Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kompilacja bramek by SOXX
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Soxx
Złozyłem kompilacje swoich brameczek,ktòre zbierałem w tym celu już jakis czas.Jednak po sklejeniu trwała ona 7 minut i zajmowała sporo miejsca,wiec niemogłem wrzucic całości.
Podzieliłem ja wiec na dwie części, uszczuplajac jeszcze pierwszą częsć o kilka bramek.
:arrow: PART I zawiera ròznorodne strzały
http://rapidshare.de/files/1833079/Kompila...part_I.avi.html
:arrow: PAR II natomiast zawiera rzuty wolne + 2 wkrętki z rzutu roznego
http://rapidshare.de/files/1833937/Kompila..._wolne.wmv.html

Oceniajcie 8)
Andzi
Ty chyba chcesz dostac bana.
scroller
Tam na gòrze masz przyklejony temat z bramkami i tam możesh się pochwalić
Soxx
Ty chyba chcesz dostac bana.

Do tej pory kompilacje były wrzucane w nowy temat (min. volvo 95,domino 23,szaki ...) i nie bylo takich głupich postòw jak wasze. Jezeli ktòremus z moderatorow bedzie to przeszkadzało to napisze coś,lub zamknie temat,a ja sie dostosuje...a wy sie nie wczuwajcie w strażnikòw forum i nie cwaniakujcie :evil: Jeżeli nie macie nic do dodania do wyżej wyminionych kompilacji to zjazd stad :!:
maci

Chłopie jestes od dzisiaj na forum i juz bedziesz zwracał uwage troszkę starszym uzytkownikom.
Pozdrawiam
T-Mac
kolega napisal OCENIAC, a wy cos innego robicie
chyba nie jestescie od tego
Dorin
Kompilacja miodzio, ale mam pytanko jak zrobiles ten zwod henrym co co koles jedna noga cofa pilke i odrazu uderza druga ???
gldr
dobra kompilacja nawet....pare ladnych widelek smile.gif ale tesz pare pospolitych bramek smile.gif ale wrazenia pozytywne smile.gif
Dj_Dario
kompilacja bardzo mi się podobała, duzo ciekawych elementòw, początek i koniec fajny, ogòłem zrobiła na mnie BARDZO pozytywne wrażenie, GRATULUJE
michau000
bardzo dobra kompilacja, zwłaszcza od samej strony technicznej, chociaz niektòre bramki naprawde dawaly rade :wink:
najgorsze imho sa sytuacje kiedy oddajesz juz ladny strzal wszystko cacy, ale bramkarz stoi jak wryty. wszelkie rozpaczliwe proby interwwencji dodaja bardzo duzo uroku golowi, niestety rzadko sie to zdarza...
Radarek
najgorsze imho sa sytuacje kiedy oddajesz juz ladny strzal wszystko cacy, ale bramkarz stoi jak wryty. wszelkie rozpaczliwe proby interwwencji dodaja bardzo duzo uroku golowi, niestety rzadko sie to zdarza...

Hm.. przeciez bardzo czesto [w realu] jest tak ze gosc oddaje strzal a bramkarz stoi jak wryty, czyz nie? Nie wiem czego sie czepiacie. A w pesie znowoz nie tak latwo oddac strzal zeby padl gol i bramkarz stal i sie patrzyl. Wiec jak juz tak sie staje to nie jest blad bramkarza tylko dobrze oddany strzal i tyle.
T-Mac
nie gadaj
ja przez tych bramkarzy to przestalem grac w PES4, kiedy widze jak bramkarz stoi jak wryty a pilka przelatuje metr od niego to sie odechciewa
nie ma to jak we2002
dobry mix
wałek
moim zdaniem ponad 80% bramek na rilu by nie wpadło bo żaden bramkaz nie jest na tyle głupi żeby stac w takiej odległości od bramki, mnie tez wkurzaja ci bramkarze ale zawsze trzeba myśleć pozytywnie może w nastepnej odsłonie smile.gif a co do kompilacji part one to podoba mi sie miuzik i może 2 bramki szczegòlnie ta w ktòrej piłka z dość dużej odległości ląduje prosto w oknie ,a reszta taka sobie smile.gif pozdro dla wszytskich maniakòw pesa smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.