Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sterowanie 1-dnym zawodnikiem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
xxx
Czy w PES 4 da sie zrobic aby na bosiku sterowac tylko jednym zawodnikiem ?? ?? jelsi tak to jak to zrobic ??
P!R0
Czy w PES 4 da sie zrobic aby na bosiku sterowac tylko jednym zawodnikiem ?? ?? jelsi tak to jak to zrobic ??

1. Taki problem juz byl.
2. Musisz przed meczem (tam gdzie wybierasz strone: "gospodasz"/"gosc" (TEAM SELECTION) klikasz "A" (kolko) i "Q", oraz "E" zmieniasz paski: az ustawisz na "FIX", nastempnie wybierasz jednego goscia ("F")
3. Przegladaj forum, bo to juz bylo, bodajze RealMadryt wyjasnial!!!
xxx
nio szukałem na forum ale nie wiedziałem co wpisac dlatego nic nie znalazłem DZI
P!R0
nio szukałem na forum ale nie wiedziałem co wpisac dlatego nic nie znalazłem DZI
xxx
słuchaj a kiedy moge sobie wybrac jakim zawodnikem jestem .Bo ja sobie wybrałem ten FIX nio i odrazu mam zeby kliknac na start match...
Tomak
słuchaj a kiedy moge sobie wybrac jakim zawodnikem jestem .Bo ja sobie wybrałem ten FIX nio i odrazu mam zeby kliknac na start match...

Player Settings
P!R0

Sluchaj uwaznie-moze ja zle wytlumaczylem- Wchodzisz do meczu/wlanczasz PAUSE/Klikasz na Player Settings/ "Q" i "E" zmieniasz na:
S-Auto:odIdoIIIIIIII=poziom auto zmienianie, niemusisz uzywac "Q"
Manual=sam zmieniasz zawodnika: "Q"
Fix=sterujesz jednym, wybranym zawodnikiem
mozesz tez wybrac opcie OFF/ON GK. Crs.("Z" i "C")= sterowanie bramkarzem
A przyciskiem "A" (kolko) zmieniasz na:
Payer Name= nazwisko zawodnika nad glowa podczas meczu
Ja mam Domyslna(bo mam spolszcze nie)= sam trojkat
i <1>= ze pisze nad zawodnikiem to co zmienisz w opcjach(Options/Enter Cursor Name)
modjo zajebitsu
ale troche trudno sie gra tylko jednym zawonikiem....
reszta biega jak w 4 lidze i nawet ci pilki dobrze nie poda....
kurna gola nie moge strzelic :oops:
j.osti
Ale zabawa jest przednia. Tylko trzeba pilnować radaru, żeby nie spalić (o ile oczywiście gra się napastnikiem). Jak już się dobrze wyjdzie np. do dośrodkowania i efektownie strzeli- normalnie duma rozpiera!!! I niekoniecznie musi wpaść gol biggrin.gif
modjo zajebitsu
juz sie rozstrzelalem. ;D
kwestia wczucia sie w role grania tylko jednym zawodnikiem ( a gram sobie Zurawskim smile.gif
Fakycznie zajefajne uczucie strzelac tak bramki smile.gif
tylko te patalachy podawc nie umieja he he
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.