Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 28.01- 06.02, kolejki 5-8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Sezon 6 - II liga
lukasz44
Kolejka 5
Tomek93 - Rybson
Syberian - BlueOle10
Boby1908 - craxa93
similo14 - camel11
waldi198 - Ogryz
wujek831 - woodi
DonKryst - Szymson
kfg - gviazda10
jarek - seba
JustMe1987 - gapa

Kolejka 6

BlueOle10 - Tomek93
craxa93 - Rybson
Ogryz - Boby1908
woodi - similo14
Szymson - waldi198
gviazda10 - wujek831
seba - DonKryst
gapa - kfg
JustMe1987 - jarek

Kolejka 7

Tomek93 - craxa93
BlueOle10 - camel11
Rybson - Ogryz
Boby1908 - Szymson
similo14 - gviazda10
waldi198 - seba
wujek831 - gapa
DonKryst - JustMe1987
kfg - jarek

Kolejka 8

camel11 - Tomek93
Ogryz - craxa93
woodi - BlueOle10
Szymson - Rybson
gviazda10 - Syberian
seba - Boby1908
gapa - similo14
JustMe1987 - waldi198
jarek - wujek831
kfg - DonKryst

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
kfg.

5 kolejka

kfg gviazda10

Screeny:

Strzelcy:
Moreno
Roberts
Moreno
Diouf
Roberts
Diouf

Opis:
Od początku spotkania wiedziałem że ten mecz będzie trudny.Pierwszy gol padł dla gości, ale po tyle samych minutach co gol został strzelony Roberts wyrównał. I tak się skończyła 1połowa. W 2 połowie znów goście strzelili jako pierwsi, ale dalej Gospodarzą się lepiej strzelało i to oni wygrali. Mecz był bardzo wyrównany.

Zawodnik meczu:

gviazda10
6 kolejka

gviazda10 wujek831

Screeny:

Strzelcy:

Moreno
Zamora
Moreno

Mecz od poczatku byl wyrownanym widowiskiem. Gospodarze jednak wykazali sie wieksza skutecznoscia pod bramka przeciwnika i wygrali 2-1. Goscie odpowiedzieli tylko jedym trafieniem ktore nie mialo wplywu na wynik spotkania. Dzieki za mecz powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Marcelo Moreno
gapa

7 kolejka

wujek831 gapa

Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:

Lucarelli
Lucarelli
Lucarelli
Lucarelli
Opis:

dobry mecz, z przewaga napoli ktore po dosc szczesliwym strzeleniu karnego ruszylo do ataku i do konca mecz napieralo na fulham.

Zawodnik meczu:

Lucarelli
similo14
VII kolejka

similo14 Gviazda10

Opis:
Mecz okropnie nerwowy ale udało sie zgarnac 3pkt. Dzieki powo dalej.

Screeny:

Strzelcy:
Saivet
Saivet
Diabate
Srna
Moreno
similo14
VIII kolejka

gapa similo14

Opis:
Niesamowicie emocjonujace spotkanie do przerwy mamy wynik 5-2 dla gospodarzy jednak koledze zawiesil sie komputer i nas rozłaczyło. Wiedziałem ze spotkanie jest do zremisowania ale niemarzyłem nawet o zwyciestwie gdyz w 1połowie to gapa i jego podopieczni prowadzili gre. Już na poczatku drugiej polowy spiąłem 4 litery i zdobyłem bramke. Przy każdej mojej akcji gapa był bezradny zupełnie inaczej niz w 1 połowie. Na sam koniec zdobyłem zwycieską bramke co wprawilo mnie w znakomity nastroj. O takie mecze chodzi w tej grze dzieki i do rewanzu.

