Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 15.02 - 21.02, kolejki 9 - 12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Bakel
Kolejka 9

Bakel - acidd
Cziczinho - lukasz44
Czubinho - MM
snajper1929 - Mani3k
Edi092 - JustMe1987
jarek - majster37pl
Robcio - dikhet
milerinho - Tomaj

Kolejka 10

lukasz44 - Bakel
MM - acidd
Mani3k - Cziczinho
JustMe1987 - Czubinho
majster37pl - snajper1929
dikhet - Edi092
Tomaj - jarek
milerinho - Robcio

Kolejka 11

Bakel - MM
lukasz44 - Mani3k
acidd - JustMe1987
Cziczinho - majster37pl
Czubinho - dikhet
snajper1929 - Tomaj
Edi092 - milerinho
jarek - Robcio

Kolejka 12

Mani3k - Bakel
JustMe1987 - MM
majster37pl - lukasz44
dikhet - acidd
Tomaj - Cziczinho
milerinho - Czubinho
Robcio - snajper1929
jarek - Edi092
lukasz44
lukasz44 mani3k

Screens:

OpIs:
Do meczu podeszłem z nadzieją na zdobycie choć 1 pkt, gdyż znam dobrze umiejętności Mańka. Pierwsza połowa to ospała gra obu ekip, statystyki strzałów po 1 połowie - 1 strzał Udine, 2 strzały PSV.
W drugiej obie ekipy zagrały całkiem inny futbol, masa sytuacji, wspaniałe parady bramkarzy, no i w końcu decydujący gol Toivonena z 77 minuty. Najlepszą okazję na wyrównanie zmarnował Corradi po zaskakującym rozegraniu rzutu wolnego. Zdecydowała ta jedna bramka...

lukasz44 Bakel

Screens:

OpIs:
Drugi mecz z serii : "Aby coś ugrać "
Wiedząc jak świetną ekipą jest Fulham (sam gralem nimi niedawno w jakimś pucharze) i jak dobrym graczem jest Bakel znów liczyłem na jakąkolwiek zdobycz punktową. W pierwszych minutach świetną okazję zmarnował Zamora i od tego momentu lepiej zaczęli grać Anglicy, co zaowocowało już w 16 minucie gdy gola zdobył Murphy. Widząc co się dzieje wziąłem sie do roboty i wreszcie zacząłem grać swój futbol, Już 14 minut pózniej wyrównał Di Natale, pózniej fantastyczną okazję zmarnował Sanchez, nie trafiając praktycznie w pustą bramkę, pod koniec pierwszej częśći gry Duff chciał zdobyć gola z przewrotki, ale ta sztuczka mu nie wyszła. Druga połowa to już kwintesencja PeSa, akcja za akcją, gol za gol, w 77 Floro Flores wyprowadził Włochów na prowadzenie po indywidualnej akcji. Gdy zdawało mi się że dociągnę ten rezultat do końca w doliczonym czasie gry gola na wagę remisu zdobył Kamara. Rosły napastnik wprawił w osłupienie wszystkich Włochów. Mogło skończyć się na wyniku 2-3 ale Kamara spudłował w dobrej okazji. Cóż... Znów strata puktów w doliczonym czasie gry...

Po tych dwóch meczach szanse na ligowe laury bardzo się oddaliły smile.gif
Ale chyba najważniejsze jest to aby gra w pesa sprawiała radość, a dla mnie takie mecze jak ten z Mańkiem i Bakelem są czystą przyjemnością, zero złośliwości, czysta i uczciwa gra.
O to w tym chodzi...

