Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs Na Bramke Ekstraklasy
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
JustMe1987
Regulamin:

I Wziasc udzial moze kazdy user zarejestrowany do 31,01,09

II Kazdy user wysyla dwie zapisane bramki w postaci tylko i wylacznie plikow KONAMI-WIN32PES6XXX

III Powyzsze pliki musza byc spakowane do folderu ktorego nazwa rownoznaczna jest z nickiem na forum

IV Dozwolone hostingi to rapidshare sendspace filefront

V Linki prosze wysylac do mnie na pw

VI Bramka musi byc zdobyta na poziomie Czempion zawodnikiem ekstraklasy z patcha w wersji v4 badz v5

VII Termin nadsylania bramek uplywa o 23:59:59 14,02,09

VIII Najdalej do 20,02,09 zostanie otwarty nowy temat w ktorym umieszczona bedzie finalowa 10
na ktora mozna bedzie glosowac do 23:59:59 28,02,09

IX Nagrody: I miejsce - 50zl wirtualnych pieniedzy na portalu gram.pl i dozywotnia ranga "Snajper Ekstraklasy"
II miejsce - za drugie miejsce user otrzyma... nic - drugie miejsca sie nie licza!

X Wszelkie pytania prosze kierowac do mnie na pw a w tym temacie chce widziec tylko wpisy w postaci:

Nick: bramki wyslane np:

JustMe1987: bramki wyslane

XI Regulamin nie podlega zmianie a raz zgloszone bramki nie moga byc zastapione innymi

XII Najdrobniejsze naruszanie skonczy sie % dla usera lamiacego regulamin

Zatem pamietajcie zeby sie tu wpisac wysylacj mi bramki na pw bo inaczej nie bedziecie brani pod uwage...

Powodzenia!

Kandydaci:

Czubinho - zatwierdzone

lukasz44 - zatwierdzone

mietek_ - zatwierdzone

frodo998 - zatwierdzone

Paw3l3k92 - zatwierdzone

kksm - zatwierdzone

paweł90 - zatwierdzone

torin - zatwierdzone

T-mac - zatwierdzone*

JustMe1987 - zatwierdzone*
lukasz44
lukasz44: bramki wysłane
mietek_
Mietek_: bramki wyslane
czubinho
Czubinho- bramki wysłane
frodo998
frodo998 - Bramki wysłane smile.gif dwie brameczki Rogera Guerreiro vel Perejroto zdobyte w Reprezentacji Polski
Paw3l3k92
Paw3l3k92-Bramki wysłane
kksm
kksm: bramki wysłane

p.s Bramke strzeliłem Robertem Lewandowskim i Jakubem Błaszczykowskim w reprezentacji polski, ale w regulaminie nie jest napisane że bramka musi być strzelona w klubie z ekstraklasy lecz zawodnikiem z extraklasy patcha chyba, że źle zrozumiałem.
paweł90
paweł90: bramki wysłane
torin
torin: bramki wyslane
To i jeden z autorow patcha sie przylacza. Dwie bramki zdobyte przez Pawla Brozka biggrin.gif
reksio90_90
Kiedy będzie można oglądać kompilacje bo już jestem ciekawy tych brameczek , czekam na odp.
Orange_91
CYTAT(reksio90_90 @ Feb 15 2009, 15:20) *
Kiedy będzie można oglądać kompilacje bo już jestem ciekawy tych brameczek , czekam na odp.

Za kilka dni powinna się pojawić. Cierpliwie czekaj. wink.gif
JustMe1987
Temat do zamkniecia a kompilacja pojawi sie do konca biezacego tygodnia. Dziekuje za uwage cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.