Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Stron: 1, 2
Bakel
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.

Forma powinna wyglądać następująco:

Kolejka:
Mecz:
Powód:

Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.
camel11
Proszę o przełożenie moich meczów na przyszły tydzień, od niedzieli dopiero będę miał dostęp do kompa i neta na którym mogę grać, gdyż obecnie jestem na feriach. Za kłopot przepraszam ;]
WKS
Witam , proszę o przedłuzenie czasu do nast. Srody , powód Komputer :/ dysk padł ale juz zamówiłem nowe częsci także powgrywam wszystko i od nast. srody moge ruszac
waldi198
całkowity brak kontaktu z zawodnikiem dr_idea jest dostępny na gg i jak się do niego napisze to odrazy robi się niewidoczny chyba olał lige to samo jest z pucharem EURO
Bakel
Za gracza dr_idea wchodzi arczi3333.
babka
Proszę o przedłużenie terminu na rozegranie kolejek 9-12, gdyż nie dam rady ich rozegrać w wyznaczonym terminie
reyty
Proszę o przedłużenie terminu rozegrania meczów na przyszły tydzień. Problemy z netem
WKS
Kolejka 9

WKSRKS-Adams_fcb

Witam , proszę o WO ponieważ nie ma wgl kontaktu z graczem 4 razy pisalem na Gadu-Gadu o mecz niestety bez odezwu , wolalbym rozegrac mecz ale bo poradzic zero odezwu z jego strony widze ze inni tez nie rozegrali z nim meczu pozatym nie widze zeby prosil o przedluzenie terminu.

EDIT: Juz nie aktualne , zagralismy mecz
adams_fcb
Proszę o przedłużenie terminu na rozegranie spotkań następujących kolejek: 10, 11, 12.
Powodem jest (nie)zawodna neostrada, a dokładniej jej rozłączanie się.
Z góry dziękuję.
Mrooz5
Proszę o przedłużenie terminu rozegrania meczów na przyszły tydzień.Głownym powodem jest brak czasu , który wiąże sie z nauką , mam dużo zaległości i musze nadrabiać materiał.
Z góry dzięki.
Bakel
12
babka - Mrozy
adams_fcb - waldi198

11
Roor1910 - adams_fcb

10
adams_fcb - Mrozy
reyty - babka

9
similo14 0-3 artur2406 - brak wyjaśnień gracza similo14
babka - Niewczas
reyty - gviazda10

6
Mrozy 0-3 WKSRKS - od planowego terminu minął już ponad tydzień, więc z przykrością wypisuję pierwszy walkower

Graczom babka i adams_fcb przedłużam termin o tydzień, ale liczę na to, że do 28 lutego będziecie mieć rozegrane 16 spotkań. W przeciwnym wypadku zostaną przyznane walkowery.
reyty
Pisałem o przedłużenie, czemu walkower?
Bakel
CYTAT(reyty @ Feb 23 2010, 13:07) *
Pisałem o przedłużenie, czemu walkower?

Racja, moje przeoczenie. Poprawione.
similo14
Prosze o przedłużenie terminu na rozegranie meczu z arturem2406 ponieważ niepotrafiłem sie z nim zgadac. Mecz rozegramy w najbliższym możliwym terminie.
arczi333
wnosze o wo
16 kolejka arczi3333 - adams_fcb
pisalem doniego 10 razy nawet 2 razy orubowalismy zagrac to odklaczal sie bo mial takie same sroje jak ja za 2 razem to samo i potem napisal ze naprawi blad i napisze ja juz nie bede pisal i sie prosil o mecz dlatego prosze o wo
jak cos to megoe dac screny z romowy na gg
Matis08
Ja chciałbym prosić o przedłużenie meczu, również z adams_fcb. smile.gif

Wczoraj się do mnie odezwał ale akurat mnie nie było na komputerze. Dziś postaram się go uchwycić smile.gif
adams_fcb
Wycofuje sie z ligi ISS.
Powod jest jeden - awaria komputera, powazna awaria. Mialem jakis skok napiecia w domu i wszystko poszlo... z dymem. Przepraszam za problemy, ale niestety nie dam rady dograc ligi do konca. Dzieki za mecze, ktore udalo mi sie rozegrac. Powodzenia zycze wszystkim.
Roor1910

Kolejka: 16
Mecz: Roor1910 - artur2406
Powód: Bardzo mała aktywność ze strony przeciwnika sad.gif Jeżeli można to wnoszę o przedłużenie oraz przeciwnika o częstszy kontakt!
WKS
CYTAT(Roor1910 @ Feb 28 2010, 21:30) *
Kolejka: 16
Mecz: Roor1910 - artur2406
Powód: Bardzo mała aktywność ze strony przeciwnika sad.gif Jeżeli można to wnoszę o przedłużenie oraz przeciwnika o częstszy kontakt!

Równiez pisałem do kolegi jednak bez odezwu ;/[14 kolejka]

I proszę o przedłużenie terminu z graczem smilo14 ponieważ raz ja sie odzywam raz on i nigdy nie mozemy na siebie trafic , mysle ze do srody powinnismy to spoktanie rozegrac

PS. 600 Posts tongue.gif
artur2406
Tak zgadza się. Wynikało to z problemami z internetem. Proszę o przedłużenie terminu tych dwóch spotkań.
Roor1910
11k

Roor1910 - adams_fcb

Zawodnik zrezygnował z grania w lidze, wnoszę o walkower.
Matis08
CYTAT(adams_fcb @ Feb 28 2010, 16:29) *
Wycofuje sie z ligi ISS.
Powod jest jeden - awaria komputera, powazna awaria. Mialem jakis skok napiecia w domu i wszystko poszlo... z dymem. Przepraszam za problemy, ale niestety nie dam rady dograc ligi do konca. Dzieki za mecze, ktore udalo mi sie rozegrac. Powodzenia zycze wszystkim.

