Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Afs blad
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
baski18
czyli tak jak w tytule tematu ... przejdzmy do sedna sprawy:

Wgrywam bootpacka od Uszatka przez ten wlasnie program pisze ze zwieksza pojemnosc robie ok potem Upload wlanczam gre i nadal mam te same buty. A wiec postanawiam sam zwiekszyc rozmiar pliku zwieksza ale jednak chyba za duzo bo gra niecce sie uruchomic a wiec postanawiam zmniejszyc rozmiar pliku wlanczam Afs'a robie open e_text i wyskauje blad: Coherence error: Overlapper file(s) found in descriptors! AFS file is corruptet! Do you want to to load it, anyway ? robie TAK i wyskakuje nastepny blad You are recommended to enable "Ignore descriptor's lenght"
option to load this file, update or rebuild it. Refer to the documentation for further information. Robie ok i niby wszystko jest dobrze ale brakuje kilku plikow ktore sa odpowiedzialne za np. wlasnie buty. czyli spike_ee i spike_gs

Probowalem juz chyba wszystkiego zainstalowalem na nowo gre przekopiowalem orginalne pliki z patcha Liga Polska i ciagle to samo ... tak jakby gdzeis w rejestrze zapisal sie ten stan ... grac juz mozna jednak nie moge wlasnie zmienic sobie bootow ... prosze o pomoc !!

Pozdro
Radarek
Sorka za offtopic, ale troche dziwi mnie to ze pozwalacie tutaj aby miec takie sygnatury jak baski. Promujecie wandalizm czy co? Jak dla mnie ten sig jest chamksi i zle mi sie kojarzy. I nie mowcie mi ze jest to taki maly zarcik bo od takich rzeczy sie zaczyna...
lucio
O ile sie nie myle to ten sig to jest z Vlepek Kolejorza - hamskie to tam dopiero są.......
baski18
Nie zajmujcie sie tutaj sigami smile.gif Tylko prosze o propozycje wyjscia z mojego problemu sad.gif

PS. Zadnej klotni tutaj nieche wiec zmienie na inny sig.

Pozdro
Regz
A wg mnie to zajebisty sig. Nie widze tu nic związanego z wandalizmem :shock:
baski18: sorki, ale musiałem coś wtrącić od siebie :wink:

EDIT: Jeśli masz napisane "You are recommended to enable "Ignore descriptor's lenght"" to spròbuj zmienić tą opcję w Configuration (F1)
CRIS_89
nom ten sig jest the best nie wiem o co wam chodzi zrob tak jak ci podal
Regz
baski18
Regz pomoglo jednak nie do konca ... Juz bledu nie ma ... jednak takze ciagle nie ma plikow odpowiedzialnych za buty ... kurde nieceh robic formata wink.gif Mialby kto ochote przeslac mi ten plik przez gg ?? plik jest dosyc duzo bo az 12,5MB ale moze jednak znajdzie sie wsrod was jakis samarytanin biggrin.gif gg jest w podpisie smile.gif

Pozdro
culles
Szczerze polecam Afs Extract, sam się przerzuciłem, tam takie błędy się nie zdarzają(przynajmniej mnie). Co do siga to jest zajefajny, ale mògłby być mniejszy...
snake
Sig jest spoko tylko wg. mnie troche za dlugi w pionie.
PS. I prosze sie nie dziwić że baskiego broni lucio i Regz i bedzie bronił kemot wink.gif
baski18
Sig jest juz zmnieniony smile.gif poprzedni byl inny, a dokladnie taki http://www.olex.opalnet.pl/gumis/vlepki/7.JPG
a co do problemu jest juz on rozwiazany ale pojawily sie inne komplikacje :/ a wiec dokladnie zastepuje nowy ootpack na stary robie Update wszystko ok ale gdy chce wlonczyc mecz niestety gra sie wylancza ... przy Afs bledu nie ma ... pomocy smile.gif

Pozdro
snake
No to nie byłem w temacie :oops:
No to sie wypowiedziałem na temat nowego wink.gif Myślałem że chodzi Wam o jego wielkość...
PS. Co do poprzedniego siga to rzeczywiście obrażający ale fajny wink.gif
baski18
Witam, a wiec teraz pytanie bardziej dla osob ktorzy stworzyli patcha Liga Polska ... a dokladnie:

Zrobilem eksperyment i nagralem Pes4 normalnie bez patcha nagralem bootpacka i co sie okazalo ?? ze dziala !! Jednak jak nagrywam pliki do Ligi Polskiej juz bootpack nie chce sie wladowac do gry i zostaje standardowy ktory jest w patchu z Liga Polska ... czy tak musi byc ?? czy mozna to jednak odkrecic ??

Pozdro
onix_the_chosen
Sig moze byc, ale chodzi mi mianowicie o jego wielkosc. Ja mialem dwa razy mniejszego i admin mi kazal zmniejszyc na mniejszy i juz go nie mam. Mysle ze ty tez niedlugo bedziesz musial sie go pozbyc ;D
kemot
Wyjebalbym to forum w kosmos, sigi srigi, baski z calym szacunkiem ten sig nie powiekszy ci penisa ani poprawi reputcji na stadionie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.