Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 7 25.06- 03.07, kolejki 25-28
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4
lukasz44
Kolejka 25
Mani3k - Orange_91

snajper1929 - Niewczas
Robcio - waldi198
Czubinho - MM
Edi092 - Roor1910
arczi333 - jarek 3-0
lukasz44 - milerinho
camel11 - siwers99
Bakel - Tomaj
Mlody08 - reyty 3-0

Kolejka 26
Niewczas - Mani3k

waldi198 - Orange_91
MM - snajper1929
Roor1910 - Robcio
jarek - Czubinho
milerinho - Edi092

siwers99 - arczi333
Tomaj - lukasz44
reyty - camel11 0-3
Mlody08 - Bakel

Kolejka 27
Mani3k - waldi198
Niewczas - MM
Orange_91 - Roor1910
snajper1929 - jarek 3-0
Robcio - milerinho
Czubinho - siwers99
Edi092 - Tomaj
arczi333 - reyty 3-0
lukasz44 - Mlody08
camel11 - Bakel

Kolejka 28
MM - Mani3k

Roor1910 - waldi198
jarek - Niewczas 0-3
milerinho - Orange_91
siwers99 - snajper1929
Tomaj - Robcio
reyty - Czubinho 0-3
Mlody08 - Edi092

Bakel - arczi333
camel11 - lukasz44

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
jarek
Kolejka 26

jarek Czubinho

CYTAT
Spotkanie bardzo wyrównane....mało celnych strzałów i małe też bramek...o tę jedną lepsi okazali się gracze Borussi...dzięki powo dalej...
siwers99
27 kolejka:

Czubinho siwers99

Świetnie w bramce broniący Schober i tylko dzięki niemu PSG strzeliło tylko dwie bramki. Ozdobą meczu mógł byc gol nr 5 ale rzut wolny z okolicy 35 metra trafił w słupek a piłke dobił Farfan najlepszy gracz spotkania. Dzięki za mecz i powodzenia dalej;)

28 kolejka:
siwers99 snajper

Świetne zawody rywala a pozwoliła mu w tym moja dziurawa jak ser obrona. Wszystkie bramki chyba po błędach w obronie. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
tomaj
Kolejka 26

Tomaj Lukasz44

Obiektywnym stwierdzeniem będzie, jak napisze, że był to mecz przypadków. Zarówno Hiszpanie jak i Włosi zdobywali bramki, które nie były skutkiem zaplanowanych akcji. Aczkolwiek mecz ciekawy obfitujący w sporo bramek.
czubinho
kolejka 25

Czubinho MM

Kolejny bardzo słaby mecz w wykonaniu Francuzów, którzy już powoli żegnają się z 1 ligą, nic nie wychodziło w akcjach ofensywnych, w defensywnych kardynalne błędy i znowu bagaż ok. 5 bramek. Dzięki
tomaj
Kolejka 28

Tomaj Robcio

Pierwsza połowa zacięta i wyrównana. Villarreal miał szanse zacząć od mocnego uderzenia jednak nie wykorzystał rzutu karnego. Za to spotkała Hiszpanów sroga kara w postaci utraty bramki. Jednak potem nastało 7 minut, o których goście z pewnością chcieliby zapomnieć, gdyż w ich ciągu utracili aż 3 bramki.
W doliczonym czasie gry udało się jeszcze strzelić Turkom bramkę kontaktową i była to ostatnia bramka w tym meczu (co prawda uważam, że był to hidden, strzał oddany bez zamachu ale podanie z linii końcowej boiska tuż pod nogi napastnika wyglądało jak w wielu filmikach na YouTubie). Druga połowa była o wiele mniej ciekawa, głównie za sprawą gospodarzy, którzy dzielnie się bronili i nastawiali na kontry, dzięki czemu atakujący Turcy za wiele nie ugrali mimo okazji.
Bakel
Kolejka 28
Bakel arczi333

CYTAT
Mecz, który mógł potoczyć się inaczej, gdyby tylko piłkarze Napoli w pierwszej połowie (mój host) zagrali jak w drugiej. Skuteczność tym razem była po stronie arcziego. Gratulacje i powodzenia dalej.

Kolejka 25
Bakel Tomaj

CYTAT
Spotkanie zakończyło się ulubionym wynikiem włoskiego klubu czyli remisem 2-2. Do 89 minuty to ja miałem zapisane wirtualne 3 punkty, ale jedna z ostatnich akcji Tomaja przyniosła mu powodzenie. Gratulacje i powodzenia dalej.

