Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
MicciO
Mam pytanie sorki jak juz ten temat jest ale sprawdzalem i nic konkretnego nie bylo otuz to chce sie zapytac czy jest bądz bedzie jakas liga w gre PES4 wszedzie po internecie szukalem i albo brak miejsc albo wogule nie ma wiec zwracam sie z prosba o zrobienie takiej ligi ja moge pomoc przy jej tworzeniu.
siano
polskiego sie poucz
snake
CYTAT (MicciO @ 30.05.2005 - 15:55)
Mam pytanie sorki jak juz ten temat jest ale sprawdzalem i nic konkretnego nie bylo otuz to chce sie zapytac czy jest bądz bedzie jakas liga w gre PES4 wszedzie po internecie szukalem i albo brak miejsc albo wogule nie ma wiec zwracam sie z prosba o zrobienie takiej ligi ja moge pomoc przy jej tworzeniu.

Nie mogłeś znaleźć ?
1 link
2 link
Uzywajcie mozgu wink.gif
dzenda_dzenda
CYTAT (MicciO @ 30.05.2005 - 15:55)

nie udusiłeś sie jak to mòwiłeś jednym tchem? blink.gif
ati
Google nie bije ;-)
drako1
CYTAT (siano @ 30.05.2005 - 17:37)
polskiego sie poucz

mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
jaki sie polonista znalazł , laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.