Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dywizja 1. Tydzień 1 21.07- 4.08, kolejki 1-11
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Liga letnia PES6
Stron: 1, 2
Orange_91

Gracz Pucek zrezygnował z Ligi Letniej i na jego miejsce wchodzi Waldi.

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie

Na razie wyniki wprowadzamy tylko na forum, kiedy będzie tabela na stronie głównej każdy z gospodarzy spotkania ma obowiązek przenieść wyniki na stronę główną.
tomaj
Tomaj TSU

Te, jak każde inne rozgrywki zacząłem w swoim stylu, tzn. ja grałem a przeciwnik strzelał gole. Tylko pierwsza bramka padła po akcji, pozostałe dwie to wynik kontr. W pierwszej połowie za to raziła mnie fatalna nieskuteczność wysokich Belgów po dośrodkowaniach.

----------------------------------------
Tomaj Czubinho

W tym meczu Belgowie odpowiadali za prowadzenie gry, jednak po błędzie obrońcy to Szwajcarzy zdołali przejąć piłkę i strzelić bramkę. Belgą w drugiej połowie udało się jednak wyjść na prowadzenie ale ale goście rzutem na taśmę zremisowali. Kolega pisał, że poprostu miałem farta. Ja twierdzę, że to On miał farta, że sędzia nie dzielił kartkami a ja w obawie przed kolejnymi kontuzjami (2 zmiany spowodowane były kontuzją) starałem unikać się sporej liczby irytujących wślizgów. Kolega chyba nie zauważył dopisku w regulaminie i obawiam się, że jeżeli nie zmieni swojego stylu gry to może być pierwszą "ofiarą" tego zapisu.

CYTAT(Orange_91 @ Jul 20 2010, 18:53) *
12.
Widząc że brutalna i chamska gra się nasila do regulaminu wprowadzony zostaje system kar za niesportowe zachowanie. Brutalne faule od tyłu w akcji sam na sam, umyśle lagowanie i tym podobne gdy zostaną udokumentowane screenem lub filmikiem będą karane kartkami.
Żółta kartka to 1 ostrzeżenie.
Druga żółta oznacza czerwoną co wiąże się z zawieszeniem na 2 turnieje pod banderą ISS Online

waldi198
11.kolejka

waldi198 MM

Świetnie rozpoczęte zawody w wykonaniu gospodarzy którzy zagrali bardzo doby mecz! oby tak dalej biggrin.gif

Są to screeny z drugiej połowy bo w pierwszej nas rozłączył w 45min i mecz dograliśmy od drugiej połowy!

bramki w pierwszej połowie strzelił dzeko x2

Niewczas
Runda 1

Niewczas waldi198

Wynik nie odzwierciedla przebiegu gry, mecz był raczej na remis. Ghana stworzyła sobie kilka dogodnych okazji, ale fatalnie pudłowała. Bośnia była jednak bardziej skuteczna i zgarnęła 3 punkty.

Runda 8

Niewczas Czubinho

Bardzo dobry i emocjonujący mecz do ostatniej minuty. Pierwsza połowa to dominacja Ghany, w drugiej połowie przebudziła się Szwajcaria i niewiele jej zabrakło żeby urwała punkty piłkarzom z Afryki.
Tsu
6
Tsu Czubinho

gol dla szwajcarow padl z hidena

Drugie zwyciestwo rosjan tym razem bylo jednak znacznie trudniej.Pierwsza polowa to lepsza gra Szwajcarow ktorzy stwarzali sytuacje i niedopuszczali mnie do kontr na szczescie w drugiej polowie Rosja zagrala jeszcze lepiej w obronie i potrafila stworzyc sobie dogodne sytuacje po ktorych udalo sie dwie wykorzystac.
dzieki/pozdro
2
Tsu MM

Dobra passa trwa tym razem zwyciestwo ze Szwedami styl podobny do poprzednich meczy dobra gra w obronie i czekanie na swoje szanse.
dzikei/pozdro
tomaj
Tomaj Waldi198

Dobry, wyrównany mecz, z lekką przewagą gospodarzy, którzy inicjowali więcej akcji. Bośniacy bazowali głownie na grze z kontry. Zwycięskiego gola strzelił Milaras, który w końcu wykończył jedną z licznych akcji.

