Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face by Krzysiu12
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Krzysiu12
Tego jeszcze nie robiłem, ale trzeba wszystkiego w życiu spróbować biggrin.gif może sie wkoncu naucze ;P

Wersja beta gracza Stoke City: Glenn Whelan

texturka:

prosze o komenty i podpowiedzi smile.gif pozdrawiam
bartek-brt
Jak na początkującego wygląda naprawde bardzo dobrze. Model ma jednak spore niedociągnięcia ale bmp wyszło całkiem nieźle w szczególności że połowa zdjęcia bła bardziej naświetlona. Proponuje wziąć sie do roboty bo mogą być z ciebie ludzie. Najlepiej jakbyś dawał screeny prosto z jakiejsc stronki chociażby xs.to.

PS. Fajnie że mimo powstania 2 nowych wersji pesa a w przyszłości kolejnej, ludzie dalej produkują dodatki do wspaniałes szósteczki tongue.gif
Jamnik
CYTAT(bartek-brt @ Mar 23 2009, 00:28) *
Jak na początkującego wygląda naprawde bardzo dobrze. Model ma jednak spore niedociągnięcia ale bmp wyszło całkiem nieźle w szczególności że połowa zdjęcia bła bardziej naświetlona. Proponuje wziąć sie do roboty bo mogą być z ciebie ludzie. Najlepiej jakbyś dawał screeny prosto z jakiejsc stronki chociażby xs.to.

PS. Fajnie że mimo powstania 2 nowych wersji pesa a w przyszłości kolejnej, ludzie dalej produkują dodatki do wspaniałes szósteczki tongue.gif

+1
damiank9
no wygląda nieżle wink.gif
tylko nie poddawaj się bo widze ze być moze bedziesz jednym z najlepszych facemakerów biggrin.gif
pozdro i życze wytrwałości w pracy smile.gif
Krzysiu12
Jamnik
Jestem pod dużym wrażeniem, bardzo dobry start smile.gif Jedno oczko coś nie tego (jego lewe), droba korekta ust, daj jakieś włoski i gitara gra biggrin.gif
Krzysiu12
usta już mu zmniejszyłem, ale tam taki trójkącik się zrobił i go poprawie smile.gif no to lewe oko troche nie bardzo, ale zauważ że ono tak jest, bo tam powieka jest tongue.gif jeszcze chyba nos musze mu mniejszy zorbić, co wy na to? wogóle to posiłbym o jakieś oceny, które pomogłyby mi w przyszłych pracach smile.gif
MaTi10
Gitarka jak póki co smile.gif .
Stuart17
Podoba mie sie to tongue.gif dobry poczatek
Krzysiu12
Caly dzień nad nim siedzę... powoli zaczyna mi się podobać, ale jeszcze chyba troche pracy tongue.gif

teraz tak dla porównania w jednym poście wersja 0.2 oraz 0.3:

pes6ziom
CYTAT(Krzysiu12 @ Mar 23 2009, 20:59) *
Caly dzień nad nim siedzę... powoli zaczyna mi się podobać, ale jeszcze chyba troche pracy tongue.gif

teraz tak dla porównania w jednym poście wersja 0.2 oraz 0.3:

Bardzo ładne wypociny, ale czy ten koleś którego robisz na fotce był łysy czy też z włosami?

A tak w ogóle to świetna robota wink.gif
Krzysiu12
CYTAT(pes6ziom @ Mar 23 2009, 21:04) *
Bardzo ładne wypociny, ale czy ten koleś którego robisz na fotce był łysy czy też z włosami?

A tak w ogóle to świetna robota wink.gif

to są wersje beta, on ma włosy, ale narazie staram zająć sie twarzą smile.gif komentujcie prosze smile.gif
damiank9
wreszcie jest ktoś kto siedzi nad jednym face'u a nie zaczyna wszystko naraz wink.gif
brawo postepy są ,oby tak dalej smile.gif
Krzysiu12

sorka na fotce jest podpisane v.0.3 a jest to oczywiście v.0.4 biggrin.gif
perONE
Gitara wink.gif Włoski dawaj
Jamnik
Kurczę te oczki coś nie tego, ale face bardzo dobry jak na 1st. Bardzo mi się kształt szczęki podoba, bez kantów praktycznie. Może spróbuj inny face z łatwiejszej fotki smile.gif
Krzysiu12
jeszcze chyba te usta musze poprawić :/ wkurzają już mnie one... no właśnie, ktoś ma jakiś pomysł na włoski??
Krzysiu12

jak zrobić żeby te białe linie zniknęły?? pomoże ktoś??

