Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tworzenie Własnych Flag.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
M@Ni3k
Witam przedstawię w tutorialu jak można w miarę zrobić fajne flagi poprzez photoshopa. Strasznie ciężko jest wyszukać gdziekolwiek jak można stworzyć flagi do Pes 2009 więc postanowiłem się nieźle nagimnastykować i w końcu stworzyłem flagi. Choć by się mogło wydawać, to tworzenie flag nie jest takie trudne jak bynajmniej szukanie odpowiedzi jak je stworzyć. Przedstawię jeden z sposobów którym można tworzyć flagi, osobiści wydaje mi się że to nie jest zły sposób aby stworzyć własne flagi zresztą sami ocenicie.

1.Na samym początku przydała by się nam jakaś texturka pod nasze flagi żeby to wyglądało jak flagi. Texture spakowałem razem z toturialem jak będzie się wam chciało to możecie poszukać innych texturek pod flagi ale to nie będzie łatwe.

2.Teraz przydały by się nam jakieś projekty flag naszego ukochanego klubu które możemy wyszukać na forach naszego ulubionego kluby na stronkach albo poszukać w google/grafika mogą być to również zdjęcia takich flag choć dużo lepiej wyglądają projekty, szukanie tych flag jest dosyć czasochłonne ale wydaje mi się że jest dużo łatwiejsze niż malowanie flagi od podstaw, przedstawię projekt takiej flagi np:

3. Reszta jak tworzyć flagi pokazana jest w toturialu:

Download: http://www.speedyshare.com/245534269.html

4.Życzę miłej zabawy w tworzeniu flag.
Kenny
Witam. Mógłyś napisać jak zainstalować te flagi? I czy jest możliwsość zainstalowania tych flag również do PES'a 6. Pozdrawiam smile.gif
M@Ni3k
No jak już stworzysz flagi to musisz jest podmienić poprzez Game Graphic Studio po prostu wybraną flagę przesuwasz na plik (na zdjęciu unnamed_21) ale niekoniecznie musi być to ten plik akurat ten jest od EP 2009 i jest to folder w kitserverze cv09.img unnamed_21. (tylko z tym patchem jest taki problem albo z GGS ze akuratw EP 2009 nie chce ich wystawić nie mam pojecia dlaczego)

a potem przesuwasz np na takie miniaturki jak widać na screenie.

W każdym innym patchu może być trochę inaczej więc będziesz musiał poszukać jakie to pliki.

A w normalnie w czystej grze to wiem że jeszcze można wymienić za podstawowe flagi podobnie jak EP09 tylko już nie folder tylko plik cv09 i unnamed_21 ale wtedy tylko twoje flagi będą widoczne.

A co do pes 6 to już jest zupełnieinna bajka i muszą być inne texturki takie jak na scrennie

Kenny
A wiesz może skąd można takie teksturki do pes 6 dostać? Pozdrawiam
M@Ni3k
Proszę -
http://www.speedyshare.com/760658656.html
Kenny
Oh bardzo mi pomogłeś smile.gif Pozdrawiam i dziękuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.