Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8 12.11- 21.11, kolejki 29-32
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Sezon 5 - II liga
lukasz44
Kolejka 29
Hyog - Ferat
seba - Prince
Nalep - waldi198
dj_adriano - stalowka
piwlak - Mateusz13
Ogryz - sebas1996
Borozdw - WKSRKS
Syberian - Tomek93

Kolejka 30
Ferat - JustMe1987
Prince - craxa93
waldi198 - Hyog
stalowka - seba
Mateusz13 - Nalep
sebas1996 - dj_adriano
WKSRKS - piwlak
Tomek93 - Borozdw
Syberian - Vivec

Kolejka 31
JustMe1987 - waldi198
craxa93 - stalowka
Hyog - Mateusz13
Nalep - WKSRKS
piwlak - Tomek93
Ogryz - Syberian
Borozdw - Vivec

Kolejka 32
waldi198 - Ferat
Mateusz13 - JustMe1987
WKSRKS - Hyog
Tomek93 - Nalep
Syberian - dj_adriano
Vivec - piwlak
Borozdw - Ogryz

pomarańczowo- przedłużone

niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
Syberian
Syberian Tomek93

Opis:

Strzały z daleka zdominowały grę. Piłkarze z Bragi w pierwszej połowie strzelili 3 bramki,które okazały się zwycięskie dla gości.
Gospodarze mieli sporo okazji,ale niestety nie umieli ich wykorzystać. Wynik spotkania 3;1

Tomek93
Tomek93 Nalep

Wyrównany mecz. Gospodarze prowadzili po pierwszej połowie 3:1 aby po dramatycznej dla nich 2 połowie przegrać 4:6.Dzięki za mecz i powo dalej.
Ogryz
31 Kolejka:

Ogryz Syberian

Screeny:

Opis Meczu:

Bardzo dobre zawody rozegrały obydwie ekipy mecz mógł się podobać kibicom akcja za akcje. Końcówka 1 połowy przyniosła gole. W 43 minucie Pazzini w sytuacji sam na sam uderzył nad bramkarzem i piłka wpadła do siatki. Sampdoria cieszyła się z 1 gola a Olympiakos błyskawicznie doprowadził do wyrównania za sprawą Pantelica który strzelił bramkę do szatni 1 połowa zakończyła się remisem. W 2 połowie znów ruszyli do ataku piłkarze Sampdorii i po 4 minutach gry Pazzini po strzale głową strzelił swoją 2 bramkę w tym spotkaniu wyprowadzając gospodarzy na prowadzenie niestety po 10 minutach piłkarze z Grecji znów doprowadzili do wyrównania po strzale w okienko Riery. Kiedy wszystko wskazywało na podział punktów w tym meczu odezwał się geniusz Pazziniego który strzelił 3 bramkę oraz zaliczając po raz kolejny Hat-tricka doprowadził kibiców Sampdorii do euforii. W doliczonym czasie gry na kontrę nadziali się goście i stracili 4 bramkę w tym meczu a strzelcem niej A.Cassano. Dzięki.

Zawodnik Meczu:

- Giampaolo Pazzini - To dzięki jego postawie piłkarze Sampdorii zawdzięczają zdobycie 3 pkt. Co ciekawe Pazzini miał zieloną formę, a i tak potrafił zdobyć 3 bramki.
WKS
32 Kolejka 

WKSRKS Hyog

Cóż , już na samym poczatku , Lokomotiv prowadził . jednak z czasem to Dynamo pokazywało swoją wyższosc. W jednej za akcjii Kevin Kuranyi został sfaulowany w polu karnym . Oczywiscie sedzia pokazał na wapno i czerwien dla bramkarza gosci. To był główny cios zadany przez sedziego. Następnie Lokomotywa został  jakis czas miazdzona. Potrafili odpowiedziec 2 bramkami. 3 strzelil Kisenkov ... tylko szkoda ze samobójczą.Dzięki za gre. Powo dalej.

Zawodnik Meczu

Swietną formę w ostatnich meczach odownił 3 bramkami dziś.

Mateusz13
Kolejka 31

Hyog Mateusz13

Screeny:

Opis:
Wrzucam bo Hyog mnie poprosił, żebym dał bo nie ma czasu. Mecz z wielką przewagą Auxerre już w pierwszych minutach mogli wygrywać 1:0 lecz Oliech nie trafia na pustą bramkę. Lecz Francuski klub wciąż atakował i wygrał 3:1 świetnie bronił też bramkę Riou rezerwowy bramkarz, który dostał szansę od pierwszych minut gry, Spartak strzelił honorową bramkę z karnego przy której bramkarz był bez szans.