----------------------------------------------------------
Tomaj Niewczas

Mecz do jednej bramki, chociaż od momentu kiedy to Miralas strzelił drugiego gola, to goście zaczęli przeważać, ale dobra gra obrony a w szczególności kapitana Czerwonych Diabłów, Daniela van Buytena, powstrzymała groźne ataki gości.
Milerinho
---------------------------
Milerinho Tomaj

W tym meczu wydarzyć mogło się wszystko a nie wydarzyło się nic, konsekwetna gra w obronie obu ekip nie pozwolila rywalow na zbyt wiele, Urugwaj miał swoje szanse ale ich niewykorzystał natomiast Belgowie zaś nie oddali strzału w światło bramki.
Dzieki za mecz powodzenia dalej.

MM.
Kolejka 1

MM Milerinho

Wynik mówi wszystko.

Kolejka 4

MM Niewczas

Przewaga gości w przeciągu całego meczu i zasłużone zwycięstwo.

Kolejka 6

MM Tomaj

Wynik odzwierciedla przebieg wydarzeń na boisku, przeciwnik zagrał skuteczniej i wykorzystał swoje okazje bramkowe.

tomaj
Tomaj Snajper1929

Żeby nie był. Wynik wcale nie świadczy o przebiegu meczu! To Belgowie atakowali, a Chilijczycy wykonali 12-14 kontr z czego 10 wykorzystali. Po takich meczach odechciewa się grać w PES, jak zawodnicy z czerowną formą uderzają piłkę gorszą nogą mimo, że mają ją na lepszej, a bramkarze i obrońcy uciekają od piłki jak od ognia sad.gif
Gratulacje, powodzenia dalej
Tsu
10
Tsu Waldi198

Bardzo dobre spotkanie w ktorym wiele sie dzialo i nie zabraklo niczego poczawszy od wielu goli po emocje smile.gif
Zaczelo sie swietnie dla rosjan po bramce Pogrebniaka w 18 minucie jednak w 36 wyrownuje Ibisevic i po wyrownanej polowie mamy remis.Druga polowa rowniez wyrownana ale duet Ibisevic Dzeko wyprowodza Bosnie na prowadzenie dwoma bramkami.Przy stanie 1:3 trener rosjan powoli traci nadzieje na korzystny wynik ale jeszcze motywuje rosjan do zrywu co przynosi efekt w postaci lepszej gry i stwarzaniu sytuacji potrzeba bylo jeszcze tylko jakiegos bohatera i zostal nim Pogrebniak strzelajac decydujace gole w 72 i 85 minucie spotkania ostatecznie dajac Rosji zwyciestwo .
dzieki/pozdro

4
Tsu Tomek93

Do 61 minuty Rosjanie nie mogli znalesc sposobu na dobrze broniaca sie Irlandie az w koncu Arszawin wzial sprawy w swoje rece i mijajac dwoch obroncow zdobyl gola.Po stracie bramki Irlandia zaczela groznie atakowac ale udalo sie powstrzymac napor i postaiwc kropke nad i w 88 minucie.
Milerinho
11
Milerinho Tsu

Mecz z najsilniejszą ekipą w pierwszej dywizji okzał się świetnym widowiskiem, jedni jak i drudzy uwaznie pilnowali swoich rywali aby nie dochodzili do sytuacji bramkowych, jednak ta sztuka udała się Urugwajowi, po strzale Diego Forlana bramkarz Rosjan sparował piłke do boku gdzie czekal juz Abreu i dopełnił formalności.
Dzieki za mecz powodzenia dalej smile.gif

waldi198
9.kolejka

Po kilku udanych występach w wykonaniu Bośniaków nadszedł w końcu kryzys i wysoka porażka na własnym stadionie heh gospodarze długo nie zapomną tego meczu i ciężko będzie im się podnieść smile.gif

waldi198 miler

Milerinho
CYTAT(waldi198 @ Jul 25 2010, 14:27) *
9.kolejka

Po kilku udanych występach w wykonaniu Bośniaków nadszedł w końcu kryzys i wysoka porażka na własnym stadionie heh gospodarze długo nie zapomną tego meczu i ciężko będzie im się podnieść smile.gif

waldi198 miler

Tak to był dobry mecz Urugwaju który nie pozwolił na wiele Bośniakom.
piwlak
piwlak Waldi198