DZIĘKI !!!!
Mani3k
Mani3k Cziczinho

Wynik wysoki, ale spotkanie było bardzo wyrównane.
Rywal miał kilka świetnych okazji na zmianę wyniku, ale szwankowała skuteczność, której gracze PSV mięli pod dostatkiem.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Mani3k Bakel

Mecz walki, atletyczni gracze Fulham nie dali dziś pograć zawodnikom PSV.
Obie ekipy miały swoje okazje, z których nie skorzystały, sprawiedliwy podział punktów.
Dzięki Bakel za mecz, powodzenia.
tomaj
Tomaj Jarek

Jak tego Benfica nie wygrała? Nie wiem. To już trzeci w tym sezonie mecz tej drużyny, który można, a nawet powinno się wygrać. No ale cóż. Musi wystarczyć podział punktów.

--------------------------------------------------------------------------------------

Snajper1929 Tomaj

Portugalczycy wspieli się na szczyt swoich możliwości i pokonali jednym golem faworyzowanych Włochów, dla których jest to pierwsza porażka w tym sezonie. Kluczem do zwycięstwa była gra piłką i umiejętne utrzymywanie się przy niej.
Bakel
CYTAT(lukasz44 @ Feb 15 2010, 16:52) *
lukasz44 Bakel

Screens:

OpIs:
Drugi mecz z serii : "Aby coś ugrać "
Wiedząc jak świetną ekipą jest Fulham (sam gralem nimi niedawno w jakimś pucharze) i jak dobrym graczem jest Bakel znów liczyłem na jakąkolwiek zdobycz punktową. W pierwszych minutach świetną okazję zmarnował Zamora i od tego momentu lepiej zaczęli grać Anglicy, co zaowocowało już w 16 minucie gdy gola zdobył Murphy. Widząc co się dzieje wziąłem sie do roboty i wreszcie zacząłem grać swój futbol, Już 14 minut pózniej wyrównał Di Natale, pózniej fantastyczną okazję zmarnował Sanchez, nie trafiając praktycznie w pustą bramkę, pod koniec pierwszej częśći gry Duff chciał zdobyć gola z przewrotki, ale ta sztuczka mu nie wyszła. Druga połowa to już kwintesencja PeSa, akcja za akcją, gol za gol, w 77 Floro Flores wyprowadził Włochów na prowadzenie po indywidualnej akcji. Gdy zdawało mi się że dociągnę ten rezultat do końca w doliczonym czasie gry gola na wagę remisu zdobył Kamara. Rosły napastnik wprawił w osłupienie wszystkich Włochów. Mogło skończyć się na wyniku 2-3 ale Kamara spudłował w dobrej okazji. Cóż... Znów strata puktów w doliczonym czasie gry...

Po tych dwóch meczach szanse na ligowe laury bardzo się oddaliły smile.gif
Ale chyba najważniejsze jest to aby gra w pesa sprawiała radość, a dla mnie takie mecze jak ten z Mańkiem i Bakelem są czystą przyjemnością, zero złośliwości, czysta i uczciwa gra.
O to w tym chodzi...

DZIĘKI !!!!

Tak jest. Mecz fantastyczny, do końcowego gwizdka nie można było być pewnym jakim wynikiem się zakończy. Było 2-2, ale równie dobrze mogło być 1-2, jak i 3-2.

Pozdrawiam i do rewanżu.smile.gif
JustMe1987
KOLEJKA NR: 10

WYNIK

JustMe1987 Czubinho

SCREENY

OPIS

No! Pierwszy mecz ktory mi sie ulozyl od poczatku do konca. Woda na mlyn bylo dla mnie hiperofensywne ustawienie rywala ( 4 napastnikow ) Udalo mi sie znalezc slaby punkt w jego formacji przed pierwszym gwizdkiem arbitra i tym samym wypunktowac go bez sentymentow ( co nie znaczy ze gralem jakis schemat tongue.gif ). Dzieki za mecz. Oby wiecej takich spotkan w moim wykonaniu bo pierwsza jaskolka jeszcze wiosny nie czyni ale przynajmniej teraz wiem ze "mozna.."

