Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2011 - Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Orange_91
Ogólny temat o trybie online w PES 2011. Zapraszam do dyskusji.
Sebzus
Witam, mam problem. Mam oryginała. Kiedy się loguje wpisuje konami id password itp to po zatwierdzeniu mi wyskakuje error : an error has occurred. O co chodzi? Ktos wie jak to naprawic? specjalnie wydalem kasę żeby kupić i pograć w online a tu lipka. Pomocy i z góry THX mellow.gif
symeniuk
mam problem, z wieloma graczami nie mogę się połączyć :/ ja nie mogę wchodzić do ich pokoju, a oni do mojego... wyskakuje "unable to enter match room" :/ odinstalowałem antywirusa, wyłączyłem systemowe zapory i dalej to samo ... może ktoś coś poradzi?
tomaszek0402
witam moze ktos bedzie w stanie mi pomoc mam takie problemy ze nie wiem dlaczego zawodnicy zawsze sie zmieniaja z tylu zawodnika ktory ma pilke i musza go gonic zamiast zmienic zawodnika zeby nabiegal ustawina mam automatyczna zmiane zawodnikow,zawodnic jak przyjmuja pilke to zawsze im odskakuje do przodu i ciezko z graniem z pierwszej pilki tak jakby zawsze musieli pomyslec przed strzalem czy podaniem ma ktos na to jakies dobre rady.i jeszcze nie wiem czego czasem mnie wyrzuca z internetu tak jak przed chwila wychodzilem z 1miejsca w turnieju i na minute przed koncem mnie wyrzycilo za chwile internet byl a do turnieju juz nie moglem wrocic,nie wiem moze cos jest co blokuje gre ale antywirus wylaczony gadu itd tez zapora wyl.z gory dzieki za odp pozdro.
BoBaN
Witam mam problem, próbuję zagrać online ale w menu po zaakceptowaniu danych konami id itp. wyskakuje komunikat "invalid player data found" mam zainstalowanego Patcha Pesedit 1.5 Proszę o pomoc.
patryk6996
Jesli chcesz grac Online musisz gre wlaczyc przez ikonke PESEDIT.exe nastepnie wybrac opcje SWITCHES> Online Switches<Online i tak wtedy pograsz sobie w trybie Online:), bo ten patch nalozyl sie tez na podstawowe exe Pes11.exe i przez orginalne exe nie pograsz co nie zmienia faktu ze jak uruchomisz przez PESEDIT.exe i zrobisz to co opisalem wyzej pograsz sobie spokojnie w Online:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.