Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konto gracza ISSOnline.pl
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Bakel
Jeżeli ktoś nie ma konta gracza na ISSOnline.pl , ten powinien wypełnić formularz: http://issonline.pl/rejestruj2.php
Regulamin pod linkiem rejestracyjnym jest nieistotny, ważny jest ten tutaj na forum.
Jeżeli ktoś ma już konto na IO, a zapomniał hasła to niech da znać Bakelowi na PW propozycje nowego hasła, a on je utworzy.

Posiadanie konta gracza jest warunkiem przystąpienia do rozgrywek ligowych.
Roor1910
Witam, czekam na akceptacje konta na www... tongue.gif
similo14
Konto juz jest tylko sie pojawia cos takiego

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE gracz1 = 'similo14' AND gracz2 = '18Victor'' at line 1
waldi198
CYTAT(similo14 @ Jan 30 2010, 18:59) *
Konto juz jest tylko sie pojawia cos takiego

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE gracz1 = 'similo14' AND gracz2 = '18Victor'' at line 1

tez mam to samo!
adams_fcb
CYTAT(waldi198 @ Jan 30 2010, 19:11) *
tez mam to samo!

To jest chyba kwestia tego, ze musisz aktywowac swoje konto poprzez link, ktory powinienes dostac na swojego maila, to samo mam ja i jak narazie na maila linka aktywujacego sie nie doczekalem jeszcze.
Bakel
Aby rozwiać wszelkie wątpliwości. Aktywacja jest automatyczna i nie wymaga klikania w link, który ma przyjść mailem. Muszę zmienić te komunikat, bo wprowadza ludzi w błąd.
Druga sprawa, ten błąd przy próbie logowania. Wynika o tylko z tego, że nie jesteście jeszcze przypisani do danej ligi. Jak tylko w bazie danych wpiszę numer ligi, w której będziecie grać, wówczas pojawi się panel dodawania wyników / panel losowania drużyny.

Jak na razie kont nie mają:
Satejka
majster37pl
route66_
white-ghost
Młody08
Mrooz5
Tabas
Melchiah

Reszta uczestników została dopisana do poszczególnych lig.
reyty
A jak mam konto tylko, że pod innym nickiem to nowe muszę założyć?
Bakel
Możesz używać starego, ale w tabeli będziesz widoczny pod starym nickiem, a nie tym, który podałeś przy zapisach.
reyty
Ok to mam taki jak na forum, czyli reyty wink.gif
Satejka
Rezygnuje z udzialu w rozgrywkach ligowych sad.gif
Nastepna edycje wygram, takze sie nie martwcie smile.gif
Pozdrawiam!
majster37pl
OK konto zrobione wink.gif
Matis08
sory za spam.

Table 'issonline_main.losowanie_druzyny_nie' doesn't exist

Takie cooś mi się pokazuje
Matis08
CYTAT(Matis08 @ Feb 1 2010, 17:09) *
mam już konto ;D

Cimono222
ja też mam już konto ale też pojawia mi się takie coś

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.