I połowa meczu, zdecydowanie pod dyktando zawodników Bośni. Świadczyć może o tym statystyka oddanych strzałów- 2 do 6 na korzyść Bośniaków. W II połowie gra się wyrównała. Senturk wyprowadził
Turków na prowadzenie w 51 minucie i od tamtego momentu zaczęli oni kontrolować grę. W 86 min. formalności dopełnił Emre i pierwsze zwycięstwo Turcji stało się faktem

Milerinho
8
Milerinho Piwlak

Sporo niedokładności w zagraniach Turków przełożyły się na strate bramek Forlan w tym meczu stał tam gdzie powinien być, dwie bramki sprezentowali mu obrońcy i dwie wypracowali mu Abreu oraz Eguren. Niedokładność oraz brak szczęścia było szczególnie widać w końcowej fazie meczu kiedy to nawet na pustą bramkę nie potrafil trafić napastnik gości.

waldi198
CYTAT(piwlak @ Jul 25 2010, 12:50) *
piwlak Waldi198

I połowa meczu, zdecydowanie pod dyktando zawodników Bośni. Świadczyć może o tym statystyka oddanych strzałów- 2 do 6 na korzyść Bośniaków. W II połowie gra się wyrównała. Senturk wyprowadził
Turków na prowadzenie w 51 minucie i od tamtego momentu zaczęli oni kontrolować grę. W 86 min. formalności dopełnił Emre i pierwsze zwycięstwo Turcji stało się faktem

co za mecz porażka w wykonaniu Bośniaków heh dawno nie miałem takiego pecha po pierwszej połowi mogli prowadzić już 2:0 a stało się odwrotnie i do tego 2 bramka dla turków to piękna błazenada obrońców Bośni hehe a więc z niecierpliwością czekam do rewanżu biggrin.gif
similo14
similo14 Tomaj

Mecz bardzo nieudany totalna dominacja gosci!

similo14 Waldi

Serbowie dalej niepotrafia znalezc wspolnego jezyka z trenerem i przegrywaja kolejny mecz po fatakny widowisku.
Robcio

Robcio Tsu

Myślę że sprawiedliwy wynik. Z przebiegu meczu lekka przewaga Rosjan, Słowacy dążyli do wyrównania i to im się udało. Dzięki za mecz
snajper1929
# 2

snajper czubinho

Zasłużone zwycięstwo Chile choć przy 2 bramkach swój udział miał bramkarz Szwajcarów.
Niewczas
Runda 3

Niewczas Tsu

W pierwszej połowie Ghana traciła bardzo dużo piłek i dzięki temu Rosja do przerwy prowadziła 2:0. W drugiej połowie bardzo ciężko było przedrzeć się przez dobrze zorganizowaną defensywę gości, ale udało im się to po wrzutce, bramkę głową strzelił Gyan. Gospodarze poszli za ciosem i zdołali wyrównać.
Milerinho
2
Milerinho Niewczas

Dobry szybki mecz w ktorym Cavaniemu sporo wychodzilo wrecz wszystko, Suarez jeszcze nie strzela ale i na niego przyjdzie czas. Ghana dzielnie walczyla lecz obrona Urugwaju dzis dobrze sie trzymala lecz nie ustrzegla sie bledow czego skutkiem byla utrata 2 bramek, lepiej zaprezentowal sie tak ktory zrobil swoje.

Robcio

Robcio milerinho

Pierwszy screen przed rozłączeniem 2:1 dla Urugwaju. Drugi screen dograne 65 min i 1:0 dla Słowacji czyli końcowy wynik 2:2

Strzelcy
Holosko 2
Forlan
Lugano

Każda drużyna mogła przechylić szalę na swoją korzyść lecz skończyło się podziałem punktów. Dzięki i powo dalej biggrin.gif
Milerinho
CYTAT(Robcio @ Jul 27 2010, 23:36) *

Robcio milerinho

Pierwszy screen przed rozłączeniem 2:1 dla Urugwaju. Drugi screen dograne 65 min i 1:0 dla Słowacji czyli końcowy wynik 2:2

Strzelcy
Holosko 2
Forlan
Lugano

Każda drużyna mogła przechylić szalę na swoją korzyść lecz skończyło się podziałem punktów. Dzięki i powo dalej biggrin.gif

Również dzięki powodzenia dalej i do rewanzu smile.gif
similo14

similo14 Tsu

Serbowie wkoncu zaczeli grac swoje i w meczu przeciwko Rosji wygryzli 1pkt razem z trawa.

similo14 Niewczas

W meczu w ktorym przeciwnikiem była Ghana similo i jego reprezentacja w koncu zdobywa 3pkt bo zacietym boju na wlasnym podworku.
piwlak
Kolejka 9:

piwlak Tsu

Zdecydowana przewaga Rosjan przez cały mecz i całkowicie zasłużony wynik. Nic dodać nic ująć.

