Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hamachi pesmagazine i download
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
racuch
Nie działa mi opcja download w trybie system settings. Próbowałem na patchu 1.2 i 1.3 (z issonline). Wcześniej wszystko działało elegancko (przez reinstalacją). Pojawia się napis "could not connect to pes2009 server". Aha na wcześniejszej instalce instalowałem pesmagazine i hamachi, niestety nie udało mi się połączyć. Myślę, że to wina certyfikatów, które instalowane są z programem pesmagazine. Oczywiście usunąłem hamachi i pesmagazine razem z certyfikatami. Zainstalowałem grę od nowa i dzieje się to samo. Nie wiem co robić chyba tylko format pomoże. Może usunąłem certyfikat odpowiedzalny za download w system settings. Nie wiem. Proszę o pomoc.

Ps. Mam nadzieję, że tym razem dobrze założyłem temat i nie dostanę ostrzeżenia. Starałem się czytać ze zrozumieniem regulamin.
Ps. 2. Jeśli nie to proszę o podanie przyczyny razem z ostrzeżeniem.

Przepraszam za założenie nowego tematu ale to z pośpiechu. Ten stary można oczywiście usunąć.
Bakel
W

KOD
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

wyedytuj plik hosts zostawiając:

KOD
127.0.0.1       localhost
racuch
Wielkie dzięki!!!!!! Pomogła tzn. działa. Pewnie jesteś informatykiem albo innym skurczybykiem ja jestem tylko mechanikiem. Piwko dla ciebie!!!!!!!!!!!

PS. Szukałem wszędzie tzn. fora po angielsku (dla mnie nie problem) - nigdzie nie wiedzieli.
PS. 2. Tylko polskie fora i Polacy.
PS. 3. Jestem po piwku - euforia.

Jeszcze raz PIWO dla gościa. Całe forum (PIWKO).

Dzięki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.