Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tranceshine Patch 2.2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Tranceshine

Tranceshine Patch 1.0

Co zatem znajdziemy w tym patchu?

- Ekstraklasa,Premier League,La Liga,Bundesliga,UEFA (Patch bazujący na Ekstraklasa Patch, lecz polskie drużyny traktowane są jako dodatek do reszty a nie na odwrót.)
- poprawione, realistyczne statystyki
- kompletne stroje dla klubów oraz reprezentacji
- nowe menu + intro
- aktualne składy na dzień 6.01.09
- nowi zawodnicy (min Ronaldo,Ikeng,Maniche,Gebhart)
- nowe bramki oraz rękawice dla bramkarzy
- nowy dym dla rac
- poprawione murawy dla większości stadionów
- paczka band
- najnowsze i najczęściej używane korki
- nowe stadiony + preview zdjęcia
- starannie przypisane korki i stadiony
- loga Serie A,La Liga,Bundesliga,Premier League w trybie Master League (zamiast A,B,C,D)
- replay'e w ML z w/w logami
- nowe league screens oraz Championship Title Board
- scoreboard oraz replay SKY HD
- nowe stroje dla sędziów
- muzyka oraz śpiewy kibiców pasują z Ekstraklasa Patch, w kolejnych wersjach patcha będą raczej tylko te zmodernizowane, nowo dodane

Instalacja:
- zalecana instalacja na "czystego" PESa
- rozpakowywujemy
- foldery img oraz kitserver wklejamy do folderu z grą, podmieniamy klikając na Tak
- wchodzimy do folderu kitserver i klikamy na setup.exe, następnie INSTALL
- folder KONAMI wklejamy do Moje domumenty
- odpalamy grę

Dla posiadczy wersji gry z Konami 1.2:
- foder cv0f.img wrzucić do kitserver\img
- po uruchomieniu gry powinien być komunikat [Edit data] "Do you wish to overwrite this data" - wybieramy NO. Następnie wchodzimy w trybu Edycji w grze i klikamy Load, na pytanie które sie pojawi odpowiadamy YES, następnie wciskamy Save i wybieramy znów YES.

ps. dodatek sprawdzany na wersji PES 2009 bez patcha 1.20

POBIERZ PATCH
łatka dla Konami 1.2 - cv0f
Tranceshine

Tranceshine Patch 2.0

Co zatem znajdziemy w drugiej odsłonie patcha?
- Ekstraklasa, Premier League, La Liga, Bundesliga, UEFA A oraz B
(Patch bazujący na Ekstraklasa Patch, lecz polskie drużyny traktowane są jako dodatek do reszty a nie na odwrót.)
- nowa muzyka oraz śpiewy kibiców
- nowe twarze dla wielu graczy
- nowy kursor piłki przez co gra staje się bardziej realistyczna
- poprawione, realistyczne statystyki graczy
- kompletne stroje dla klubów oraz reprezentacji
- nowe menu
- aktualne składy na dzień 9.01.09
- nowi zawodnicy (min Thiago Silva - Milan)
- nowe bramki oraz rękawice dla bramkarzy
- paczka band
- najnowsze i najczęściej używane korki oraz piłki
- nowe stadiony + zdjęcia
- starannie przypisane korki i stadiony
- loga Serie A,La Liga,Bundesliga,Premier League w trybie Master League (zamiast A,B,C,D)
- replay\'e w ML z w/w logami
- nowe league screens oraz Championship Title Board
- scoreboard oraz replay SKY HD
- nowe stroje dla sędziów

Instalacja 2.0:
- zalecana instalacja na \"czystego\" PESa
- rozpakowywujemy z 14 częśći, rozpakowywujemy kolejny plik .7z
- foldery img oraz kitserver wklejamy do folderu z grą, podmieniamy klikając na Tak
- wchodzimy do folderu kitserver i klikamy na setup.exe, następnie INSTALL
- folder KONAMI wklejamy do Moje dokumenty
- odpalamy grę

