Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch world cup 2010
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Maarcin80
Wiatajcie wiecie może czy będzie moze jakis patch do pes 2010 np world cup 2010 żeby mozna było sobie zapykać w mistrzostwa swiata/??
Rokefeler19
tak jest patch. http://pesedit.com/forums/showthread.php?1...-Patch-RELEASED! tylko niech ktos powie czy macie namiary na rapidshare? bo z tego serwera idzie bardzo wolno.z gory dziekuje za odp.pozdrawiam
Rand
Wgrywał ktoś już tego patacha?? Ja zainstalowałem i wszystko ładnie, ale mam problem. Patch zastąpił mi poprzednią wersję pesedit 3.4 i nie mam żadnych swoich save'ów do tego nie mogę nawet odpalić starej wersji jest tylko wersja z MS 2010. Ktoś wie czy da się coś z tym zrobić, zeby mieć i jedną i drugą wersję??
RedEvil
co do pes edit 3.4 i world cup, jeśli dalej aktualna pomoc:P to mi pomogło z folderu fix DLC 1.7 skopiowane samo PES2010_EDIT i to naprawiło problem z nie poprawnymi nazwami i błędami w 3.4 a world cup działał normalnie.

teraz dalej world cup działa normalnie i 3.4 działa już bez zarzutów.
Najlepszy patch, polecam. A te wuwuzele FTW tongue.gif
Rokefeler19
QUOTE (Rand @ Jun 14 2010, 18:26) *
Wgrywał ktoś już tego patacha?? Ja zainstalowałem i wszystko ładnie, ale mam problem. Patch zastąpił mi poprzednią wersję pesedit 3.4 i nie mam żadnych swoich save'ów do tego nie mogę nawet odpalić starej wersji jest tylko wersja z MS 2010. Ktoś wie czy da się coś z tym zrobić, zeby mieć i jedną i drugą wersję??

tez zastanawialem sie co z savami.musisz przenies savy.savy masz w w moich dokumentach w folderze konami.musisz je przenies do folderu PesEdit ktory rowniez znajduje sie w moich dokumentach.
Cudinho 7
W jaki sposób można usunąć tego patcha? Nie mogę znaleźć żadnej opcji uninstall!:/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.