Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Save ML z patchem PES Edit 1.8
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Problemy z edycją
starski
Witam,

Mam problem z wczytywaniem save'ow ML. Gdy chcę wczytać zapisaną grę, gra się wyłącza i wyskakuje błąd microsoft visual c++ runtime error. Znalazłem rozwiązanie
http://www.downserv.com/download/322-pes20...errorsolve.html ,ale w dalszym ciągu nie działa. (przed włączeniem gry włączyłem ML.exe w folderze switch -> zrobiłem nową ML i zapisałem -> wyłączyłem i ponownie włączyłem PES'a i przy wczytywaniu save'a ciagle błąd.

Pozdrawiam i proszę o pomoc. smile.gif

PS: Oprócz jest jeszcze problem, gdy w ML wybiorę drużynę z drugiej Bundesligi. Po utworzeniu gry wszyscy rezerwowi piłkarze z mojej drużyny to bramkarze (a jeszcze przy wyborze drużyny każdy z zawodników miał właściwie oznaczoną pozycję). Przy innych drużynach (np. Valencia) problemu nie ma.

novastar
Co do drugiego pytania to musiałeś coś pomieszać z instalacją patcha.
starski
CYTAT(novastar @ Feb 28 2010, 12:10) *
Co do drugiego pytania to musiałeś coś pomieszać z instalacją patcha.

Robię reinstall właśnie. Patche po kolei od 1.1 do 1.8 instalowałem. Powinienem tak zrobić, czy któryś z późniejszych patchów zawiera te wcześniejsze?
novastar
Nie.
Musisz zainstalować wszystkie po kolei od 1.1 do 1.8.1 które są do ściągnięcia TUTAJ (pierwszy post).

Czy aby nie zmieniałeś patcha lub nie dogrywałeś oficjalnej łatki po zapisaniu ML ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.