Screeny:

Strzelcy:
Lavezzi
Lavezzi
Lavezzi
Lavezzi
Socha
Gouffran
Maazou
Maazou
Saivet
Modeste
Modeste

Zawodnik meczu:
Modeste
JustMe1987
# 5

JustMe1987 gapa

Screeny:

Opis:

Pierwsza porazka. Wiadomo ze nie zawsze sie wygrywa i trzeba przyjac do swiadomosci z godnoscia ze rywal byl lepszy. Wygral zasluzenie po dobrej grze i wykorzystaniu swoich sytuacji. ( jedna bramka padla z hiddena totez pierwszy strzelec gola nie zostaje dopisany do klasyfikacji. Niezawodny Cavani udowodnil swoja wartosc na wirtualnym boisku tak samo jak robi to ostatnio w Serie A. Rywal bardzo wporzadku i mocno skoncetrowany. Lacze bez zastrzezen.

hidden

Regulaminowy filmik: http://www.youtube.com/watch?v=G4ZQy0bFlJo

Bodmer

Lavezzi

Lavezzi

Cavani

Zawodnik meczu:

Edinson CAVANI

Z zimna krwia wykorzystal sytuacje decydujaca o wyniku spotkania.

EDIT

OK widocznie zle zinterpretowalem zagranie. Moj blad. Zmieniam wynik i dopisuje strzelca a opiekuna ligi prosze o dopisanie gapie oczka wiecej w naszym meczu rolleyes.gif
gapa
wedlug mnie jest 3-1 bo to nie hidden tylko zwylky strzal jak mialem inaczej ocencie sami

http://www.youtube.com/watch?v=K4757yq6I-8
kfg.
To nie jest lama ani hidden. Aby to miało miejsce to musi być bezpośrednie podanie od kolegi z zespołu i strzał z 1piłki właśnie takim sposobem. Ale tutaj był taki strzał ale podania nie było tylko od przeciwnika więc gol powinien zostać uznany. ^^
lukasz44
Gol jak najbardziej prawidłowy, skonsultowałem to z milerem i on też tak uważa.

Proszę o edycje posta i strzelców Just smile.gif
Szymson

VI kolejka

Szymson waldi198

Screeny:

Strzelcy:Helder Postiga
Helder Postiga
Liedson
Liedson

Cassano
Sammarco

Opis:piekny mecz dla piłkarzy sportingu napastnicy tej drużyny byli dzis nie do powstrzymania,dobry poczatek seozonu,3 mecze=7 punktow,dzieki za mecz i powdzenia dalej życze

Zawodnik meczu:Liedson

kfg.

Na prośbę gapy
6 kolejka

gapa kfg

Screeny:

Na moim hoście bo na gapy nie łączy na gsie.

Strzelcy:
Benjani
Lucarelli
Diouf
Pazienza

Opis:
Mecz baardzo wyrównany. Gol po golu. Najpierw goście potem gospodarze, najpierw goście potem gospodarze. Najlepszy strzał gospodarzy no i w ogóle w całym meczu. Piękny strzał Lucarelli. Piłka leci i uderza w poprzeczkę Robinson ją tam ledwo musnął i dzięki temu nie wpadł gol smile.gif

Zawodnik meczu:

Robinson

woodi
6 kolejka

woodi similio14

Screeny:

Strzelcy:

Fernando
Maazou
Alou Diarra
Toni
Toni

Opis:

Pierwsza połowa należała do gości szybko strzelili 3 bramki i dyktowali warunki na boisku. Po przerwie zmiana ustawień formacji gospodarzy dała rezultaty i nie stracili już gola w drugiej połowie tylko zmniejszyli wynik na 3:2 ale to za mało by wygrać. Mecz na wysokim poziomie, przeciwnik mocny:) powodzenia dalej w lidze

Zawodnik meczu:

TONI
wujek831
[font="Franklin Gothic Medium"]
5 kolejka

wujek831 woodi

Screeny:

Strzelcy:
Palladino

Opis:
Mecz zacięty mnóstwo sytuacji podbramkowych ale tylko jedna bramka gości którzy wygrali spotkanie.

Zawodnik meczu:

PALLADINO
kfg.

