| QUOTE |
| Czy w PES 4 da sie zrobic aby na bosiku sterowac tylko jednym zawodnikiem ?? ?? jelsi tak to jak to zrobic ?? |
| QUOTE | ||||
| nio szukałem na forum ale nie wiedziałem co wpisac dlatego nic nie znalazłem DZI
słuchaj a kiedy moge sobie wybrac jakim zawodnikem jestem .Bo ja sobie wybrałem ten FIX nio i odrazu mam zeby kliknac na start match...
Player Settings
Sluchaj uwaznie-moze ja zle wytlumaczylem- Wchodzisz do meczu/wlanczasz PAUSE/Klikasz na Player Settings/ "Q" i "E" zmieniasz na: S-Auto:odIdoIIIIIIII=poziom auto zmienianie, niemusisz uzywac "Q" Manual=sam zmieniasz zawodnika: "Q" Fix=sterujesz jednym, wybranym zawodnikiem mozesz tez wybrac opcie OFF/ON GK. Crs.("Z" i "C")= sterowanie bramkarzem A przyciskiem "A" (kolko) zmieniasz na: Payer Name= nazwisko zawodnika nad glowa podczas meczu Ja mam Domyslna(bo mam spolszcze nie)= sam trojkat i <1>= ze pisze nad zawodnikiem to co zmienisz w opcjach(Options/Enter Cursor Name)
ale troche trudno sie gra tylko jednym zawonikiem....
reszta biega jak w 4 lidze i nawet ci pilki dobrze nie poda.... kurna gola nie moge strzelic :oops:
Ale zabawa jest przednia. Tylko trzeba pilnować radaru, żeby nie spalić (o ile oczywiście gra się napastnikiem). Jak już się dobrze wyjdzie np. do dośrodkowania i efektownie strzeli- normalnie duma rozpiera!!! I niekoniecznie musi wpaść gol
juz sie rozstrzelalem. ;D
kwestia wczucia sie w role grania tylko jednym zawodnikiem ( a gram sobie Zurawskim Fakycznie zajefajne uczucie strzelac tak bramki tylko te patalachy podawc nie umieja he he To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.
|