Man Of the match:
Ireneusz Jeleń strzeleć 2 bramek na wagę zwycięstwa.

Nalep

Nalep Waldi198

Screeny:

Opis meczu:

Dobry mecz.Gospodarze grali spokojną, ładną dla oka piłkę.Boca Juniors zasłużyło przynajmniej na jedną bramkę, lecz obrona gospodarzy nie pozwoliła na to.Lille schodziło do szatni po pierwszych 45 minutach z jednobramkowym prowadzeniem.Następnie trener drużyny Francuskiej zdecydował się na zmiany i na boisku pojawiło się dwóch juniorów, którzy przyczynili się do następnych bramek.Dzięki za mecz i powodzenia dalej smile.gif
sebastian1996
Kolejka 30

gSebas1996 dj_adriano

Screeny

Opis
Mecz pod dyktando gości którzy w pierwszej połowie napierali lecz na początku drugiej połowy do głosu doszli gracze Spartaka . Poźniej znów zawodnicy z Anglii atakowali a Spartak kontrował i raz by się udało ( Welinton nie trafił z 11 metrów na pustą bramke) ale cóż ;p dzieki ;p
dj_adriano
dj_adriano Stalowka

im bliżej końca sezonu choć to dopiero troche ponad połowa to tym bardziej moi gracze przestają się angażować w gre będąc już myślami w wyższej klasie rozgrywkowej. ostre słowa padły więc w szatni po tym meczu i myśle że nie pozwolą sobie do końca sezonu wydrzeć fotela lidera. a co do meczu to był on wyrównany dwókrotnie prowadziły "sroki" i dwókrotnie do remisu doprowadzali goście i gdy wydawało się że takim rzultatem zakończy się to spotkanie szczęście uśmiechnęło się do przyjednych w samej końcówce i dostali wątpliwy,ale jednak rzut karny ,którego bezbłednie wykorzystał Trezeguet.. dzięki za gre,pozdrawiam..
piwlak
piwlak Mateusz13

Cóż- nie wiem co napisać o tym meczu- spotakanie było wyrównane co widać, po statystykach, jednak świetna gra w obronie, stosowanie pułapek ofsajdowych(goście dali złapać się na nie aż 7 razy), oraz znakomita skuteczność sprawiły, że to Bolton zdobył 3 pkt.

Nalep
Wstawione na prośbę gospodarza smile.gif

Mateusz13 Nalep

Screeny:

Opis meczu:
Mecz z przewagę gości.Lille w pierwszej połowie zdominowało gospodarzy i do przerwy schodziło z 3 bramkową przewagą.Cała drużyna spisała się świetnie.Trzy bramki zdobył Frau, a po dwie Cabaye oraz Sow...Auxerre przebudziło się zbyt późno.Gole dla gospodarzy strzelali Jeleń, Oliech oraz Licata.Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Syberian
Kolejka 32

Syberian DjAdriano

Opis:

Niedługo po pierwszym gwizdku oglądaliśmy bajeczne uderzenie Rommendahla. Strzał z około 30metrów przelatuje nad bramkarzem i odbija się od poprzeczki. Minutę pózniej z kontrą wyszli goście i doprowadzili do remisu.
Gospodarze jak i goście mieli wiele okazji na wygraną tego spotkania. Co nie udało się Olympiacosowi dokonało Newcastle. Wynik 2;1 utrzymał się już do końca spotkania.

JustMe1987

JustMe1987 waldi198

SCREENY:

OPIS:

Fajny mecz z ciekawa gra zwlaszcza w srodku pola i w zasadzie mysle ze z moja przewaga. Jednak blad mojego bramkarza w 90. minucie sprawia ze Riquelme zostaje bohaterem gosci i znowu przychodzi mi sie podzielic z waldim punktami. Dzieki za mecz.