Czyli mam sobie wpisać w panelu gracza 3-0 dla mnie?
Matis08
Dowiem się? ;D
Cimono222
Nie! bo może ja zagram za tego gracza
Bakel
W miejsce Mrozy wchodzi legia122, a w miejsce adams_fcb wchodzi Cimono222.
gviazda10
Witam bardzo prosze o przelozenie mich meczow LIGOWYCH ORAZ PUCHAROWEGO na przyszly tydzien powodem jest awaria komputera... (aktualnie w serwisie) pozdrawiam

MOJE MECZE LIGA TO:

gviazda10 - artur2406
camel11 - gviazda10

pozostale 2 udalo sie rozegrac

Puchar :

gvizda10 - Dikhet
Cimono222
Siema chciałbym prosić o przedłużenie moich meczów tak do Poniedziałku-Wtorku. bo w sobotę i niedzielę nie mam czasu. z góry dziękuje
Matis08
Prosiłbym o przedłużenie mojego meczu z graczem 'legia222'. Wyjeżdżam na weekend i będę dopiero późnym wieczorem w niedzielę.
Niewczas
Kolejka 17
Całkowity brak kontaktu z graczem legia122, jeśli nie uda nam się rozegrać to proszę o walkower.
reyty
CYTAT(Niewczas @ Mar 7 2010, 16:16) *
Kolejka 17
Całkowity brak kontaktu z graczem legia122, jeśli nie uda nam się rozegrać to proszę o walkower.

Też jakoś nie mogę się z nim ugadać, poczekajmy może wyjechał w delegacje tongue.gif a jak nie to tez wtedy proszę o wlakower
similo14
CYTAT(Niewczas @ Mar 7 2010, 16:16) *
Kolejka 14

Wnosze o WO
Matis08
ja go znam z innej ligi. Z tego co zauważyłem nie pojawia się zbyt często na gadu.
waldi198
Zgłaszam WO na moja korzyść w meczu waldi198 - artur2406 ponieważ przez cały tydzień próbowałem się z nim skontaktować i to bez powodzenia! raz się odezwał i mieliśmy dzisiaj zagrać ale tradycyjnie olał sprawę!
legia122
nie mogłem grać bo musialem sie uczyc :/
legia122
musze sie wycofac.
Powód brak wolnego czasu :/

kiedyś jeszcze wróce biggrin.gif

zegnam
ps. jestem jeszcze w 2 ligach
lukasz44
LOL , dopiero co wszedł i już się wycofał ;o
zachowanie żałosne.
Matis08
CYTAT(legia122 @ Mar 8 2010, 15:54) *
musze sie wycofac.

zegnam

NC.
reyty
to walkowery?
Bakel
CYTAT(legia122 @ Mar 8 2010, 15:54) *
musze sie wycofac.

zegnam

To w jakim celu zgłaszasz się do trzeciej?

Nie kolego, nie wrócisz, gdyż lądujesz na czarnej liście.

Mecze gracza Mrozy / legia122 zostają skasowane.
reyty
Czyli gramy w 13 i nikt nie dochodzi?
Cimono222
jutro rozegram wszystkie zaległe mecze. jeśli oczywiście się uda nawiązać kontakt z graczami. dwa razy pisałem do Roora1910 i on w ogóle nie odpowiada.
artur2406
Witam. Niestety muszę zrezygnować z gry w lidze. Mam problemy na studiach z magisterką i muszę to ogarnąć. Przepraszam. Dziękuje. Do Zobaczenia.
similo14
co z meczami gracza artur2406?
camel11
CYTAT(artur2406 @ Mar 9 2010, 22:56) *
Witam. Niestety muszę zrezygnować z gry w lidze. Mam problemy na studiach z magisterką i muszę to ogarnąć. Przepraszam. Dziękuje. Do Zobaczenia.

i jaka decyzja zarządu? ;p

bo widzę że z legią już załatwione
waldi198
Właśnie tez chciał bym wiedzieć jam mam wpisać wyniki z graczami legia i artur2406 bo mam z nimi mecze i nie wiem jak to wpisac
camel11
CYTAT(waldi198 @ Mar 10 2010, 22:58) *
Właśnie tez chciał bym wiedzieć jam mam wpisać wyniki z graczami legia i artur2406 bo mam z nimi mecze i nie wiem jak to wpisac

z legią nic nie wpisujesz bo wszystkie mecze z nim zostały skasowane, z arturem pewnie bedzie podobnie, ale czekamy na cos oficjalnego
Bakel
Gracz artur2406 również trafia na czarną listę. Mecze zostają skasowane.
Dla mnie pisanie pracy nie jest wystarczającym usprawiedliwieniem. Skoro decydujesz się na udział w lidze to zgadzasz się na wygospodarowanie godziny w tygodniu na rozegranie 4 meczów.
Też piszę pracę w tym semestrze, ponadto pracuję i jakoś nie mam problemów z rozgrywaniem meczów.
Niewczas
Kolejka 21
Brak kontaktu z graczem gviazda10...
reyty
Proszę o przedłużenie meczów. Na poniedziałek ustawiony jestem z babką, więc tylko adams i gwiazda mi zostali to myślę ze do wtorku max.
camel11
Kolejka 20
camel11 - gviazda10

Wiem, że w zeszłym tygodniu prosił o przedłużenie meczu, ale coś nie zagraliśmy, więc może kolejne przedłużenie potrzebuje, może w tym tygodniu mu uda się zagrać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.