W tym temacie opisujemy mecze rozgrywane z wyprzedzeniem. W 1 lidze zezwolenie na rozegranie meczów z wyprzedzeniem otrzymał jarek. W lipcu i sierpniu nie będzie on w stanie rozgrywać meczów.
jarek
Jun 24 2010, 11:28
KOLEJKA 33
jarekBakel
CYTAT
Katastrofalny mecz w wykonaniu 'jarka'. Wynik 1 do 7 mówi sam za siebie...tak to nawet Polska z Hiszpanią już nie przegrywa Dzięki powodzenia w pozostałych meczach...
Brak screenów :/ (zapomniałem się)
jarek
Jun 24 2010, 12:21
KOLEJKA 35
jarekEdi092
CYTAT
Bardzo wyrównane spotkanie...dużo strzałów z obu stron ale niestety więcej tych niecelnych. Ostatecznie o jedną bramkę lepsi gracze Borussi. Dzięki
jarek
Jun 24 2010, 13:04
KOLEJKA 34
lukasz44jarek
CYTAT
Dość nieoczekiwanie dla graczy z Dortmundu to piłkarze Udinese wyszli zwycięsko z tej potyczki...dzięki za mecz
jarek
Jun 24 2010, 13:44
KOLEJKA 30
jarekMani3k
CYTAT
Spotkanie dobrze ułozyło się dla Borussi. Już w pierwszej minucie wyszli na prowadzenie. Lazio zdołało jednak wyrównać...wynik remisowy utrzymywał się bardzo długo ale ostatecznie to Lazio zadało dwa bolesne ciosy Borussi i wygrało to spotkanie 1-3. Dzięki
jarek
Jun 24 2010, 14:16
KOLEJKA 29
MMjarek
CYTAT
Padł remis chociaż mam takie wrażenie że zwycięstwo należało się Borussi...dużo szczęścia po stronie WestHam. Dzięki za mecz...powo dalej
jarek
Jun 25 2010, 11:00
KOLEJKA 31
jareksiwers99
CYTAT
Wymiana ciosów...trochę więcej szczęścia po stronie Schalke i to oni wychodzą zwycięsko z tej potyczki...dzięki
jarek
Jun 25 2010, 11:06
KOLEJKA 36
Robciojarek
CYTAT
Bardzo dobra gra Borussi na terenie rywala. Wysoki wynik...dobra skuteczność zaowocowała aż pięcioma bramkami. Dzięki powo dalej...
jarek
Jun 26 2010, 12:25
KOLEJKA 38
waldi198jarek
CYTAT
Pechowe spotkania dla graczy Borussi. Od początku nie dopisywało szczęście, było tylko przy Zenicie...szkoda straconych punktów z rywalem słabszym...aż wierzyć się nie chce że pierwszy mecz to deklasacja rywala 5-0 ! dzieki powo dalej Zdobyłem bramke na 3-3 ale niestety 'lama' chociaż prawdę mówiac była to taka sytuacja że nawet by to 'du*ą' strzelił !
jarek
Jun 26 2010, 12:28
KOLEJKA 32
reytyjarek
CYTAT
Zasłużone 3pkt dla Borussi...dzięki powodzenia w kolejnych spotkaniach...
tomaj
Jul 15 2010, 15:55
KOLEJKA 37
TomajCzubinho
Cały mecz zacięty i bardzo wyrównany. Dużo walki w środku pola. Jedynego gola dla gospodarzy zdobył bramkarz gości, który wbił do własnej bramki piłkę odbitą od słupka
snajper1929
Jul 15 2010, 15:57
kolejka 37 lub 38 nie wiem gdzie się sprawdza
milersnajper
Wygrał team skuteczniejszy a Emertona powinienem skazać na banicję bo sam zmarnował z 5 "setek"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.