Kolejka 11:

piwlak Niewczas

Pierwsza połowa obwitowała w wiele podbramkowych sytuacji z obu stron. Dopiero w 33 min. Altintop wyprowadził Turków na prowadzenie po ładnym uderzeniu z 16 m. Druga połowa to zdecydowane ataki Ghany, oraz dzielna obrona, oraz kontrataki Turków- jeden z nich- w 87 minucie zakonczyl sie powodzeniem i wiadomo bylo juz ze nic nie odbierze im tego zwyciestwa smile.gif

snajper1929
# 5

snajper1929 piwlak

W pierwszej połowie Suazo a w drugiej dwa soczyste strzały z linii pola karnego dały Chilijczykom 3 kolejne zwycięstwo.
Orange_91
similo14 jeżeli nie uzupełnisz swoich postów nr 17 i 24 z wynikami o opisy meczowe to zostaną wpisane walkowery za te mecze na twoją niekorzyść. Czytajcie regulamin!
Tsu
8
Tsu snajper1929

Mecz wyrownany ale szkoda punktow bo rownie dobrze ja moglem wygrac lub chociaz zremisowac szkoda zwlaszcza ostatniej kontry gdzie wystarczylo podac trojkatem do ktoregos z 2 napastnikow dobrze ustawionych do wyjscia sam na sam ale kosa w tyl nogi zalatwila sprawe pozniej wystarcyzlo tylko napisac i'm sorry i wszystko gra dry.gif
snajper1929
No co za człowiek... nie dość że faulował komp to nawet jeśli ja bym kierował tym zawodnikiem to pełno takich kos się dostaje bo każdy próbuje szybko wślizgiem blokować podanie do boku poza tym było 3 na 3 a nie 3 na 1...poracha boli rozumiem bo masz najlepszy team w dywizji i nie idzie...
Tsu
porazka mnie zupelnie nei boli zwlaszcza z toba po prostu nie lubie kos w tyl nogi gdy jest okazja na grozna akcje rolleyes.gif
ps.poza tym byla to twoja jedyna kosa i akurat w tej sytuacji ale co ja bede pisal w rewanzu zagram podobnie.
snajper1929
nikt nie lubi ale mówię to komp a nawet jeśli ja bym go wykonał to moim celem byłoby blokowanie piłki a nie wchodzenie w nogi
piwlak
piwlak Robcio

Cóż pierwsza połowa bardzo nudna, co wiązało się z świetną grą w obronie z obu stron. Dopiero w doliczonym czasie pierwszej połowy udało się sforsować defensywę Słowacji. Rozkojarzeni zawodnicy Słowaków, załamali się, co skończyło się dla nich tragicznie- 2 bramka w doliczonym czasie gry i 2-0 do przerwy. Druga połowa, to ciąg dalszy wyrównanej gry. Ostatnie 15 minut, zdecydowanie należało do Robcia, co mogło się dla mnie źle skończyć, jednak na szczęście zdołał on tylko odrobić 1 bramkę. Skończyło się 2-1

piwlak similo14

Cóż - nie wiem co napisać... nie wiem jakim cudem udało mi się to wygrać. Ogromna przewaga Serbii przez cały mecz, jednak zawodziła skuteczność. Na dodatek mnóstwo szczęścia z mojej strony(m.in 2 słupki).
Tomek93
Runda 1
Tomek93 Piwlak

Wyrównany mecz, po obu stronach nie brakowało stu procentowych sytuacji do strzelenia gola. Bramka dla reprezentacji Turcji padła po kuriozalnym błędzie bramkarza gospodarzy, który po dośrodkowaniu skrzydłowego Turcji wrzucił sobie piłke do bramki. Pare minut później wyrównał Doyle. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
snajper1929
# 11

snajper tomek93

Łatwe i zdecydowane zwycięstwo nad mocną kadrowo Irlandią.
Tomek93
10
Tomek93 similo