Rywal: Bardzo wporzadku.
Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen.
Ferat
30 kolejka

Ferat Justme1987

Przepraszam za brak screenow, nawalil FRAPS i zapomnialem o tym.. Dla Sunderlandu 2x trafil Bent zas dla Holendrow Janko, pozdrawiam i dziekuje za mecz..
Nalep

Nalep WKSRKS

Screeny:

Opis meczu:

Bardzo wyrównany mecz.Faworytem tego spotkania była faworyzowana drużyna ze stolicy Rosji.Jednak już po 11 minutach gry było 2-0 dla gospodarzy i obie bramki zdobył niezawodny Sow.W 23 minucie Frau podwyższył na 3-0.Następnie w 34 minucie Wilkshire strzelił bramkę na 3-1, lecz zaledwie 60 sekund później było 4-1 po drugiej bramce Frau'a.Dynamo zmieniło ustawienie i grało 3 lub 4 napastnikami.Trener gospodarzy także zmienił swoje ustawienie, lecz na bardziej defensywne 5-4-1.Zaraz po zmianie stron Jakubko strzelił na 4-2.W 84 minucie Voronin strzelił bramkę kontaktową.Lille ograniczało się do kontrataków.Kiedy wydawało się, że w tym spotkaniu nie padnie więcej bramek Jakubko wyrównał.Jednak Lille przeprowadziło jeszcze jedną akcję i Sow uradował Francuzów, gospodarze zdobyli bardzo ważne 3 punkty.Dzięki za mecz, prawdziwy horror.Powodzenia dalej.
sebastian1996
Kolejka 29
Sebas Ogryz

Opis
Pierwsza połowa pod dyktando Rosjan lecz druga połowa była całkiem odwrotna i to gospodarze nacierali . Gol w końcówce Welintona ratuje 1 pkt Spartakowi. Dz.

Screeny

borozdw
Borozdw Ogryz

Mecz walki. Mnóstwo sytuacji podbramkowych zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Szczęście było dziś po stronie Szkotów i to oni dobili w końcówce zespół z Włoch, który na początku 2 połowy prowadział 2:1. Powo dalej:biggrin:

Ps. screena doda Ogryz (tak się umówiliśmy przed meczem i oby tak było, bo mój przeciwnik bardzo się zbulwersował po meczu, klnął i wyzywał, więc proszę o reakcję ze strony adminów.)
Ogryz
CYTAT(borozdw @ Nov 15 2010, 23:09) *
Borozdw Ogryz

Mecz walki. Mnóstwo sytuacji podbramkowych zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Szczęście było dziś po stronie Szkotów i to oni dobili w końcówce zespół z Włoch, który na początku 2 połowy prowadział 2:1. Powo dalej:biggrin:

Ps. screena doda Ogryz (tak się umówiliśmy przed meczem i oby tak było, bo mój przeciwnik bardzo się zbulwersował po meczu, klnął i wyzywał, więc proszę o reakcję ze strony adminów.)

Wyzywał?? Farciarz kurwa napisałem. Faktycznie obraziłem cie strasznie. Jeśli to cie uraziło to sory.

stalowka84
Stalówka Seba

Do momentu w którym Trezeguet po raz pierwszy pokonał golkipera gości, spotkanie było bardzo wyrównane. Natomiast po stracie bramki gra ekipy francuskiej się posypała co skrzętnie wykorzystali gospodarze. Bohaterem Herculesa 33-letni Dawid Trezeguet, który zagrał w tym spotkaniu na "5". W tym spotkaniu arbiter aż trzy krotnie wskazywał na 11 metr.
Dzięki za meczyk powo dalej smile.gif
borozdw
CYTAT(Ogryz @ Nov 16 2010, 08:35) *
Wyzywał?? Farciarz kurwa napisałem. Faktycznie obraziłem cie strasznie. Jeśli to cie uraziło to sory.

Jeśli ktokolwiek miał farta w tym meczu, to na pewno nie ja. Ale jak uważasz.
borozdw
30 K

Tomek93 Boro

Mecz rozgrywany w niesamowicie szybkim tempie, dużo walki w środku pola, bramkarze mieli co robić. Szkoci w tym meczu mieli więcej szczęścia i boiskowego cwaniactwa, które pozwoliło im wywieźć z trudnego terenu 3 pkt.