PS. Sory ze post pod postem, ale nikt nie odpisał wczoraj.
Jamnik
W Macromedii Fireworks musisz ustawić Alpha Transpercency (czy jakoś tak) przy zapisywaniu tekstury
Krzysiu12
w czym? a nie da się w Photoshopie??
Mortin
CYTAT(Krzysiu12 @ Mar 25 2009, 17:31) *
w czym? a nie da się w Photoshopie??

nie
macromedia fireworks 2004 mx
Jamnik
Nie da sie chyba
Krzysiu12
Stuart17
Sama twarz ogolnie dobra, ale trza by bylo jeszcze troche nad wlosami popracowac. wink.gif
szejk
Naprawde fajna morda! Tak trzymaj ph34r.gif
unikat
Popraw włosy i twarz gitarka ;]
pes6ziom

Porównaj go do swojego i skoryguj to co należy. smile.gif

PS. wydaje mi się że z tej fotki zrobiłeś teksturkę
Krzysiu12
przedostatnia wersja Whelana, nadal walcze z włoskami, mógłby ktos pomóc?

i wczesny previev Nimani'ego

Frédéric Nimani [AS Monaco & France U-21]
unikat

To tak ode mnie ;] A i mam pytanie robisz profil Whelana?
Co do drugiej face to popraw nos bo jakiś pinokio na razie jest biggrin.gif
Uszy są kanciaste jeszcze ;] I lewa górna strona głowy się błyszczy tak dziwnie ,a i trochę mapowanie popraw
Bo BMP dobre ;]
Krzysiu12

Whelan
unikat
Poddałeś się ??
Krzysiu12
starałem się ^^ na dzień dzisiejszy lepszego nie potrafie zrobić sad.gif
szejk
Ładnie Krzysiu!
Ale jazda dalej! biggrin.gif
pes6ziom
Czyli powiem ci tak - sama twarz bardzo dobra, włoski już nie takie dobre, ale są niezłe.

A jak masz problem z włosami, to poproś jakiegoś hairmakera (np. Alegora, z góry sorka za dziwne słowo) żeby ci zrobił włoski, wtedy będzie git wink.gif

A narazie sobie ściągnę Whelana, bo jest dobry...

Ocena: 9/10
szejk
CYTAT(pes6ziom @ Apr 15 2009, 10:13) *
A jak masz problem, to poproś jakiegoś hairmakera (np. Alegora, z góry sorka za dziwne słowo) żeby ci zrobił włoski, wtedy będzie git wink.gif

Pomysl najpierw co piszesz bo sie strasznie osmieszasz ostatnio na forum.

don rxf
CYTAT(szejk @ Apr 15 2009, 11:42) *
Pomysl najpierw co piszesz bo sie strasznie osmieszasz ostatnio na forum.

xD

Alegor nie ma co robić, tylko Ci będzie włoski robił smile.gif
Mateusz13
pes6ziom jak nie masz co pisać to lepiej nic nie pisz bo sie tylko osmieszasz huh.gif
Krzysiu12
to był mój pierwszy fejs i pierwsze włosy to Ty byś chciał odrazu włoski jak od s'n? dzieki za tak wysoką ocenę blush.gif
POZDRO
pes6ziom
No nie! Jak wam się nie podoba mój post to lepiej w ogóle go nie komentujcie, bo wy także się ośmieszyliście.

A co do włosów to nie powiedziałem że chcę żeby były najlepsze! Rozumiem, że pierwszy face, hair, ale ja wyrażam tylko własną opinię, dałem poradę jeżeli ma się problem z wykonaniem włosów, powiedziałem że chętnie ściągnę twarz oraz oceniłem w skali 0-10! I co tu jest takie ośmieszające?

No jaki żal z tych użytkowników... (inaczej nie da się tego nazwać) tylko mnie zniechęcacie żebym pisał na forum, a tego ja nie chcę!

Jeżeli naprawdę chcecie pisać takie wyrazy jak "ośmieszasz się" to lepiej nie piszcie w ogóle tego.

POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE I DZIĘKUJĘ ZA MIŁE POTRAKTOWANIE! dry.gif

(przepraszam że wielkimi literami napisałem, trudno jak dostanę banana albo jakieś 20% ale naprawdę to jest przykre, że niektórzy tak traktują innych userów)
Krzysiu12
Shao Jiayi (Energie Cottbus) previev

unikat
Twarz wywalista ;]
Twoje włosy?
lucash
ostatnia morda dobra , mam nadzieje ze teraz kazda kolejna bedzie lepsza od poprzedniej , pozdro smile.gif
Krzysiu12
oj jak dawno mnie tu nie było...

taki bardzo wczesny previev, jeszze bd długo nad tą mordką pracował ale pokazuje poczatek wink.gif

Dominik Maroh (1.FC Nuremberg) (previev v1)

KOMENTY MILE WIDZIANE wink.gif
naczelnik5
Słaba twarz , słabe bmp , model nie ruszony , mapowania zero
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.