Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3 ; 11.05-17.05, kolejki 1-8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 1
Bakel
szolpas v d-note
Bakel v lanryc
bobex77 v Mani3k
ookash24 v dikhet
Rzepa v pablo109
Vipertomi v paweł90
jarek v Damian.

Kolejka 2

lanryc v szolpas
Mani3k v d-note
dikhet v Bakel
pablo109 v bobex77
paweł90 v ookash24
Damian. v Rzepa
jarek v Vipertomi

Kolejka 3

szolpas v Mani3k
lanryc v dikhet
d-note v pablo109
Bakel v paweł90
bobex77 v Damian.
ookash24 v jarek
Rzepa v Vipertomi

Kolejka 4

dikhet v szolpas
pablo109 v Mani3k
paweł90 v lanryc
Damian. v d-note
jarek v Bakel
Vipertomi v bobex77
Rzepa v ookash24

Kolejka 5

szolpas v pablo109
dikhet v paweł90
Mani3k v Damian.
lanryc v jarek
d-note v Vipertomi
Bakel v Rzepa
bobex77 v ookash24

Kolejka 6

paweł90 v szolpas
Damian. v pablo109
jarek v dikhet
Vipertomi v Mani3k
Rzepa v lanryc
ookash24 v d-note
bobex77 v Bakel

Kolejka 7

szolpas v Damian.
paweł90 v jarek
pablo109 v Vipertomi
dikhet v Rzepa
Mani3k v ookash24
lanryc v bobex77
d-note v Bakel

Kolejka 8

jarek v szolpas
Vipertomi v Damian.
Rzepa v paweł90
ookash24 v pablo109
bobex77 v dikhet
Bakel v Mani3k
d-note v lanryc
bobex77
bobex77 [ Udinese ] 2 : 0 Mani3k [ Fc Porto ]

Bardzo dobry i zacięty meczyk. Pomimo przewagi gości, to gospodarze zgarneli 3 pkt, zagrali bowiem uwaznie w obronie i skutecznie pod bramką przeciwnika. Druzyna Fc Porto w koncowce spotkania probowala za wszelka cene przychylić szale zwyciestwa na swoja korzysc jednak wyjatkowo niecelnie uderzali dzisiaj podopieczni Maniek'a.

Dzieki Mani3k za gre.
p@blo
Ja dopiero na weekendzie bede mogl rozegrac swoje mecze. Wiec pisac w sobote i niedziele na gg
p@blo
nie wiem kiedy bede mogl grac mecze bo dalem kompa do serwisu. w poniedzialek mam miec wiadomosc kiedy bedzie zrobiony. nie bede mial pretensji jak niektorzy jezeli zostana przyznane walkowery
ookash24
czesc chcialem zwrocic sie z prosba do admina w sprawie weryfikacji tabeli-mam duzo za duzo punktow:P
d-note
CYTAT(ookash24 @ May 18 2009, 11:07) *
czesc chcialem zwrocic sie z prosba do admina w sprawie weryfikacji tabeli-mam duzo za duzo punktow:P

A ja dużo za dużo spotkań bez punktów tongue.gif Ktoś przez pomyłkę wpisał 3 razy jeden mecz wink.gif
Ciągle też jest jakiś walkower dany osobie która grała przede mną. Właśnie z ookashem. Mam jeszcze dodany mecz z dikhet'em, z którym jeszcze nie grałem.
p@blo
Kompa dopiero odbiore w piatek( prawdopodobnie tak mi w serwisie powiedzieli) Wiec jak mi brat pozwoli u siebie zagrac to cos moze zagram
p@blo
bobex77 5 -1 pablo 109
Damian 2 - 3 pablo109
ookash24
ookash24-pablo109 1-0
dobry zaciety meczyk
p@blo
CYTAT(ookash24 @ May 23 2009, 13:14) *
ookash24-pablo109 1-0
dobry zaciety meczyk

Wynik potwierdzam .Mialem ogromna przewage ale to ookash zrobil kontre i jedynym strzalem w meczu zdobyl gola. Pozdro i powodzenia
ookash24
i tu lekka rozbieznosc bo co do tego ze przewaga byla sie nie zgodze...i jednej akcji tez nie mialem.No ale punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia:):)pzdr
p.S baaardzo czekam na rewanz skoro taka przewaga byla
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.