Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa A
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2010 > EURO 2010
lukasz44

W grupie każdy z graczy będzie miał do rozegrania 3 mecze. Terminy na rozegranie to 22.02.10 Proszę zapoznać się z regulaminem i ustawieniami meczowymi - kilk

Prośby o przedłużenia\WO składamy w tym temacie - kilk

Proszę o wpisywanie numerów kolejek przy wynikach, gdyż potem ciężko mi wpisywać mecze!
Screen proszę wrzucać na ten hosting (jest obecnie najlepszy i najszybszy) - http://fotoo.pl/
(kopiujcie kody z BB)

Numery GG do graczy:

Arczi3333- 3569027
jaro9- 700140
Orange_91- 9270871
Czubinho- 5885642

czubinho
czubinho jaro9

Mecz bardzo zacięty, trudny i wyrównany. Co jaro strzelał gola to strzelałem na remis. I tak 3 razy, gol decydujący o wyniku padł w doliczonym czasie gry
Dzieki
pozdroo

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

czubinho Arczi3333

Napinka na moja osobe widocznie mnie zmotywowala

arczi333
1 runda
Arczi3333 jaro9

niech ktos napisze jak sie powin wpisac prawidlowo serbia zeby flaga byla ok
jaro9
Screeny i opis wrzucam na prośbę O91.

Orange_91 BELGIA SŁOWACJA Jaro9

Reprezentacja Belgii mierzyła się dziś ze Słowakami.Godpodarze zaczeli z wysokiego C po tym jak w 5 minucie Sonck strzelił na 1-0.Po tej bramce Belgowie chcieli koniecznie szybko podwyższyć wynik by 3 pkt nie wyślizneły im się z rąk.Przed przerwą w znakomitej sytuacji znalazł się Słowak-Vladimir Weiss..ale piłka o kilka centymetrów omineła bramkę Belgijską.Do przerwy 1-0 w dużej przewadze gospodarzy dzisiejszego meczu.Po przerwie oglądaliśmy akcje z obu stron.Kiedy wydawało się że Belgowie zgarną całą pulę do ich braki trafił rezerwowy napastnik drużyny Słowacji-Filip Holosko.Do końca już się nic nie zmieniło.Remis niestety przekreśla szanse Słowacji na awans gdyż musieli dziś wygrać.Bellgowie chyba również nie są zadowoleni z tego rezultatu.Czeka ich jeszcze potyczka z Serbią oraz Słowenią.

Dzięki za mecz! Powodzenia w kolejnych wink.gif
Orange_91
Arczi3333 Orange_91

Dobry szybki mecz z dużą ilością bramek. Belgowie wykorzystali swoją minimalną przewagę i wygrali to spotkanie.

Orange_91
Orange_91 Czubinho

Mecz został rozłączony w 75 minucie(Czubinho wywaliły korki) dlatego brak screenów. Gole dla Belgii: Sonck, 2x Defour dla Słowenii: Novakovic.
lukasz44
Rozgrywki w Grupie A uważam za zakończone. Do ćwierćfinału awansowali Orange_91 i Czubinho.
Dzięki za szybkie rozegranie meczy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.