8 kolejka
kfg DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Roberts
D.Bent
Benjani
Gyan
Malbranque
Roberts
Malbranque

Opis:
Mecz Bardzo pechowy dla gospodarzy najpierw wszystko dobrze się zaczynało oni strzelili bramkę, później też nawet dobrze szło. W 1 połowie Goście się dużo bronili i dobrze bronili sad.gif Raz nawet była pusta bramka ale obrońca wybił główką w ogóle coś ta piłka nie chciała paść do bramki. A pod koniec meczu.. Niby Roberts wyrównał na 3:3 ale w doliczonym czasie gry z rzutu rożnego trafił główką najniższy zawodnik na boisku Malbranque.. To się nazywa pech :/

Zawodnik meczu:
Boby1908
5 kolejka
Boby1908 Craxa93

Screeny:

Strzelcy:

Leto
Djibril Cisse
Ilan
Luis Garcia
Rafael Sobis
Leto
Leto
Leto
Leto
Giuliano

Opis:

Mecz pod dyktando Panathinaikosu i zasłużone zwycięstwo. mecz jednego zawodnika, który zdecydowanie zasłużył na gracza meczu. mowa oczywiście o zdobywcy 5 bramek czyli leto

Zawodnik meczu:

Leto
kfg.

7 kolejka
kfg jarek
Screeny:

Strzelcy:
Necid
Roberts
M.D.Diouf
Necid
Roberts

Opis:
Trochę pechowy dla gospodarzy mecz ponieważ słupki ich nie lubiły smile.gif Ale i tak to nie przeszkodziło w wygranej. W 1 połowie bardzo wyrównana gra 2razy gospodarze nie trafili do pustej bramki w obydwu przypadkach piłka trafiła w słupek dry.gif . No ale w 2 połowie słupek uratował gospodarzą życie tongue.gif Ponieważ gdzieś w środku 2 połowy Piękny strzał z dystansu któregoś z zawodników gości i piłka nie trafiła to bramki tylko uderzyła słupek smile.gif

Zawodnik meczu:

Roberts biggrin.gif
donkryst
7 kolejka
DonKryst JustMe1987
Screeny:
nie mamy screenów, po meczu zrobił się czarny ekran...

Strzelcy:
Bent
Bent
Campbell
Campbell
Malbranque
Erding
Bodmer

Opis:
Pierwsze minuty to wzajemne badanie się przez oba kluby. W końcu gdy Bent zdobył pierwszego gola gra zaczęła znacznie przyspieszać. Ostatecznie skończyło się wynikiem 5:2, tylko dlatego, że miałem przewagę fizyczną nad obrońcami rywala. Dzięki i powo dalej ! smile.gif

Zawodnik meczu: Bent
jarek

8 kolejka
jarek wujek831
Screeny:

Strzelcy:
Necid
Vagner Love
Necid
Vagner Love
Salcido
Murphy
Vagner Love
Necid
Necid
Vagner Love

Opis:
Pierwsze dobre spotkanie w moim wykonaniu w tym sezonie. Mecz dobrze się rozpoczął...3-0 do przerwy i wydawało się żę będzie bardzo łatwo. W drugiej połowie po bramce na 4-0 goście wzięli się do roboty i zrobiło się gorąco...4-2 i nerwy biggrin.gif Ale jednak wszystko dobrze się zakończyło...sporo miejsca na akcje, szybkie kontry i wynik 8-2. Dzięki...

Zawodnik meczu:

Necid
Tomek93

5 kolejka
Tomek93 Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Camoranesi
Camoranesi
Kuzmanovic
Sanchez
Forestieri

Opis:
Ciekawe widowisko, znowu dopisało mi szczęście i kolejne 3 pkt wędrują do Stuttgartu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:

Camoranesi - 2 bramki, duży udział przy 3 bramce
Szymson

8 kolejka
Szymson Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Yannick
Yannick
Helder Postiga
Maniche

Corradi
Isla

Opis:
Kiedy kibice jeszcze na dobre nie zasiedli na swoich krzeselkach Yannick juz w 1 minucie meczu wproadzil w szalenstwo swoich kibicow i dal prowadzenie 1;0 Sportingowi,ale chwile pozniej do wyrownania doprowadzil Isla,lecz Włosi niedlugo cieszyli sie z remisu bo juz w 12 minuciePostiga dal prowadzenie Sportingowi,do przerwy juz nic sie nie zmieniło.Pierwsze 20 minut po przerwie to istny koncert gry Sportingu czego efektem były dwa gole w 55 i 61 minucie meczu,pozniej portugalczycy kontrolowi juz przebieg meczu.Meczyk w super atmosferze,dzieki i powodzenia dalej życze

