Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Letni Puchar IO 1/2 finału
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Letni Puchar IO
Orange_91
Czas rozpocząć 1/4 finału letniego pucharu. Przypominam, że w pucharze obowiązuje ten patch: http://www.speedyshare.com/943827310.html auto-instalator: http://www.sendspace.com/file/581z6l Mecze rozgrywamy do 25.08.2009r. W temacie jeden użytkownik wpisuje wynik meczu a drugi go potwierdza. Podczas wpisywania wyniku na forum każdy z graczy ma obowiązek wrzucić screen, na którym jest widoczny wynik oraz jacy gracze strzelali bramki. Przed rozpoczęciem gry proszę się zapoznać z tymi tematem: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=14177 Gramy do 2 zwycięstw i stosunku do ustawień zawartych w regulaminie zmianie uległy następujące ustawienia:

Czas trwania meczu: 15 minut
Limit czasu: Długi

Liczba przerw: 3
Forma: Zwykła
Kontuzje: Nie
Dogrywka: Tak
Rzuty Karne: Tak

Czas: Dzień/Noc
Pogoda: Dobra
Pora: Lato

Pary 1/4

milerinho - jarek 5:2 2:0 awans: milerinho

Bakel - lukasz44 0:4 3:2 4:1 awans: Bakel

2
Milerinho
Nie wiem czemu Jaro nie zalezy na zagraniu tego meczu raz do niego napisalem odpisal i od tamtej pory zero kontaktu na gg tez go nie widac.

Mam nadzieje ze to jeszcze zagramy ;]
Jezeli sie nie odezwie wnosze o WO.
jarek
zero kontaktu...bo tobie chyba też nie zależy na tym meczu widze....raz napisałeś...i happy...najlepiej wo przejść nie? ;p

Napisałem do Ciebie..ale nie odpisujesz...
nie wiem co w tej sytuacji... tongue.gif
Milerinho
CYTAT(jarek @ Aug 25 2009, 16:49) *
zero kontaktu...bo tobie chyba też nie zależy na tym meczu widze....raz napisałeś...i happy...najlepiej wo przejść nie? ;p

Pisal do mnie Orange czy gramy napisalem ze nie oddzywasz sie kazal wniesc o WO

Apropo nie pisales ani razu a na forum to widze jestes nie wiem na co liczyles pisz na gg zagramy bo troche nie fair sie zachowujesz ;/
Milerinho
1/2

Milerinho 2-4 Jarek
Brak screena bo mecz byl dokanczany strzelcy dla Shalke 2x Kuranyi

Milerinho 5-2 Jarek

Milerinho 2-0 Jarek

Dzieki za kapitalne widowisko!!
Pierwszy mecz wygrywalem 1-0 i mecz przerwalismy, gdy dokonczylismy pelna dominacja Jarka i on dyktowal warunki gry nic nie mialem do powiedzenia.
Drugi mecz czyli moja ostatnia szansa nawiazac walke i juz pierwsza akcja przynosi upragniona bramke ale odpowiada Jarek w polu karnym wpada na bramkarza Shalke i .... czerwo dla gk i rzut karny ktorego obronil Bordon !!! smile.gif, ale to co sie pozniej dzieje przechodzi najsmielsze oczekiwania kapitalna gra calej druzyny ktora nadal atakowala i.... padaja bramka za brmka wynik drugiego meczu 5-2 !!
Trzeci mecz tzw o final.. jak widac na statach kompletna dominacja w srodku pola Shalke, Espanyol proboje kontrami lecz fantastycznie gra defensywa niemcow i po pierwszej bezbramkowej polowie Espanyol nie oddal zadnego strzalu ! druga polowa zaczyna sie bardzo dobrze bo juz na poczatku wreszczcie pada bramka dla SH04 i znowu dominacha Shalke lecz Espanyol nabiera wiatru i fantastycznie gra bramkarz shalke broniac sytuacje 1vs1 z Tamudo.
Zaraz po tym idzie kontra i goool na wage finału!!

Dzieki jeszcze raz za mecze smile.gif

Jak to powiedzial Jarek "podniosłeś się z kolan" o tak święte słowa smile.gif
jarek
Potwierdzam

Mecze bardzo dobre...niezwykle zacięte i z ogromną liczbą sytuacji podbramkowych !
Powodzenia w finale...obym przegrał ze zwycięzcą hehe wink.gif
lukasz44
Widząc że termin grania meczu jest do dziś , wnoszę o WO w meczu z Bakelem, próbowałem się z nim skontaktować, ale ciężko jest go złapać, umówiliśmy się na wczoraj wieczór, ale nie przyszedł. Chciałbym rozegrać ten mecz więc jeżeli Orange przedłuży nam termin do końca dnia jutrzejszego to mogę grać, ale jeżeli nie to proszę o WO. pozdro . closedeyes.gif
Orange_91
Dobra przedłużam, dzisiaj macie rozegrać te mecze.
Bakel
Sorry za zwłokę, ale praca i parę innych zajęć zaabsorbowały mnie do tego stopnia, że nie miałem czasu na grę w PES6. Dziś zagramy mecz.
lukasz44
O której ? Ja mogę o 18-40 . . . po 21 napewno nie . . .
Bakel
CYTAT(lukasz44 @ Aug 26 2009, 14:44) *
O której ? Ja mogę o 18-40 . . . po 21 napewno nie . . .

Pasuje, 18.40
Bakel
Bakel lukasz44

Luyindula
Luyindula
Luyindula
Luyindula

Bakel lukasz44

Luyindula
Basinas
Luyindula
Utaka
Gekas

Bakel lukasz44

Utaka
Luyindula
Pennant
Kanu

REZULTAT KOŃCOWY:

Bakel lukasz44

CYTAT
Dobre mecze, toczone w szybkim tempie ze sporą liczbą sytuacji podbramkowych. Popłoch w szeregach Pompey siał Luyindula, który strzelił wszystkie gole dla paryżan gwarantując sobie tytuł najlepszego strzelca turnieju. Jednak od indywidualnych popisów czarnoskórego snajpera lepsza okazała się kolektywna gra Portsmouth.
Na pewno wpływ na wynik miała awaria pada, którym grał lukasz44. Nastąpiła ona w połowie trzeciego meczu. Nadmieniam, że jeden z goli dla lukasza padł, gdy zgodnie z zasadami fair play powinien on oddać piłkę po moim, specjalnym wybiciu na aut na jego prośbę.

Dzięki za trójmecz i powodzenia w lidze.

Obrazki z meczów:
http://picasaweb.google.pl/bakel85/IOSkrin...296954705405378

BTW Nawiązując do posta Milerinho, finał dla "podniesionych z kolan";-)
lukasz44
Potwierdzam sleep.gif szkoda, awans był na wyciągnięcie ręki, ale . . .

szkoda bardzo . . . wink.gif
Orange_91
Tę fazę rozgrywek uważam za zakończoną. Teraz pozostał już tylko finał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.