Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsi zawodnicy IV sezonu Ligi ISSOnline.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4
Orange_91
NAJLEPSI PIŁKARZE IV SEZONU LIGI ISSONLINE

Kontynuacja konkursu z poprzednich sezonów. Polega on na tym, że podajemy 5 najlepszych piłkarzy ukończonego sezonu. Przy dodawaniu głosu proszę o krótkie wyjaśnienie dlaczego wybór padł na tego piłkarza.

Głosowanie na piłkarzy swoich teamów jest dozwolone, lecz nie będzie wpisywane do rankingu.
lukasz44
To tak:
Luizao (Benfica,Milerinho) - mimo że jest środkowym obrońcą to pod bramką rywala mega skuteczny, miller dopracował wariant gry z wchodzącym obrońcą perfekcyjnie

Suarez(Ajax,Niewczas) - pamiętam go jako gościa nie do zatrzymania, bez niego Niewczas straciłby połowe siły w ataku, wielka klasa

Ciani (Bordeaux,O_91) - bydle nie do przejścia, ostoja u Żyrondystów,ni to go obejść ni przeskoczyć tongue.gif

Hitzlsperger (Lazio,Mani3k) - maszynka na skrzydle, wkręcał w glebe najlepszych, ktoś przesadził u niego ze statami biggrin.gif

Sinama-Pongolle (Sporting,Roor1910) - szybki, silny, dobry w sam na sam, snajper kompletny, często pakował piłkę do siatki rywali po 5 razy mellow.gif biggrin.gif

Odemnie:
Inler- 3 bramki z wolnych, wiele przepięknych strzałów z dystansu, na OP był świetny

Badu- na początku wieczny rezerwowy przerodził się w filar mojej ekipy, dzięki niemu wygrywałem ze Snajperem, Tomajem i kilkoma innymi świetnymi graczami

Pepe\Sanchez - Taką parę chciałbym mieć w każdej ekipie, Sanchez szybkością i zwinnością wymiatał, zaś Pepe swoim instynktem do zdobywania goli z każdej pozycji.
Orange_91
Andrew Johnson (Fulham, Mlody) Piekielnie szybki gracz i przez co bardzo trudny do zatrzymania przez obrońców.

Gerald Asamoah (Schalke, Siwers99) Bardzo silny gracz, którego praktycznie nie da się przepchnąć. Przy tym dysponujący całkiem niezłą szybkością.

Florent Sinama-Pongolle (Sporting, Roor1910) Bardzo szybki i niesamowicie skuteczny gracz, choć ma jeden minus, jest bardzo słaby fizycznie i z silniejszymi rywalami radzi sobie słabo.

Thomas Hitzlsperger (Lazio, Mani3k) Bardzo dobry gracz, dysponujący niesamowicie silnym uderzeniem z dystansu.

Alexis Sánchez (Udinese, lukasz44) Szybki i bardzo zwinny gracz, którego trudno upilnować w polu karnym, podobnie jak Pongolle jego wadą jest niski wzrost.

Moja drużyna:

Henri Saivet Kiedy jest w swojej normalnej formie nie jest nadzwyczajnym piłkarzem, ale kiedy tylko ma żółtą a zwłaszcza czerwoną strzałkę formy jest po prostu nie do zatrzymania i potrafi samemu wygrywać mecze.

Mickaël Ciani/Alou Diarra Dwie moje ostoje defensywy. Pierwszy to środkowy obrońca a drugi defensywny pomocnik. Zawodnicy dobrze walczący bark w bark i znakomicie odbierający piłkę.

Marouane Chamakh Najlepszy i najskuteczniejszy zawodnik w drużynie, może nie grał zbyt efektownie, ale ze swoich zadań wywiązywał się bezbłędnie.

Benoît Trémoulinas Znakomity boczny obrońca potrafiący pociągnąć akcję drużyny na skrzydle.

Yoann Gourcuff Zawodnik dobrze rozdzielający piłki w środku pola i potrafiący także samemu pociągnąć akcję do przodu i strzelić bramkę.

Wyróżnił bym jeszcze Wendel, który w pierwszej części sezonu swoimi strzałami z dystansu zapewnił mi kilka cennych punktów, ale jego postawa w rundzie rewanżowej zaskoczyła mnie na minus.
siwers99
Cristian Daniel Ledesma(Lazio, Mani3k) - doskonały strzał i podanie, najlepszy zawodnik w Lazio wg Mani3k

Alou Diarra(Bordeaux, Orange_91) - najlepszy pivot w lidze

Ezequiel Lavezzi(Napoli , Bakel) - lider ofensywy w włoskiej ekipe to mnie pogrążył w końcówce i odebrał bardzo cenny pkt jak się okazało w klasyfikacji końcowej

El Hadji Diouf(Blackburn, Snajper1929) - co on wyprawial jak byl na czerwonej formie;p

Damien Duff(Fuhlam , Mlody08) - napedzał atak nowego mistrza

Moja drużyna:

Jefferson Farfan - szybkość , zwinność , kapitalne uderzenie tylko szkoda że często miał szarą formę;p

Bordon - bez niego nie istniała obrona

Gerald Asamoah - silny, w lepszej formie byl nie do powstrzymania

Edu - jego lewa noga zdobywała dla mnie ważne bramki ;p

Jermaine Jones - świetnie sie spisywał na pozycji cofniętego pomocnika i do tego potrafil zdobywac bramki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.