Zawodnik meczu:
YANNICK w 100% zastapil Liedsona ktory wybral sie na krotkie wakacje:d

gviazda10
8 kolejka
gviazda10 Syberian
Screeny:

Strzelcy:

El Hamdaoui
Suarez
De Zeeuw
Eduardo
Eduardo

Opis:

Mecz pod dyktando gosci choc gospodarze nie odstawali zbytnio. szybkie bramki ustawily cały mecz. Szachtar poderwal sie w ostatnich minutach doprowadzajac do wyniku 2-3 ale braklo czasu na wiecej. Dzieki za mecz powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Dał nadzieje na remis strzelajac 2 bramki w 3 minuty Lecz braklo czasu na wiecej:D
Tomek93

7 kolejka
Tomek93 Craxa
Screeny:

Strzelcy:
Cacau
Marica
Opis:
Mecz wyrównany, zadecydowała skuteczność pod bramkami. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Cała drużyna zagrała równy, dobry mecz.
Ogryz

8 kolejka
Ogryz Craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Alecsandro
Andrezinho
Saviola
Andrezinho
Andrezinho
Opis:
Boże co za ekipe trafiłem to pan Bóg jedyny wie. Ta drużyna to istne dno i nic więcej gdyby nie Saviola w tej ekipie to nie wiem co to by było, ale Sam Saviola wszystkich meczy nie wygra. Fatalny początek sezonu w wykonaniu Benfiki 4 mecze 1 remis i 3 porażki. Wracając do meczu to wyrównany pojedynek, a goście to strzał to praktycznie bramka. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Andrezinho - Hat-trick w tym meczu i wszystko jasne.
Syberian

5 kolejka
Syberian BlueOle
Screeny:

Strzelcy:

Emmanuelson
Sulejmani
Eriksen
Suarez

Opis:

Pierwsza połowa to trochę męczarnie ze strony Ajaxu. w 1 minucie świetną sytuację w postaci sam na sam z bramkarzem marnuje Samaras. Niestety to była jedyna taka dobra sytuacja ze strony Celticu. Pierwsza bramka dla Ajaxu pada po rzucie rożnym,a świetnie uderzającym głową okazuje się być Emmanuelson. Niedługo po tej sytuacji mamy podwyższenie przez Sulejmaniego i znów z główki. Na 3 do 0 strzela wprowadzony w 2 połowie Eriksen. Ładną końcową akcją jeśli chodzi o bramki popisał się Luis Suarez umieszczając mocną piłkę w długi słupek. Szczerze zaskoczyła mnie reakcja zawodników celtyckiego klubu,którzy chyba nie umieli pogodzić się z porażką. Sędzia raz po raz musiał wyjmować żółte kartoniki za brzydkie faule od tyłu graczy Celticu. Po meczu manager Celticu Glasgow starał mi się wmówić,iż strzelałem przysłowiowe hiddeny. No cóż,bez obrazy,ale to chyba nie ja nie wiem,co to jest.
Anyway,dziękuję za mecz i dobrą postawę swoich piłkarzy.

Zawodnik meczu:

donkryst

5 kolejka
DonKryst Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Bent
Gyan
Bent
Jaime Valdes
Fernandez

Opis:
Bardzo dobry mecz - Sunderland po pierwszej połowie prowadził już 3:1, i wydawało się, że kolejne zwycięstwo będzie tylko formalnością. Jednak bramka zdobyta w 85. spowodowała, że końcówka była bardzo nerwowa. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Bent

similo14
V kolejka

similo14 camel11

Opis:
Ahh mecz bardzo bardzo wyrównany. Strasznie szkoda niewykorzystanych sytuacji. Dzieki powo dalej.

