Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze rozgrywane z wyprzedzeniem
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4
Bakel
W tym temacie opisujemy mecze rozgrywane z wyprzedzeniem.
W 1 lidze zezwolenie na rozegranie meczów z wyprzedzeniem otrzymał jarek. W lipcu i sierpniu nie będzie on w stanie rozgrywać meczów.
jarek
KOLEJKA 33

jarek Bakel

CYTAT
Katastrofalny mecz w wykonaniu 'jarka'. Wynik 1 do 7 mówi sam za siebie...tak to nawet Polska z Hiszpanią już nie przegrywa biggrin.gif
Dzięki powodzenia w pozostałych meczach...

Brak screenów :/ (zapomniałem się)
jarek
KOLEJKA 35

jarek Edi092

CYTAT
Bardzo wyrównane spotkanie...dużo strzałów z obu stron ale niestety więcej tych niecelnych. Ostatecznie o jedną bramkę lepsi gracze Borussi. Dzięki
jarek
KOLEJKA 34

lukasz44 jarek

CYTAT
Dość nieoczekiwanie dla graczy z Dortmundu to piłkarze Udinese wyszli zwycięsko z tej potyczki...dzięki za mecz
jarek
KOLEJKA 30

jarek Mani3k

CYTAT
Spotkanie dobrze ułozyło się dla Borussi. Już w pierwszej minucie wyszli na prowadzenie. Lazio zdołało jednak wyrównać...wynik remisowy utrzymywał się bardzo długo ale ostatecznie to Lazio zadało dwa bolesne ciosy Borussi i wygrało to spotkanie 1-3. Dzięki
jarek
KOLEJKA 29

MM jarek

CYTAT
Padł remis chociaż mam takie wrażenie że zwycięstwo należało się Borussi...dużo szczęścia po stronie WestHam. Dzięki za mecz...powo dalej
jarek
KOLEJKA 31

jarek siwers99

CYTAT
Wymiana ciosów...trochę więcej szczęścia po stronie Schalke i to oni wychodzą zwycięsko z tej potyczki...dzięki
jarek
KOLEJKA 36

Robcio jarek

CYTAT
Bardzo dobra gra Borussi na terenie rywala. Wysoki wynik...dobra skuteczność zaowocowała aż pięcioma bramkami. Dzięki powo dalej...
jarek
KOLEJKA 38

waldi198 jarek

CYTAT
Pechowe spotkania dla graczy Borussi. Od początku nie dopisywało szczęście, było tylko przy Zenicie...szkoda straconych punktów z rywalem słabszym...aż wierzyć się nie chce że pierwszy mecz to deklasacja rywala 5-0 ! dzieki powo dalej
Zdobyłem bramke na 3-3 ale niestety 'lama' chociaż prawdę mówiac była to taka sytuacja że nawet by to 'du*ą' strzelił !

jarek
KOLEJKA 32

reyty jarek

CYTAT
Zasłużone 3pkt dla Borussi...dzięki powodzenia w kolejnych spotkaniach...

tomaj
KOLEJKA 37

Tomaj Czubinho

Cały mecz zacięty i bardzo wyrównany. Dużo walki w środku pola. Jedynego gola dla gospodarzy zdobył bramkarz gości, który wbił do własnej bramki piłkę odbitą od słupka
snajper1929
kolejka 37 lub 38 nie wiem gdzie się sprawdza wink.gif

miler snajper

Wygrał team skuteczniejszy a Emertona powinienem skazać na banicję bo sam zmarnował z 5 "setek" wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.