~

KOLEJKA NR: 12

WYNIK

JustMe1987 MM

SCREENY

OPIS

Mimo pasywnej gry udalo mi sie odniesc zwyciestwo. Szybko zdobyta bramka po klepce w srodku pola i wprowadzeniu pomocnika w pole karne ustawila mecz. Cierpliwie sie bronilem szukajac szansy na podwyzszenie wyniku. Carvalho dostal pilke przed polem karnym i skladajac sie na swoja lepsza noge oddal strzal po ktorym pilka wpadla kolo lewego slupka mijajac wyciagnietego jak struna bramkarza gosci. Gracze rywala rozjuszeni kolejna strata bramki przeszli od gry 1 do 2 a na koncu az 3 napastnikami. O ile urywali sie obronie CSKa wzorowo to ze skutecznoscia bylo juz duzo gorzej. Dzieki za czyste spotkanie. Do rewanzu.
snajper1929
snajper1929 maniek

Nie lubię takich meczy i nie chodzi o porażkę bo z Tomajem przegrałem ale było otwarcie na wymianę ciosów a Maniek zamurował się ustawieniem 4-5-1 i były szachy które mi tam radości nie sprawiły smile.gif dobrze że mało osób tak gra ogólnie bo byłoby nudno wink.gif
Edi092
Kolejka 9

Edi JustMe1987

Meczyk bardzo żywy , dużo szczęścia z mojej strony ponieważ w 87 minucie było jeszcze 2-0 dla gości. Gdy w 88 bramkę kontaktową strzelił Karadeniz Rubin uwierzył że jeszcze może powalczyć o remis i tak się stało bohater meczu strzela na 2-2 i piłkarze z Moskwy nie mogli uwierzyć w to co się stało . Dzięki za mecz i powodzenia.
Mani3k
Kolejka 9
snajper1929 Mani3k

Świetnie dobrana taktyka w tym meczu była kluczem do sukcesu.
Gracze PSV zagrali pewnie w obronie i konsekwentnie w ataku, nie pozwalając rozwinąć skrzydeł graczom Napoli. Wynik mógł być ciut wyższy gdyby nie zmarnowane świetne okazje Engelaar'a i Amrabat'a.
Dzięki za mecz.
Robcio
Robcio Snajper1929

Spotkanie w miare wyrównane ale wydaje mi się że z moją przewagą (przynajmniej do stanu 3:0). Lecz oczywiście nie wykorzystuje żadnej sytuacji, a Lavezzi gdy tylko miał piłkę zaraz ona lądowała w bramce. Aż zadroszcze skuteczności Snajperowi, bo każdą setke z łatwością kończył. Nie chce już się wypowiadać na temat mojej gry i wyników. Dzieki i powodzenia w dalszych meczach.
snajper1929
No muszę przyznać że w końcu trochę szczęścia mi dopisało bo i Iezzo na bramce się świetnie spisywał jak i Lavezzi każdy strzał zamienił na bramkę wink.gif mimo 4-0 mecz na remis.
jarek
jarek Robcio

jarek Edi092

brak screena :/

Oba mecz baardzo wyrównane...co pokazuje wynik spotkania...w pierwszym pojedynku z Robcio wydaję mi się że mimo wszystko zasłużone zwycięstwo Sportingu...co do meczu z Rubinem...to tutaj odwrotnie...znacznie więcej strzałów na bramkę oddali gracze Ediego...ale bramkarz i obrona spisywała się bardzo dobrze...jedyna bramka padła natomiast po błędzie w obronie graczy Rubina...tej okazji nie zmarnował Helder Postiga...i 3pkt zapisane na moje konto...dzieki za ciekawe mecze...do rewanżu...powodzenia dalej wink.gif

jarek majster37pl

Niesamowite spotkanie...obie drużyny stworzyły sobie po kilka sytuacji 100%...dużo strzałów z obu stron...bardzo zacięty i ładny mecz....który powinien zakończyć się remisem i wtedy byłby to sprawiedliwy wynik, ale szczęście uśmiechnęło się do Sportingu i zdobyli bramkę na 2-1 w doliczonym czasie gry II połowy. Dzięki majster37pl za gre...powodzenia dalej...przerwij tą serię swoją ;p