Screeny:

Strzelcy:
Saivet
Saivet
Saivet
Gouffran
Niang
Alex
Alex
Stoch

Zawodnik meczu:
Saivet

BlueOle10

6 kolejka
BlueOle10 Tomek93
brak screenów, ze względu na to, że mecz był dogrywany. w pierwszym 2:1 do 80-ej minuty. W później dogrywanej końcówce, 0:0 smile.gif

Strzelcy:
Samaras
Stokes
Elson

Opis: wyrownany meczyk, dużo akcji podbramkowych, zarówno z jednej jak i z drugiej strony, kilka dobrych interwencji, moje chyba 2 slupki, Tomka jeden. Dużo walki w środku pola, ale mecz ogólnie mógł się podobać smile.gif dzieki wielkie za rywalizacje i zycze powodzenia w nastepnych spotkaniach smile.gif

Zawodnik meczu:

Samaras, to on zapewnil mi 3 punkty strzelajac bramke na 2:1 smile.gif

Rybson

7 kolejka
Rybson Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Di Natale
Alan Kardec

Opis:
popis jednego aktora i to nie zadnej z gwiazdy na boisku tak naprawde jedyną jasną postacią tego meczu był BRAMKARZ gosci ktory wybronił wysztko i jeszcze węcej! na nieszczęscie dla mnie i wielkie szczeście Ogryza:) taki ten mecz jak cały sezon a raczej pcozątek ... skuteczność tragiczna....;/

dzieki za mecz i powodzenia dalej:) oby następne nasze spotkanko było bardziej zywiołowe:D

Zawodnik
meczu:

BEZAPELACYJNIE Roberto Jimenez
JustMe1987
# 8

JustMe1987 waldi198

Screeny:

Opis:

To zwyciestwo dedykuje gapie ktory wskazal mi pare szczegolow ktore miejmy nadzieje pozwola mi cieszyc sie na nowo gra paryskiego zespolu. Zatem odbijamy sie od dna i miejmy nadzieje ze znowu zaczniemy grac zadowalajca pilke i przy tym ukulamy kilka punktow. Co do samego meczu to chyba wyszedl mi w stu procentach oraz dopisala mi fura szcescia bo celnosc moich pilkarzy byla wrecz wzorowa. Napad Sampdorii sprawial wrazenie graczy ktorym juz nie zalezy skoro wiedza ze i tak w zimowym okienku zmienia barwy klubowe tongue.gif Swietny kontakt z rywalem i z racji grania na moim ulubionym psl swietne polaczenie.

Hoarau

Hoarau

Sessegnnon

Nene

Nene

Zawodnik meczu:

Anderson Luiz De Carvalho "NENE

Wreszcie ujawnil swoj potencjal dogrywajac partnerom decydujace pilki i samemu dwukrotnie karcac rywala.

---

# 6

JustMe1987 jarek

Screeny:

Opis:

Swietne spotkanie w ktorym przeciwnik podjal rekawice i mimo straty dwoch bramek w pierwszej polowie wyciagnal wynik i udalo mu sie odjechac z cennym punktem z trudnego terenu. Dobry kontakt z rywalem i rowniez bezproblemowe polaczenie. Mimo ze nie zgarnalem calej puli to jestem zadowolony z meczu w ktorym oba zespoly pokazaly niezly football. O to mi chodzi wlasnie. To tyle w tym tygodniu. Czas do nastepnego trzeba poswiecic na szlifowanie rownej dobrej dyspozycji.

Hoarau

Hoarau

Giuly

Necid

Doumbia

Dzagoev

Zawodnik meczu:

Guillaume HOARAU

Francuz spelnia swoja role nalezycie i z meczu na mecz decyduje coraz bardziej o obliczu zespolu. Jego bramki pozwolily uratowac punkt z swietnie dysponowanym zespolem z Rosji.

craxa93

6 kolejka
craxa93 Rybson
Screeny:

[b]Strzelcy:
Ilan
Sanchez
Sanchez
Denis

Opis:
I znowu zaczyna się moja ulubiona gra w kratkę choć muszę przyznać że w tym meczu Rybson zasłużył na zwycięstwo, przede wszystkim świetnie zagrał w obronie, kompletnie nie mogłem rozwinąć skrzydeł w ataku udało się tylko raz Ilanowi ale to było zdecydowanie za mało na Włochów którzy grali konsekwentnie i twardo.
Dzięki za meczyk i powo dalej.