Orange_91
Kolejka 27

Orange_91 Roor1910

W pierwszej połowie dominowała drużna gospodarzy i do szatni schodziła z trzy bramkowym prowadzeniem. W drugiej połowie goście zaczęli coraz częściej atakować i doprowadzili do remisu? Umieszczam w tym miejscu pytajnik ponieważ z Roorem mamy problem co do uznania jego bramki na 3-1. Obaj wiemy, że jego zawodnik uderzył tzw. hiddena, czyli jak mówi regulamin jeśli po takim strzale piłka wpadnie do siatki gol powinien zostać nieuznany. Roor jednak jest zdania, że gol powinien być uznany, ponieważ sytuacja w jakiej uderzył wyglądała następująco: jeden z graczy Sportingu próbował akcji w polu karnym, lecz zgubił piłkę, która na chwilę stała się niczyja, po czym jeden z napastników uderzył ze stojącej piłki z tzw. hiddena.

Mam tylko taki bardzo słaby screen pokazujący strzał, a raczej ułożenie stopy uderzającego:

Bakel głos należy do Ciebie.
Roor1910
Zgadzam się ze wszystkim co przeciwnik w powyższym poście napisał. W moim odczuciu nie można tu mówić o "lamie" bo nie było żadnego podania a po prostu strzał że stojącej piłki. Szkoda że nie nagrałem bramki, ale nie miałem nawet przez chwile wątpliwości że ten gol jest wątpliwy. Pozdrawiam i czekam na opinie.
Bakel
Moim zdaniem hidden nieświadomy to też hidden. W lidze wykluczone jest uznawanie goli padających po strzałach o takiej właśnie animacji. Gol powinien zostać odliczony od wyniku.
Matis08

28 kolejka

Mlody08 Edi

Screeny

Opis :

Dobry mecz. Mnóstwo akcji, i jeszcze więcej niewykorzystanych sytuacji przez gospodarzy. Do przerwy powinni prowadzić 3-0 , jak sam to przyznał trener przeciwników. W drugiej odsłonie padły dwie bramki, po jednej dla każdej z drużyn. Wynik wydaje mi się zasłużony.

Dzięki i powodzenia w następnych meczach.!

camel11
Kolejka 27

camel11 Bakel

Niestety screenów brak, black screen po meczu

Strzelcy:
Borowski, Pizarro - 3x Lavezzi, Quagliarella, Cigarini i Zuniga

Opis:
W tym meczu jeszcze tylko brakowało samobójczych goli moich piłkarzy ;] wszystko wpadało jakieś takie patologiczne, piłka skakała, uciekała, odbijała się od nich, że aż strach patrzeć było co przyniosą kolejne minuty. Mimo wszystko zasłużone w pełni zwycięstwo gości. Dzięki
Matis08

26 kolejka

Mlody08 Bakel

Screeny

Opis :

Dziwny mecz. Pierwsza połowa w wykonaniu londyńczyków wołała o pomstę do nieba. Nie wiedzieli gdzie są. Bramka zdobyta przez Włochów można nazwać szczęśliwą. Choć mieli jeszcze kilka lepszych okazji do zdobycia bramki. W drugiej połowie mocno zaatakował Fulham. Wyrównali po rzucie rożnym. W ostatnich 10 minutach to ciągły napór na bramkę Napoli. Ale gospodarzom brakowało zimnej krwi. Dwoili się troili, ale do siatki nie trafili. Wynik sprawiedliwy, choć jakby było 2-1 to też bym się nie narzekał ;P

Dzięki i powodzenia w następnych meczach.!
Roor1910
Roor1910Robcio

Dobra skuteczność i pech przeciwnika sprawiły że wynik jest jaki jest.
Pozdrawiam
Mani3k
Mani3k Orange_91

Gospodarze zasłużyli na co najmniej remis w tym spotkaniu, w ogólnym rozrachunku byli zespołem lepszym, bardziej aktywnym w ataku. Prowadząc 2:1 nadziali się na dwie kontry po których padły bramki... a na zmianę wyniku zabrakło już czasu.
Dzięki, powodzenia.
camel11
Kolejka 28

camel11 lukasz44

Opis:
Jedna bramka dla Udinese, potem dwie dla Werderu i potem trzy znowu dla gości. Tyle ode mnie bo nie wolno mi się denerwować xD Dzięki za mecz
lukasz44
27.
lukasz44 Mlody

Mogłem to spotkanie wygrać, było już 4-2 3 głupie straty po podaniu bramkarza do obrońców trzy takie same kontry i po meczu ...

