Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/4 Ligi Letniej II Edycji 19.08 - 24.08
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga letnia PES6
Milerinho

*Z powodu wycofania się w fazie pucharowej Tomaja awansował zawodnik z 5 miejsca w 1 grupie czyli Niewczas.

W 1/4 finału obowiązują postanowienia regulaminu: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=17872 czyli zgodnie z podpunktem 5:
CYTAT
5.
W Lidze Letniej obowiązuje podział na dwie dywizje po 12 graczy. Do dalszej fazy awansuje 4 najlepszych graczy z każdej dywizji. Następnie odbędzie się faza ćwierćfinałowa, półfinał i finał. W 1/4 i 1/2 rywalizacja będzie odbywała się do dwóch zwycięstw jednego z graczy.

gramy do dwóch zwycięstw jednego z graczy.

Uwaga. W 1/4 zmianie ulegają ustawienia meczowe (gramy z włączoną dogrywką i karnymi).

Ustawienia meczowe:
- długość meczu: 15 min
- forma: losowa
- kontuzje: tak
- pogoda: dobra
- sezon: lato
- pora: dzień\noc
- czas zmiany ustawień: długi
- dogrywka : włączona
- karne : włączone

W 1/2 finału zmierzą się wygrany pary 1 z 2 i 3 z 4.

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
snajper1929
Jeśli można to prosiłbym o przedłużenie do wtorku/środy mojego meczu z Roorem gdyż dziś wyjeżdżam wink.gif jęśli nie no to WO dla Nigerii wink.gif
Milerinho
Milerinho Orange91

Fajny szybki mecz w wykonaniu obu ekip, w tym meczu jak i rew zawodzila obrona Urugwaju ktora nie potrafila sobie poradzic z Drogbą który robił co chciał. Przy wyniku 4-3 wydawalo sie ze wygraja gospodarze lecz sprawy w swoje rece wzial Didier i zmienil go w dwoch akcjach na 5-4. Dzieki za mecz powodzenia dalej.

Orange_91
Orange_91 Milerinho

Dobry szybki mecz z dużą ilością bramek. Gracze WKS oddali dwa razy więcej strzałów na bramkę od przeciwnika, ale skuteczność pozostawiała wiele do życzenia. Jako pierwsi na prowadzenie wyszli Urugwajczycy, ale 16 minut później gracze WKS wyrównali. Wynik 1-1 utrzymał się do końca pierwszej połowy. Druga połowa to cios za cios i bramka za bramkę, obie drużyny zdobyły po dwie bramki i potrzebna była dogrywka. W dogrywce w 100 minucie Urugwajczycy strzelili bramkę i byli już bardzo bliscy awansu, kiedy to strzałem głową Drogba przywrócił nadzieje na awans graczom z Czarnego Lądu. W karnych emocji nie brakowało, ale najwięcej zimnej krwi zachował bramkarz WKS i obronił decydujący rzut karny i dał awans do 1/2 finału swojej drużynie.
Edek
Edek Tomek93

Wynik otwiera ładnym strzałem głową, po dośrodkowaniu Rommedahla, Jorgensen. W pierwszej połowie Irlandczycy częściej mają piłkę, ale nie potrafią dojść do sytuacji bramkowych oddając tylko jeden strzał. Druga osłona świetnie zaczyna się dla gospodarzy - Tomasson ogrywa dwóch obrońców i pokonuje Givena. Po tym golu nastąpiło przebudzenie gości, którzy ruszyli do ataku, stwarzając kilka dobrych okazji. Gol dla Wyspiarzy nie wpadł, w międzyczasie Tomasson dokłada kolejne trafienie i mecz kończy się wynikiem 3-0.

Tomek93 Edek

Mecz idealnie zaczynają gospodarze, McGeady precyzyjnym strzałem z ok. 25 metrów pokonuje rezerwowego Christiansena. W 37 minucie wyrównuje aktywny w tym meczu Jensen. Po tym golu nastąpił popis gry Kahlenberga - 2 ładne strzały z dystansu i wolej z pola karnego, w ten sposób kompletuje hattricka. Irlandczycy odpowiadają trafieniami Keogha i Duffa. Gospodarze mieli kilka okazji do wyrównania, w tym strzał w poprzeczkę. Ostatecznie wynik ustala Agger po karnym za faul na Larsenie. Dzięki za grę.

