Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: I Liga - Dyskusja Ogólna
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 1
lowrider
Zamiast spamować temat o walkowerach proponuję pisać tutaj przemyślenia na temat ligi, sugestie, komentarze itp.

To może ja zacznę: Jak widać po półmetku rozgrywek ukształtowała się pewna grupa, której udało się odskoczyć na kilka punktów w ligowej tabeli. Gonić ją próbuje JustMe, który po dosyć średnim początku kroczy teraz od zwycięstwa do zwycięstwa po drodze remisując z głównym faworytem ligi Aeternatusem. W ostatnich 3 meczach zdołał strzelić aż 13 goli. Gracze Benfici dobrze nastawili celowniki. Osiągnął także najwyższy bramkowy wynik spośród wszystkich meczy. Gratulacje!

Jest również zła strona... 20 meczy z ostatniej kolejki zakończyło się walkowerami.
lowrider
piszcie coś tongue.gif

jak widać w podforum pucharu ligi zostały rozegrane wszystkie mecze półfinałowe.
kto by się spodziewał ze strony takiego pogromu ze strony Orange_91? 9:0 w dwu-meczu robi wrażenie
zapowiadają się 2 niezwykle ciekawe półfinały.

Orange zapewne będzie chciał się odegrać za dosyć pechową porażkę ligową.
W drugim meczu jeszcze ciężej wskazać faworyta gdzie zagrają dwaj wybitni taktycy

Tomaszzz
Witam, ja jeżeli nikt się nie chce wypowiadać jestem ciekaw czy ISSOnline przewiduje kolejny sezon rozgrywek online w PSa6. Wiem, ze obecnie zbliżają się wakacje dla uczniów i nie tylko, więc przez najbliższe dwa miesiące nikt pewnie nie będzie reaktywował ligi, ale czy po tym okresie wciąż ISOnline ma zamiar organizować kolejny sezon ligi?
Orange_91
CYTAT(Tomaszzz @ Jun 7 2009, 19:59) *
Witam, ja jeżeli nikt się nie chce wypowiadać jestem ciekaw czy ISSOnline przewiduje kolejny sezon rozgrywek online w PSa6. Wiem, ze obecnie zbliżają się wakacje dla uczniów i nie tylko, więc przez najbliższe dwa miesiące nikt pewnie nie będzie reaktywował ligi, ale czy po tym okresie wciąż ISOnline ma zamiar organizować kolejny sezon ligi?

Tak ale najprawdopodobniej będzie tylko jedna liga.
lowrider
Chyba najlepsze wyjście z tym że powinna ona powstać niezależnie od zajętych na koniec sezonu miejsc tylko zaangażowania poszczególnych graczy w pierwszej kolejności.
siwers99
CYTAT(lowrider89 @ Jun 8 2009, 15:01) *
Chyba najlepsze wyjście z tym że powinna ona powstać niezależnie od zajętych na koniec sezonu miejsc tylko zaangażowania poszczególnych graczy w pierwszej kolejności.

popieram;) choć miejsca tez by sie mogły liczyc;)
lowrider
widzę, że nareszcie porządek zrobiono w tabeli ;]
siwers99
zastraszająca liczba tych którzy sie wycofali;/ i nie fart chcial że pkt byly z tymi co sie wycofali;p 2 zwyciestwa z Sawikiem jedno z nikoPL;p I niestety pkt malo;p
Milerinho
DO nowych rozgrywek wprowadzic LagDetector i bedzie git smile.gif moze start rozgrywek po zakmnieciu okieka transferowego ? z aktualka patcha ;>
siwers99
LD pierwsza rzecz wink.gif , Druga czas 15 minut, trzecia forma losowa , czwarta wlączone kontuzje ale to moje zdanie;)
lowrider
Takie granie byłoby najbardziej realistyczne, czemu nie. Wszystko jednak od organizatorów zależy i reszty graczy :]
Skończymy ten sezon to się wszystko ustali.
czubinho
Cześć mam duży problem.
Miałem formaata i musialem sciagnac te pliki do gry przez neta jeszcze raz. Zaczynam sciaganie a tu nagle wykrywa mi trojany. Co mam robic. Prosze o pomoc
siwers99
usunąc antyvira;)
Milerinho
CYTAT(siwers99 @ Jun 12 2009, 10:26) *
LD pierwsza rzecz wink.gif , Druga czas 15 minut, trzecia forma losowa , czwarta wlączone kontuzje ale to moje zdanie;)

Dokladnie jak pisze siwers ! bedzie ciekawiej.
siwers99
cos zescie pomylili mam w lidze cztery mecze z kostkiem a jeden z rychalem a gralem dwa mecze z nim
czubinho
CYTAT(siwers99 @ Jun 16 2009, 14:01) *
usunąc antyvira;)

może jakaś inna propozycja pomocy?
p@blo
CYTAT(czubinho @ Jun 17 2009, 09:38) *
może jakaś inna propozycja pomocy?

Jezeli masz avasta to zatrzymaj ochrone dostepowa i juz
czubinho
CYTAT(p@blo @ Jun 17 2009, 09:41) *
Jezeli masz avasta to zatrzymaj ochrone dostepowa i juz

to nie wejdzie mi zaden wirus?
p@blo
CYTAT(czubinho @ Jun 17 2009, 09:48) *
to nie wejdzie mi zaden wirus?

Jak chcesz grac to jedyne wyjscie. Tez mam ten problem. Nie gwarantuje ze wirus sie nie dostanie
siwers99
to format i po wirusie
lowrider
tak sobie pomyślałem teraz, aby oprócz ligi 1v1 zagrać od przyszłego roku 2v2. Drużyn oczywiście mniej, ale za to frajda większa smile.gif
dosko10
CYTAT(lowrider89 @ Jun 17 2009, 20:35) *
tak sobie pomyślałem teraz, aby oprócz ligi 1v1 zagrać od przyszłego roku 2v2. Drużyn oczywiście mniej, ale za to frajda większa smile.gif

jak najbardziej za - extra pomysł biggrin.gif
lukasz44
Ja też jestem ZAA . . .
p@blo
CYTAT(lowrider89 @ Jun 17 2009, 20:35) *

Tez jestem za. I jeszcze zabronic celowych faulow gdy wychodzi sie na czysta pozycje tongue.gif
lowrider
jak ktoś gra fair to tego nie robi ;]
a z 95% graczy z którymi grałem tak właśnie jest smile.gif
p@blo
CYTAT(lowrider89 @ Jun 18 2009, 09:51) *
jak ktoś gra fair to tego nie robi ;]
a z 95% graczy z którymi grałem tak właśnie jest smile.gif

Widzisz jednak nie kazdy gra fair chociaz jest wyraznie lepszy od przeciwnika
lowrider
tak się spytam czy tylko mi przestał działać PSL Client i Host?
Działa wam online normalnie?
p@blo
CYTAT(lowrider89 @ Jun 21 2009, 19:46) *
tak się spytam czy tylko mi przestał działać PSL Client i Host?
Działa wam online normalnie?

Clienta wykrywa mi jako trojana a hosta musze wylaczyc zapore zeby moc grac
siwers99
mi działa bez zarzutu , wyłacza sie antyvira jak Ci wykrywa jakies wirusy... a zapore powinno sie wyłączać
lukasz44
+1 , wszystko jest normalnie ...
lowrider
koniec sezonu... ufff biggrin.gif
2 miejsce, nie najgorzej wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.