Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ShoutBox...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Czarny
Mam pytanie: :arrow: dlaczego na naszym forum nie ma czegos takiego jak ShoutBox??? :?: Przeciez to jest bardzo dobre rozwiazanie...
Mozna np. bezposrednio z forum kogos wyzwac na pojedynek :wink:
Podac jakas wazna informacje dotyczaca jakiejs zmiany na forum...
taka jak: "prosze o wywalenie sigow" ktora napewno forumowicze predzej przeczytaja tu niz w danym temacie... 8)
Lub nawet spytac sie o cos drobnego zeby nie zasmiecac forum :wink:
Chcialbym zlozyc podanie o umieszczenie ShoutBox'a na naszym forum.
Uwazam ze jest on bardzo przydatny w przykladowych sytuacjach jakie powyzej opisalem :wink:
DZIEKUJE za rozpatrzenie mojej propozycji :wink: :wink: :wink:
Cj90
popieram ;D
michau000
jakos nigdy nie czytałem shoutbox'a, jak dle mnie jest niepotrzebny.
kemot
popieram
halladin
był kiedyś, ale i kultura odwiedzających była inna- dlateog odpada moim zdaniem
Pik
Mam pytanie: :arrow:  dlaczego na naszym forum nie ma czegos takiego jak ShoutBox??? :?:  Przeciez to jest bardzo dobre rozwiazanie...

nie jest :!:
Mozna np. bezposrednio z forum kogos wyzwac na pojedynek :wink:

nie można bo zaraz kilku "nowych" napisze Ci 20 innych wiadmości, i w 70% osoba ktòra miała zobaczyć wiadomość, nie zobaczy jej
Podac jakas wazna informacje dotyczaca jakiejs zmiany na forum...
taka jak: \"prosze o wywalenie sigow\" ktora napewno forumowicze predzej przeczytaja tu niz w danym temacie... 8)

i tak szybko wyrzucili smile.gif
Lub nawet spytac sie o cos drobnego zeby nie zasmiecac forum :wink:  

nie można bo zaraz kilku "nowych" napisze Ci 20 innych wiadmości, i w 70% osoba ktòra miała zobaczyć wiadomość, nie zobaczy jej
Chcialbym zlozyc podanie o umieszczenie ShoutBox'a na naszym forum.
Uwazam ze jest on bardzo przydatny w przykladowych sytuacjach jakie powyzej opisalem :wink:  
DZIEKUJE za rozpatrzenie mojej propozycji :wink:  :wink:  :wink:

Nie za ma co
kemot
popieram
StraY
właściwie shoutbox mògłby się pojawić, byłby w końcu urozmaiceniem forum, a nie żadną przeszkodą wink.gif chociaz jego funkcje doskonale spełnia IRC wink.gif
Czarny
moim zdaniem moznabybylo dac shoutbox na okres probny :wink:
gdyby byly problemy jakie opisal Pik ( o czym tez myslalem :wink: )
to wywaliloby sie go tak szybko jak wprowadzilo...
ale bylem na paru forach i tam byl 8) i sprawowal sie calkiem niezle...
Pomyslcie o tym Panowie Administratorzy z kemotem na czele :wink:
Zycie pokaze... :wink:
StraY
tam kemot odrazu tongue.gif on jest tylko od sprzedawania ban(an)òw smile.gif ja bym się modlił do shaia bo z tego co znam się na phpbb2 to on stworzył forum tongue.gif
Czarny
a wiec Shai co o tym myslisz??? :?: :wink:
siano
shoutbox to idealne miejsce dla krzykaczy/dzieciakooow, ktoore chca sie pobluzgac.
takiej atrakcji jestesmy stanowczo przeciwni.
StraY
siano mòwi nie - nie ma szans wink.gif ale, tak jak pisałem wyżej, jest IRC na ktòrym zawsze ktoś siedzi ( podobno bo byłem ze 3 razy biggrin.gif ) i jest chętny do pomocy / zagrania meczu
BartekRym
Zgadam się z sianem. Też tego nie popieram. Po cholere takie coś.....
boberto
jesli siano mowi ze nie to napewno nie bedzie :wink: chociaz dla niektorych przydalby sie bo sa tu na forum rozne osoby (niektore niedorobione musze przyznac :wink: )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.