Zawodnik meczu:Sanchez Alexis

Nie raz wkręcił obone w ziemie do tego 2 decydujące bramki

Ogryz

6 kolejka
Ogryz Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Saviola
Leto
Gaitan
Ninis
Franco Jara
Leto
Leto
Opis:
Kolejna porażka piłkarzy Benfiki już 4 w tym sezonie. Po raz pierwszy w tym sezonie to ja objąłem prowadzenie i cały czas ja prowadziłem w tym meczu, ale niestety Leto i Cisse byli nie do zatrzymania i Cisse asystował, a Leto strzelał i niestety kolejna porażka piłkarzy Benfiki. Mam nadzieje, że niedługo piłkarze z Lizbony ogarną się i zaczną grać na swoim poziomie i wygrywać. Dzięki za mecz powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Leto - To dzięki niemu piłkarze z Aten wracają do domu z 3 pkt.
waldi198

5 kolejka
waldi198 ogryz
Screeny:

Strzelcy:
cassano
pazzini
saviola
saviola
javi garcia
cardoza

Opis:Co tu dużo pisać kolejna porażka gospodarzy w tym sezonie hehe nic nie wychodzi i gra się nie klei sad.gif

woodi

8 kolejka
woodi BluOle10
Screeny:

Strzelcy:
Murphy
Scott Brown
Samobój

Opis:
Mecz pod dyktando gości nie miałem nic do powiedzenia... mój golsie nie liczy bo to hidden dlatego wynik 0-3 powodzenia dalej w lidze smile.gif
Zawodnik meczu:
Załuska

camel11

8 kolejka

camel11 Tomek93

Screeny:

Strzelcy:

Samobój
Samobój
Marica
Niang

Opis:
Mecz dynamiczny, wyrównany i przez to ciekawy do ostatniego gwizdka. W pierwszej połowie wyraźną przewagą w statystykach i sytuacjach na boisku mieli gospodarze, jednak udało im się to udokumentować tylko jedną bramką, do tego odbitą od nóg jednego z obrońców Vfb. Druga połowa toczyła się już bardziej pod dyktando gości, szybko oddaliśmy prawie identyczną bramkę samobójczą (żeby było fair xD) i niedługo potem Deutschlandy wyszły na prowadzenie. Zespół gospodarzy stać już było tylko na wymęczone wyrównanie w doliczonym czasie gry. Wynik myślę sprawiedliwy... kolejny, już 4 z rzędu remis tureckiego zespołu. Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Nikt niestety nie wyróżnił się z tłumu.
seba

6 kolejka

seba don kryst

Screeny:

Strzelcy:
Mlapa
Vukcevic
D. Bent
D. Bent
D. Bent
Zenden
Malbranque

Opis:

Niemcy rozpoczęli dobrze i po 20 minutach prowadzili 2 - 0. Potem w przypływie euforii, idiotyczne zabawy pod bramka, kończa się dwoma szybkimi golami i mamy wyrównanie. Wkurwiony na maksa trener gospodzarzy nie mógł juz spokojnie kierować grą podopiecznych, a przeciwnik przejął inicjatywę i spokojnie wypunktował frajerów.
Zawodnik meczu:

Nikt nie zaśłużył na wyróżnienie.
jarek

5 kolejka
jarek seba
Screeny:

Strzelcy:
Necid
Vagner Love
Vagner Love
Mlapa
Vukcevic
Ibisevic

Opis:

Kolejne remisowe spotkanie w wykonaniu CSKA. Ciężkie spotkanie, dobry rywal...powodzenia dalej i do rewanżu...

Zawodnik meczu:
Vagner Love
Boby1908

7kolejka
Boby1908 Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Andre Santos
Salomao
Liedson
Djibril Cisse
Leto
Luis Garcia

Opis:
Bardzo wyrównany mecz.Dzięki i do rewanżu.

