Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: UEFA Champions League 2010/2011
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Marsin
DÓŁ
Marsin
DÓŁ
lukasz44
Świetnie wygląda smile.gif

Super że chce Ci się to robić i szacunek dla Ciebie za to smile.gif

Będę czytał zaciekle
Marsin
Sezon: 2010/2011
Tryb: UEFA Champions League
[b]Gra: FIFA 11
[/b]

Po wielu namysłach i przemyśleniach, postanowiłem, że nie będzie LM takiej, jak jest w świecie realnym. Postanowiłem przywrócić m.in. takie zespoły jak Liverpool, Juventus czy inne tego typu potęgi. Wybaczcie. Z drugiej strony - nie jest przecież źle. To jest kolejna edycja CL, którą poprowadzę. Poprzednią, znajdziecie TUTAJ, i tą karierę uznam jako poprzednią edycję CL. Czyli obrońcą tytuły jest Manchester United.[/b]

GRUPY

Grupa A

FC Barcelona
Liverpool FC
Olympiacos
FC Porto

Grupa B
A.C. Milan
Borussia Dortmund
Panathinaikos
AJ Auxerre

Grupa C
Manchester United
Bayern Munchen
Rosenborg Ballklub
SL Benfica

Grupa D
F.C. Internazionale Milano
Valencia C.F.
Girondins de Bordeaux
Ajax

Grupa E
Real Madrid C.F.
Celtic FC
A.S. Roma
Sparta Praha

Grupa F
Chelsea FC
Olympique Lyonnais
FC Zenith St. Petersbourg
F.C. Copenhagen

Grupa G
Juventus F.C.
Besiktas JK
SV Werder Bremen
Villarreal C.F.

Grupa H
Arsenal FC
Olympique de Marseille
FC Schalke 04
PSV
Marsin
www.ligamistrzow11.hpu.pl

Jak łatwo jest się domyślić, nie jest to reklama konkurencyjnego forum, ani nic z tych rzeczy. Strona jest zrobiona w 5 minut (darmowa), a jej celem jest uproszczenie mi prowadzenia kariery. W nagłówku portalu reklama strony ISSOnline. Chodzi tylko i wyłącznie o to, abym mógł wygodniej prowadzić poczynania w mej karierze. Nie znajdziemy tam nic prócz screenów z gry, itp. Żadnej reklamy. Pozdrawiam. Myślę, że administracja nie usunie tej wiadomości.

Randalllox
Квалифицированный сотрудник по холодильникам за неделю подготовит и выполнит дешевый ремонт холодильников без грязи в двухэтажке с полисом на все расходники.Ознакомиться и скачать расценки вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
шумный дешевый ремонт холодильников
для себя
соленый дешевый ремонт холодильников Комсомольская
плотно
квалифицированный дешевый ремонт холодильников Динамо
ключами
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.