9 K

Boro Tomek 93

Mecz zaległy, rozegraliśmy, bo widziałem wcześniej, że był przedłużony.
Mateusz13
Kolejka 32

Mateusz13 JustMe1987

Ten mecz wygrać mogły oby dwa zespoły lecz zakonczyl sie slusznym remisem dzieki za mecz.
piwlak
WKSRKS piwlak

Kolega się zbulwersował i stwierdził, że tego nie wstawi, dlatego wstawiam ja. Pierwsza połowa dla Dynama, jednak w 2 części gry ultraofensywne ustawienie przyniosło skutek i mecz zakończył się wysokim remisem- 4-4

prince
Kolejka 30:
Prince craxa

Strzelcy:

PSV Eindhoven:
27' Toivonen
90' Hutchinson

Palermo:
32', 59' Miccoli

OPIS:

Seria remisów. Pierwsza bramka to efektowne nożyce Toivonena po crossie z lewej strony boiska, wszystko szło dobrze gdyby nie Miccoli (bo któż by inny ;p). Najpierw wykorzystał błąd obrony, ponieważ piłka po dośrodkowaniu nie miała prawa do niego w ogóle dolecieć. Następnie szybka kontra i 1:2. Pod koniec spotkania rozpaczliwe ataki PSV i w ostatniej akcji meczu jest upragnione wyrównanie. Dzięki.

Screeny:

Piłkarz meczu:

Fabrizzio Miccoli
Dzięki jego indywidualnym umiejętnościom, Sycylijczycy wywożą punkt z Holandii
craxa93
Kolejka 31

craxa93 Stalówka

Opis Meczu

Mecz grany na raty rozłączyło nas pod koniec pierwszej połowy. Bardzo szkoda mi tej porażki powinienem utrzymać ten remis lecz troche rozpaczliwy strzał Sendoa daje komplet punktów drużynie z Hiszpanii, co prawda już wcześniej wynik mógł ustalić Nelson Valdez ale fatalnie spudłował na pustą bramkę mimo to uważam że gdyby był remis nikt nie mógłby też narzekać.
Dzieki za mecz i powodzenia dalej.
Hyoga
#29:

Hyog Ferat

Opis: Lokomotiw zmiażdżony na własnym terenie przez Sunderland. Gospodarze nie istnieli, byli tłem dla genialnie grających Anglików. Dzięki za mecz, powodzenia dalej. 

prince
Kolejka 30:
seba Prince

OPIS:

Nie wiem dlaczego seba nie wstawił do tej pory naszego meczu (w piątek rozegraliśmy). Dla pewności robię to za niego, ale screenów nie mam, jak wejdzie to potwierdzi.
waldi198
30.kolejka

waldi198 Hyog

co to był za mecz hehe moi pilarze trochę pomogli gościa w zwycięstwie strzelają pięknego samobója i grając jak ostatnie sieroty w obronie heh

32.kolejka

waldi198 Ferat

dobra gra i waleczność moich piłkarzy na nic sienie zdała silny rywal wygrał pewnie smile.gif gratulacje
piwlak
piwlak Tomek93

Bardzo wyrównany mecz w ostatniej sekundzie Bolton mógł stracić nawet jeden punkt, lecz Sportingowi zabrakło szczęścia. Dzięki za grę.

georg123
32 kolejka

Vivec piwlak

Bardzo wyrównane spotkanie, sporo akcji , bramka jedna
pozdrawiam
georg123
30 kolejka

Syberian Vivec

Kolega Syberian chyba zapomniał wstawić wynik.
pozdrawiam
borozdw
31 k

Boro Vivec

Przewaga Celticu, po 1 połowie wszystko wskazywało, że będą 3 pkt, ale nieskuteczność i pech zrobiło swoje closedeyes.gif
Syberian
CYTAT(georg123 @ Nov 22 2010, 00:12) *
30 kolejka

Syberian Vivec

Kolega Syberian chyba zapomniał wstawić wynik.
pozdrawiam

Zapomniałem!

Opis:
Olympiacos nie miał w tym meczu nic do powiedzenia.Goście z Anglii świetnie radzili sobie z grecką obroną.Raz po raz nękali Nikopolodisa groźnymi strzałami.
Gospodarze strzelili,aż 4 bramki,a gospodarzom udała się ta sztuka tylko raz.
Wielkie dzięki za mecz i sorka za nie wstawienie wink.gif
WKS
29 kolejka
Borozdw WKSRKS

Cóż dobre widowisko . Celtic gral dobrze ale Dynamo gralo dzisiaj znakomicie. Mecz byl naprawde dobry jednak jego smak popsuly lagi ehh  . Dzieki 

ps. Sorry myslalem ze to ja gospodarz , bylem swiecie przekonany , mam nadzieje ze sie nie obrazisz wink.gif ?

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.