Zawodnik meczu:
Djibril Cisse
BlueOle10

7 kolejka
BlueOle10 Camel11
Screeny:

Strzelcy:
Maloney
Niang
Kazim-Richards
Kazim-Richards
Guiza
Alex

Opis:Pierwsza połowa jeszcze jako tako wyrównana, a w drugiej istnieli już tylko goście smile.gif

Zawodnik meczu:
Kazim-Richards

waldi198

... 7 kolejka
waldi198 seba
Screeny:

Strzelcy:
sammarco
sammarco
pazzini
fornaroli
tagoe

Opis:Zasłużone zwycięstwo gospodarzy i bardzo cenne 3pkt powodzenia dalej i do rewanżu smile.gif

Zawodnik meczu:

seba

.. kolejka

seba boby

Screeny:

Strzelcy:
Ibisevic
Ibisevic
Weiss
Govou
Leto
Dijbril Cisse
Dijbril Cisse
Dijbril Cisse

Opis:

Szkoda opisywac... no ale.
99 % pilek przeciwnik kierowal do Cisse, potem ogien do lini koncowej, nastepnie wzdłuz koncowej, potem podanie czasem sciecie do srodka albo strzal. Tak wygladala gra Koniczynek. Niemcy zagrali pare kombinacyjnych akcji, cos tam ustrzelili cos powyciagal bramkarz.
na marginesie dodam, ze nigdy nie gram ostro, wslizgu uzywam rzadko, ale jak sie patrzy na taka lamerska gre jednym zawodnikiem, to az sie prosi o kilka kos na kontuzje. Moze i tak trzeba bylo zrobic.
Zawodnik meczu:

Cisse - za lamerską grę przez cale spotkanie gre, dzieki ktorej przesądzil o załosnym zwyciestwie swojej druzyny
Boby1908
CYTAT(seba @ Feb 13 2011, 17:46) *

.. kolejka

seba boby

Screeny:

Strzelcy:
Ibisevic
Ibisevic
Weiss
Govou
Leto
Dijbril Cisse
Dijbril Cisse

Opis:

Szkoda opisywac... no ale.
99 % pilek przeciwnik kierowal do Cisse, potem ogien do lini koncowej, nastepnie wzdłuz koncowej, potem podanie czasem sciecie do srodka albo strzal. Tak wygladala gra Koniczynek. Niemcy zagrali pare kombinacyjnych akcji, cos tam ustrzelili cos powyciagal bramkarz.
na marginesie dodam, ze nigdy nie gram ostro, wslizgu uzywam rzadko, ale jak sie patrzy na taka lamerska gre jednym zawodnikiem, to az sie prosi o kilka kos na kontuzje. Moze i tak trzeba bylo zrobic.
Zawodnik meczu:

Nikt nie zaśłużył na wyróżnienie.

Do strzelców dopisz jeszcze Cisse , bo ustrzeliłł w tym meczu hat -tricka i zasłużył na miano gracza meczu. Ale ty uważasz że żaden z graczy nie zasłużył więc jestem w szoku:) Że niby ja gram na lamusa? ehhe dobre. za to ty grasz finezyjny futbol, tylko szkoda że nie widziałem tej finezji. Widziałem jak starałeś się, aby wejść z piłką do bramki, ale ci to jakoś nie wyszło i zacząłeś pisać bzdury.
seba
CYTAT(Boby1908 @ Feb 13 2011, 20:13) *
Do strzelców dopisz jeszcze Cisse , bo ustrzeliłł w tym meczu hat -tricka i zasłużył na miano gracza meczu. Ale ty uważasz że żaden z graczy nie zasłużył więc jestem w szoku:) Że niby ja gram na lamusa? ehhe dobre. za to ty grasz finezyjny futbol, tylko szkoda że nie widziałem tej finezji. Widziałem jak starałeś się, aby wejść z piłką do bramki, ale ci to jakoś nie wyszło i zacząłeś pisać bzdury.

Poprawilem posta, zgodnie z twoimi uwagami, zebys wyszedl z szoku.
Nie pisalem ze gram finezyjny football, tylko ze zagralem kilka kombinacyjnych akcji gdzie padly bramki badz bramkarz wyłapał. Chodzilo mi zwyklą klepkę. zaprzeczysz ze tak bylo?
CYTAT(Boby1908 @ Feb 13 2011, 20:13) *
Że niby ja gram na lamusa? ehhe dobre.

A co moze nie grales?? biggrin.gif:D:D
Grałes cały mecz na lame Dibrilem. Nie momentami ale, podkreslam, caly mecz, az się niedobrze robiło od patrzenia. Nie tak bylo?
Lama nie jest zakazana, więc gratki jeszxze raz i sukcesowm życzę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.