Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: faule :/
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
foamy
po długiej przerwie (0,5-1 rok) nie grania w PESa 2009 pewne rzeczy mi umknęły

chodzi mianowicie o bardzo częste wślizgi i przeważnie na polu karnym zawodnika z mojej drużyny mad.gif nie wiem czy to jest związane z mentality czy wciskam jakąś kombinację, kończy się to karniakiem i żółtkiem albo czerwoną kartką
np. na polu karnym robi się małe zamieszanie, kilku moich zawodników dopada przeciwnika z piłką i często w tym momencie jeden z moich zawodników robi mało udany wślizg, ale nie ja nim steruję bo kursor jest na innym piłkarzu, jest taka możliwość że ai nawala? chyba, że nieświadomie wciskam LB/RB+X sleep.gif
Chelsea_Fan
wejdź w ustawienia gracza naciśnij przycisk strzału i wybierz tam w zmianie kursora z automatic na cośtam ...nie pamiętam jak bo dawno nie zmieniałem ale to sie robi w menu podczas meczu wink.gif
foamy
pewnie chodzi o assisted, semi, manual itp., mam ustawione na semi assisted
pietja
a czemu mowisz LB/RB+X? przeciez wystarczy sam przycisk strzalu zeby inny zawodnik chcial odebrac pilke, a kiedy stoi za nim to najczesciej robi wslizg wlasnie.
foamy
mówię, bo tak robię i może tu tkwi błąd xD tzn. odruchowo zdarza mi się trzymać LB albo RB, tak jak czasem zamiast strzału można zrobić niechcący loba tongue.gif
dzięki za info
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.