WKS
WKSRKS Niewczas

+ swojak

Niestety nerwowość graczy z Czech robiła swoje i już w 1 minucie mieliśmy 100% okazje dla Ghany jednak tym razem Drobny pokazał ze znakomicie umie zastąpić Petra Ceha , Następne dwie sytuacje to 2 bramki , Ghanczycy przeważali na każym Centymetrze , jednak obrońcy Czech byli tak głupi ze nie umieli ich powstrzymac normalnie tylko nietrafiali w piłke. dry.gif Później już było lepiej , obrona szczelniejsza i popis David Jarolima ! i teraz to Ghana musiała odrabiać straty , jednak sie jej już nie udało i piłkarze z Afryki mieli naidzeje ze ugrają coś w rewanżu.

Niewczas WKSRKS

Tutaj spokojnie powinno być 6:6 , jednak Niewczas miał pecha w tym spotkaniu , Czechy spokojnie  robili to co najlepiej im wychodzi kontra i gol , chociaż przyznaje bez bicia że ten Kingson to paranoik , a więc półfinale witaj  biggrin.gif. Dzięki za dwa emocjonujące mecze ;]
Roor1910
Nie udało się zagrać ze Snajperem, który wyjechał. Jeżeli to możliwe proszę o przedłużenie, a jeżeli nie to wnoszę o walkower na swoją korzyść.
Edek
Panowie, co dalej z meczami?! Termin minął, a tu cisza.
Z całym szacunkiem dla redakcji, ale nie tak powinna wyglądać organizacja rozgrywek...
Roor1910
Ja dalej nie zagrałem, ale niestety dalej nie ma Snajpera...
Edek
QUOTE (Roor1910 @ Aug 26 2010, 20:30) *
Ja dalej nie zagrałem, ale niestety dalej nie ma Snajpera...

Zauważyłem, ale moje pytanie było skierowane do organizatorów.
Napisałeś prośbę o przedłużenie lub walkower, nikt przez dwa dni nie raczył odpowiedzieć.
Wypadałoby podjąć jakąś decyzję.
snajper1929
wróciłem... skoro można zagrać to na pewno jutro zagramy z roorem...
WKS
No skoro nie dodali , nowej fazy to znaczy ze nie mają czasu , zbawi Cię to że dadzą po jutrze a nie jutro ? Przecież to poważna liga i jak zdarzy sie małe opóźnienie to nie koniec świata.. dry.gif
Orange_91
CYTAT(Edek @ Aug 26 2010, 23:11) *
Zauważyłem, ale moje pytanie było skierowane do organizatorów.
Napisałeś prośbę o przedłużenie lub walkower, nikt przez dwa dni nie raczył odpowiedzieć.
Wypadałoby podjąć jakąś decyzję.

Czekałem na Snajpera, jakby się nie zjawił to dzisiaj rozpisałbym 1/2. Nie odpisywałem bo mam aktualnie ważniejsze sprawy na głowie.

CYTAT(snajper1929 @ Aug 26 2010, 23:30) *
wróciłem... skoro można zagrać to na pewno jutro zagramy z roorem...

To postarajcie się rozegrać ten mecz dzisiaj.
Roor1910
Snajper1929 Roor1910

Roor1910 Snajper1929

W tych spotkania szczęście mi mocno dopisało gdyż dwa razy piłkarze Chile wrzucili sobie samobójczą bramkę, ale jak mawiają: "szczęściu też trzeba pomóc". smile.gif
Mogę być zadowolony z konsekwentnej gry swoich podopiecznych, którzy zagrali jak dotąd chyba najlepsze spotkania. Dzięki smile.gif
Milerinho

1/4 zakończona !!! czas na Półfinały !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.