Cziczinho
KOLEJKA NR: 9

WYNIK

cziczinho lukasz44

SCREENY

OPIS

Mecz raczej wyrównany. Szkoda ze nie ugralem chociaz punktu...Graty Lukasz;)
lukasz44
majster37pl lukasz44

Wpisuje bo gospodarz miał black-screen a ja to zauważyłem tongue.gif

Screeny:

Opis:
Mecz zaczął się fantastycznie dla Włochów, już w 2 minucie po indywidualnej akcji gola zdobył Di Natale i piłkarze Udine kontrolowali wydarzenia na boisku aż do pewnego momentu gdy w 31 minucie wyrównał Guerrero płaskim strzałem tuż obok słupka, w doliczonym czasie gry świetnie urwał się obrońcom Hamburga Di Natale i znów wyprowadził swój zespół na prowadzenie. Kolejną bramkę siedem minut póżniej dołożył D'Agostino i było to jego premierowe trafienie w lidze. Udinese cofnęło się do obrony i chciało utrzymać korzystny rezultat do końca co ostatnio często się nie udawało. Gdy w 74 minucie Guerrero dołożył drugą bramkę zrobiło się nieciekawie, ale udało się dowieść korzystny rezultat do końca. Udinese powinno wygrać ten mecz o wiele wyżej, ale fatalna postawa Sancheza i Di Natale w akcjach sam na sam była karygodna ! Dzięki za mecz, mimo że dziś poniedziałek to Udine już kończy swój tydzień ligowy, zdobywając 7 pkt w 4 meczach, choć mogło być te 2 więcej..."
pozdro.
tomaj
Tomaj Cziczinho

Mecz dobry, szybki i zacięty. Benfica jednak starała się robic to co jej najlepiej wychodzi, czyli starała się być przy piłce, ze skutkiem.
Ciekawostka meczu: Portugalczycy zdobyli 3 gole, jednak według statystyk oddali tylko 2 celne strzały na bramkę rywali, a goli samobójczych nie było.
Cziczinho
KOLEJKA NR: 11

WYNIK

cziczinho majster37pl

SCREENY

OPIS

Mozna powiedziec ze dobra passa trwa bo zaczalem inkasowac jakies punkty. Jest jednak maly niedosyt po tym spotkaniu bo moglem pokusic sie o zwyciestwo. Wynik jednak chyba sprawiedliwy. Dzieki
majster37pl

Kolejka 10

majster37pl snajper1929

Gol w ostatniej minucie uratowal remis dla hsv . Obu graczom przeszkadzaly lagi w nie rownym stopniu (mi troche mniej) wynik uwazam za sprawiedliwy w strzalach byl prawie remis 9/6 i 9/7

Mani3k
CYTAT(snajper1929 @ Feb 15 2010, 19:08) *
Nie lubię takich meczy i nie chodzi o porażkę bo z Tomajem przegrałem ale było otwarcie na wymianę ciosów a Maniek zamurował się ustawieniem 4-5-1 i były szachy które mi tam radości nie sprawiły smile.gif dobrze że mało osób tak gra ogólnie bo byłoby nudno wink.gif

Ktoś tu chyba nie może pogodzić się z porażką... nikt nie lubi przegrywać.
Wczoraj nie pozwoliłem Ci praktycznie na nic w meczu, ale niestety nie potrafisz tego przyznać... iż byłem po prostu lepszy.
Jak masz jakieś wątpliwości spójrz w statystyki pomeczowe, one nie kłamią.
Dzięki i bez napięć, pozdrawiam.
czubinho
Czubinho MM

Piłkarz meczu:

Strzelił gola i zaliczył asystę przy samobójczym golu Pyatova

Spotkanie zaczęło się dla mnie dobrze. W 14minucie z dystansu strzelił Tinga i było 1-0. Po przerwie dotąd dobrze broniący Pyatov popełnil duży błąd i sam skierował piłkę do własnej bramki. Mecz bardzo przyjemny żadnych nieporozumien
Dzięki za mecz
Pozdrooo
snajper1929
CYTAT(Mani3k @ Feb 16 2010, 08:01) *
Ktoś tu chyba nie może pogodzić się z porażką... nikt nie lubi przegrywać.
Wczoraj nie pozwoliłem Ci praktycznie na nic w meczu, ale niestety nie potrafisz tego przyznać... iż byłem po prostu lepszy.
Jak masz jakieś wątpliwości spójrz w statystyki pomeczowe, one nie kłamią.
Dzięki i bez napięć, pozdrawiam.

Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem... napisałem o porażce z Tomajem napisałem o porażce z Tobą i wyraźnie napisałem że nie o to mi chodzi bo przegrywać grając tyle lat w PESa idzie się nauczyć... nie lubię jedynie takiego kalkulowania i szachów i to jest moja subiektywna ocena... innym co innego może nie pasować np Robciowi moja skuteczność(fart) w naszym mecze gdy powinien wygrać a przegrał 0-4... i ja się nigdzie nie napinam tylko nie rozumiem graczy którzy stawiają fun(który był jak przegrywałem z Tomajem) ponad ugranie punktów obroną 1-9-1... wyjdę tak na nasz drugi mecz pokopiemy się w środku na 0-0 i co fajnie będzie?? rozrywkowo?? może to jest trochę kontrowersyjne ale nie lubię murarzy i to się nie zmieni. pozdro
Mani3k
Gdybym się bronił na pewno nie utrzymywałbym się tak długo przy piłce i nie stworzył tylu groźnych akcji, ale niech będzie 'broniłem się, zamurowałem bramkę i niezasłużenie wygrałem'.
Pozdrawiam
snajper1929
A czy ja gdziekolwiek wspomniałem o niezasłużonej wygranej unsure.gif jak ja mam piłkę a Ty masz 10 zawodników na swojej połowie to jednak jest to Częstochowa smile.gif i nie przesadzajmy z tą dużą ilością stworzonych sytuacji ;P
jarek
panowie...takie sprawy najlepiej rozstrzygnąć na ringu...jak Adamek z Gołotą ;p;p
Robcio
Robcio dikhet

Duża przewaga PSG w całym meczu, lecz jak zawsze słaba skuteczność. Dzieki i powodzenia dalej.
czubinho
Czubinho dikhet

Borussia: 2x Valdez
Blackburn: Roberts

Mecz na pozór ciężki, mała skuteczność oby ekip doprowadziła do takiego niskiego stanu meczu
Dzieki za mecz
Pozdroo
seba

Bardzo miłe dla oka spotkanie. Ładna, techniczna gra z obu stron. Remis sprawiedliwy. Szkoda tylko, że w ostatniej minucie, Guiza będąc sam na sam z bramkarzem gości, w swoim stylu, posłał piłkę obok słupka biggrin.gif.

Wstawiam na prośbę dikheta

Przewaga Turków dosyć wyraźna, ale Blackburn też pokaząło fajną piłkę i kilka razy powaznie zagroziło bramce Fenerbahce.
Edi092
Kolejka 11

Edi milerinho

Choć mecz moim zdaniem był wyrównany a napewno nie jednostronny co pokazuje wynik to Milerinho w tym meczu miał większą skuteczność i pokonywał bramkarza gości. u mnie skuteczności zabrałko troche. Dzięki za mecz
tomaj
Milerinho Tomaj

Jak widać po statystykach mecz idealnie na remis. Niech nikogo nie zmyli fakt, że Deportivo nie oddało żadnego celnego strzału. Za to mieli raz słupek i raz poprzeczkę. Milerinho jest jednym z głównych kandydatów do zwycięstwa w lidze, więc tym bardziej cieszy mnie ten wynik.

Powodzenia daleja.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.