Edi092
25 Kolejka

Edi Roor1910

brak scereenów strzelców,snapsaver laga mi złapał :|
Fantastyczna skuteczność gości , i najwieksza porażka jak narazie w mojej karierze online biggrin.gif
jedna z moich to lamka..
Dzieki za meczyk.
Roor1910
Dorzucam screena ze strzelcami bramek. Warty podkreślenia jest gol golkipera gości Rui Patricio. cool.gif

# 28k

Roor1910 Waldi198

Kolejny raz nie mogę narzekać na skuteczność, gdyż praktycznie każdą nadarzającą się okazja była zamieniana na gola. Dzięki za mecz smile.gif

snajper1929

snajper niewczas

Wreszcie Blackburn zagrał zagrał jak za dawnych lat... wink.gif pewne i przekonujące zwycięstwo:)
MM.
Kolejka 28

MM
Mani3k

I połowa wyrównana, jednak to gracze West Hamu schodzili do szatni z 2 bramkową przewagą. W drugiej połowie obraz gry uległ zmianie - to przeciwnik mocno przycisnął, jednak nie wykorzystał licznych szans na zdobycie bramki.
Milerinho

Milerinho
O91

Mecz wyrownany, lecz zadecydowala skutecznosc(3x circle.gif ) laugh.gif
Robcio
Robcio milerinho

Bez formy, bez werwy. Gram już chyba tylko żeby zagrać, niepotrafie wycisnąć nic z tej drużyny. Ten mecz wygrał skuteczniejszy. W 2 połowie miler grał w 10 ale to mi nic nie dało. Dzięki za grę.
Edi092
27 Kolejka

Edi tomaj

Wyrównane spotkanie,zabrakło tylko szczęścia w końcówce.
Mecz rozegrany w termine ale dopiero dzisiaj wstawiam na forum

Niewczas
Kolejka 27

Niewczas MM

Wreszcie wygrana i to w przekonującym stylu. Przez pierwsze minuty Ajax bardzo naciskał na rywala i mógł prowadzić dwoma czy trzema bramkami, ale świetnie bronił bramkarz gości. Udało się strzelić w 21 minucie po ładnej główce Rommedahla, 10 minut później było już 2:0 za sprawą solowej akcji Suareza. W drugiej połowie Westham zdołał zdobyć tylko jedną bramkę.

Mani3k
Mani3k waldi198

Jednostronne widowisko, rywal nie postawił zbyt trudnych warunków do gry.
Lazio może dopisać sobie kolejne trzy punkty.
Dzięki za mecz, powodzenia.
Niewczas
Kolejka 26

Niewczas Mani3k

Początek ze wskazaniem dla gospodarzy, którzy stworzyli sobie kilka okazji, ale fatalnie pudłowali napastnicy. Lazio wykorzystało kontrę i do przerwy prowadziło 1:0. W drugiej połowie to piłkarze z Rzymu przejęli inicjatywę i ostatecznie mecz zakończył się wynikiem 0:2.
camel11
Kolejka 25

camel11 Siwers99

Opis:
Werder walczył do upadłego jak równy z równym jednak jak zwykle to rywale strzelają swoje. Worek rozwiązał się po stracie pierwszego gola... Dzięki za mecz.
Robcio

Robcio waldi198

Fenerbahce cały czas kontrolowało sytuacje na boisku strzelając 3 bramki, goście mieli 2-3 klarowne okazje które nie zostały wykorzystane. Dzięki za mecz
lukasz44
25.
lukasz44 Miler

CYTAT
Kapitalne spotkanie mnóstwo okazji, skuteczniejszy okazał się miller, szkoda porażki, bo Di Natale w ostatnich sekundach zamotał się w 100% sytuacji sam na sam dry.gif
1-0 - D'Agostino
1-1 - Luizao
1-2 - Luizao

pzdr Milerinho smile.gif
siwers99
26 kolejka

siwers99 Arczi333

Udał sie rewanż za pechową porażkę w pierwszym spotkaniu. Tym razem dużo lepsza gra dała zwycięstwo. Bardzo dobre krycie w obronie nie dało rozwinąć bardzo szybkich skrzydeł ukraińskiej drużyny. Eksperymnetalnie ustawiony na lewej pomocy Edu zagrał najlepszy mecz w tym sezonie. Dzięki za mecz i powodzenia dalej wink.gif
Milerinho
milernho edi

Fajny mecz swietne bramki, dzieki i do nastepnego EDI
MM.
Kolejka 26

MM
snajper1929

Wynik mówi sam za siebie... zdecydowane i zasłużone zwycięstwo drużyny gości.
waldi198
26.kolejka

waldi198 Orange_91

Po bardzo długim czasie w końcu udało nam się zgrać czasowo z Orange wink.gif wink.gif
mecz zakończył się tragicznie w skutkach dla gospodarzy ponieważ przegrali bardzo wysoko i stracili juz jakieś realne szanse na utrzymanie się w pierwszej lidze smile.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.