Zacięty wyrównany mecz. Obie ekipy miały szanse na zwycięstwo, tym razem lepsza okazała się drużyna Irlandii.
Tomek93
3
Tomek93 Milerinho

Od prowadzenia 2:0 do porażki 2:5. Pierwsza połowa dosyć wyrównana, druga to już dominacja gości z groźnymi kontrami Irlandii pod koniec meczu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Niestety strzeliłem jedną lamę przeciwnikowi dlatego wynik brzmi 5:2

MM.
Kolejka 8

MM similo14

Mecz wyrównany, drużynie Szwecji zabrakło skuteczności.

Kolejka 10

MM Piwlak

Dominacja Turcji, która miała masę okazji na bardziej okazałe zwycięstwo.
Tomek93
Runda 2
Waldi Tomek93

Irlandczycy troche zagubieni na początku meczu rozkręcali się wraz z upływem czasu. Pewne zwycięstwo nad groźną reprezentacją Bośni przełamuje złą passę reprezentacji Irlandii. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
snajper1929
snajper MM

Dużo szczęścia po obu stronach i sprawiedliwy remis.
similo14

similo14 Snajper1929

Choc wynik tego niepokazuje to Snajper mial naprawde duzo szczescia. Jak dla mnie mecz na remis ale niedopisala skutecznosc. Bardzo szkoda ze przez przypadek stracilem 2 lub 3 pkt.

Tomek93
Runda 8
Tomek93 Tomaj

Dziwnie zdekoncentrowani piłkarze Irlandii nie mogli odnaleźć się na boisku. Proste błędy łatwe straty nieporadność w rozgrywaniu akcji i sytuacjach podbramkowych przełożyła się na wynik. Dzięki za mecz i powo dalej.
Robcio

Czubinho Robcio

Niesamowity comeback Słowaków! Przegrywali oni po 1 połowie już 0-3, lecz dzięki pięknej grze do końca w ostatecznym rozrachunku zwyciężyli 5-4. Dzięki za mecz
Niewczas
Runda 6

Niewczas Tomek93

W pierwszej połowie Ghana kontrolowała spotkanie, ale prowadziła tylko 1:0. Druga połowa zaczęła się podobnie, jednak komiczna bramka samobójcza podłamała gospodarzom skrzydła. Piłkarze z Afryki marnowali mnóstwo okazji, między innymi rzut karny. Irlandia wyszła z kontrą i ostatecznie przechyliła szalę na swoją korzyść.

Robcio

Robcio Tomaj

Atomowy początek Słowaków którzy po czterech minutach prowadzili już 2:0, dalsza część pierwszej połowy wyrównała się, ale gospodarze kontrolowali wydarzenia na boisku. W drugich 45 minutach to już bronienie wyniku, szczególnie w ostatnim kwadransie Belgowie przycisnęli ale nie udało im się zdobyć nawet kontaktowej bramki. Dzięki i powo dalej
snajper1929
# 4
snajper robcio

Strzelcy : Suazo Fernandez i Gonzalez - screen sięnie zapisał

Wynik ustalony do przerwy wink.gif
waldi198
6.kolejka

waldi1981 snajper

Bardzo ciężkie spotkanie z trudnym rywalem heh mecz zakończony wysoką porażka czego można było się spodziewać na początku spotkania:rolleyes:

waldi198
8.kolejka

waldi198 robcio

świetny mecz w wykonaniu gospodarzy który ograli bardzo mocnego przeciwnika rolleyes.gif zimna krew moich napastników i dobra gra w defensywie dała zwycięstwo biggrin.gif

Tomek93
5
Tomek93 MM

Irlandczycy źle rozpoczeli ten mecz stracili bramke już w 2 minucie .Zdołali jednak objąć prowadzenie na 2:1 ale to nie wystarczyło, Szwedzi okazali się lepsi w tym meczu i wygrali 4:2.Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Milerinho

6
Milerinho Similo14

Pewne i zasluzone zwyciestwo Urugwaj, dzieki za gre powo dalej.

mialem czarny ekran wiec nie ma screenow
snajper1929
snajper milerinho

Wygrali skuteczniejsi choć mecz cały kuriozalny z może 1 normalną bramką
wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.