Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Save Kłopoty
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
sereknr1
Siemanko słuchajcie jest problem znów z save`ami z pesa. Długo w niego nie grałem i dlatego tak późno znów pytam o to, ponieważ poradziliście, że powinienem sobie ściągnąć patche od konami 1.1 i 1.2 luz mam zainstalowane na czystą wersje pesa09 i znów po ukończeniu sezonu w karierze znów mi się save zniszczył i dupa z dalszej gry. Wcześniej robiłem sobie tz kopie zapasowe zamieniłem i nic dochodzę do np meczu z kimś tam wygrywam i dupa wywala mnie do windy i save do kitu. Mam viste x64 i wydaje mi się że może to ona ma jakiś konflikt z tą grą ponieważ jak każdy wie i pamięta pod xp save zapisują się w moich dok a tu w zupełnie innym folderze. Czy to może być powodem niszczenia się save`ów? Proszę pomóżcie co zrobić poradźcie coś? Z góry dzięki i pozdrawiam! Aha po zainstalowaniu gry instaluje patche i jeszcze dod ekstraklasy
sereknr1
POMOŻE MI KTOŚ W ROZWIĄZANIU TEGO PROBLEMU!? PROSZĘ!
messjash
Jeśli miałeś zepsutego sejwa i zainstalowałeś patch 1.1 to on go nie naprawia. Grę powinieneś zacząć od nowa. Jeśli zainstalowałeś 1.1 a potem zacząłeś grać nową grę i też wywala do windy no to masz już problem. Przeinstaluj system może masz jakieś wirusy, itp. Wina jest zdecydowanie po Twojej stronie i Twojego sprzętu a nie gry. Ja również mam viste x64 i nie mam żadnych problemów.
Orbit Driver
U mnie zainstalowanie patha 1.1 nic nie dało. Tu opisałem jak sobie z tym poradziłem

TUTAJ JEST LINK
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.