Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sawik750 - rezygnacja
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 1
Sawik750
Rezygnuje z ligi. Mam dosyć tracenia goli po tym jak się wykorzystuje potworne bugi w grze, taka rozgrywka mi nie sprawia przyjemności a właśnie dla przyjemności gram w pesa. 90% bramek tracę po strzałach z pierwszej piłki. Jak wam się podoba zdobywanie tak bramek to powodzenia dalej. Mi to radości z wygranej nie daje żadnej.

Pozdro!
Mani3k
Fakt schematy drażnią, ale staraj się to przyjmować na miękko... niektórzy grają tak inni inaczej. Ja osobiście też nie staram się grać schematami chyba, że widzę iż przeciwnik głownie opiera swój atak na bugach w pes6 to i ja potrafie grać nieczysto. Przykładowo z kolegą Bobexem 'wieki' temu ustaliliśmy, że nigdy między sobą nie bedziemy używać schematów i tego się trzymamy, nawet jeśli miało by to zaważyć o awansie... (mam na myśli dzisiejszy dwumecz 1/4 pucharu). Także nie ma co się złościć to tylko (albo aż) gra. smile.gif
Prześpij się, odpocznij, a gdy emocję opadną dalej staraj się cieszyć grą w PES'a.
Pozdrawiam

P.S. Moja rada na bugi -> rozbijaj atak już w pomocy to rywal nie wykorzysta bugów... prawda, że proste? tongue.gif
Sawik750
CYTAT(Mani3k @ Jun 6 2009, 20:57) *
Fakt schematy drażnią, ale staraj się to przyjmować na miękko... niektórzy grają tak inni inaczej. Ja osobiście też nie staram się grać schematami chyba, że widzę iż przeciwnik głownie opiera swój atak na bugach w pes6 to i ja potrafie grać nieczysto. Przykładowo z kolegą Bobexem 'wieki' temu ustaliliśmy, że nigdy między sobą nie bedziemy używać schematów i tego się trzymamy, nawet jeśli miało by to zaważyć o awansie... (mam na myśli dzisiejszy dwumecz 1/4 pucharu). Także nie ma co się złościć to tylko (albo aż) gra. smile.gif
Prześpij się, odpocznij, a gdy emocję opadną dalej staraj się cieszyć grą w PES'a.
Pozdrawiam

P.S. Moja rada na bugi -> rozbijaj atak już w pomocy to rywal nie wykorzysta bugów... prawda, że proste? tongue.gif

Nie dziękuję, już gram w dwóch ligach gdzie jest kategoryczny zakaz strzelania takich bramek i wygrywanie tam to naprawdę jest frajda. Tutaj uganianie się przez całe mecze za szybkimi skrzydłowymi mi nie odpowiada.
siwers99
wystarczy sie umówic przed meczem nie gramy na lamy i hiddeny wink.gif Nie rezygnuj Sawik bo wg to pochopna decyzja a prawdopodobnie z czasem i wprowadza tutaj ten zakaz;)
Sawik750
No to jak wprowadzą to z przyjemnością wrócę. Mam nadzieję, że zostanę przyjęty ponownie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.