Dla posiadczy wersji gry z Konami 1.20:
- foder cv0f.img wrzucić do kitserver\\img
- po uruchomieniu gry powinien być komunikat [Edit data] \"Do you wish to overwrite this data\" - wybieramy NO. Następnie wchodzimy w trybu Edycji w grze i klikamy Load, na pytanie które sie pojawi odpowiadamy YES, następnie wciskamy Save i wybieramy znów YES.

ps. dodatek sprawdzany na wersji PES 2009 bez patcha 1.20

POBIERZ część 1
POBIERZ część 2
POBIERZ część 3
POBIERZ część 4
POBIERZ część 5
POBIERZ część 6
POBIERZ część 7
POBIERZ część 8
POBIERZ część 9
POBIERZ część 10
POBIERZ część 11
POBIERZ część 12
POBIERZ część 13
POBIERZ część 14

Łatka dla Konami 1.20 - cv0f
________________________________________________________________________________

Tranceshine Patch 2.1 (update)

Co zatem znajdziemy w update 2.1?
- poprawione (Fabiański) oraz nowe:
(Arteta, A.Young,L.Young,Cuellar,Donovan,Fabregas,Fellani,Gebhart,
Hejnal,Friedel,Hibert,Ibisevic,Ivanovic,Jo,Jones,Knight,Milner,Pitroipa,
Sahin,Sidwell,Wilshire,Yobo)
- aktualne transfery na 11.01.09 (min. Hajto,Świerczewski->ŁKS, Zdebel->Bayer Leverkusen)
- poprawione stadiony
- poprawione loga oraz obrazki
- nowe okrzyki kibiców dla Górnika Zabrze oraz Fiorentiny

POBIERZ update 2.1

Instrukcja instalacji update 2.1:
- w patchu 2.0, wchodząc do naszego folderu kitserver->img-> wykonujemy następujące czynności:
1) usuń cały folder cv06.img
2) wchodzimy do folderu cs0d.img i usuwamy tam wszystkie pliki: fiorentina_XXX.adx , chievo_XXX.adx. , zenit_XXX.adx
3) teraz rozpakowywujemy pobrany update 2.1 i wklejamy folder kitserver do naszego foldera kitserver w grze, podmieniamy (cały czas TAK)
4) folder KONAMI kopiujemy i podmieniamy do->Moje dokumenty

rafael91
Jest śnieg ?! biggrin.gif
.alien
moze byc ciekawie, sciagne sobie
Kamiloxx
na razie nie sciagajcie,filefront nazwy plikow pozmieniał i sie nie da rozpakowac ;/
potter
TO nie mozesz ustawic takiej samej nazwy pliku w kazdym parcie zmieniajac tylko koncowke na 1, 2, 3 itd ?
qazwsx
Macie zamiar update'ować go w miarę często? Bo nie wiem czy jest sens zmiany z GA Patcha. Śnieg wygląda zawaliście biggrin.gif Pozdro smile.gif
Kamiloxx
Tranceshine upa patcha od nowa. Tak dla informacji. Wydaje mi się że pomimo że patch robiony na silniku EP2009 to Tranceshine Patch 2.0 lepszy wink.gif Tak mi się po sccrenach wydaje... wink.gif
Punizares
Sciagnelem pierwsza czesc i podoba mi sie jest patch jest dobry, czekam na poprawe linkow z partem 2
Becky
Mam do was prośbe panowie ,czy moglibyście wrzucić menu z tego patcha ? ; ) byłbym wdzięczny.
Tranceshine
poprawione linki do wersji 2.0 oraz update 2.1
Punizares
Kiedy rozpakowuje wersje 2.0 to wyskakuje mi blad CRC. Co jest grane??

EDIT:
Problem naprawiony, patch zainstalowany smile.gif. Czas zabrac sie za granie.
Zawiszak1946
Jak go zainstaluje na EP patch to nie rozwali mi sie Save Kariery Bal ?
Punizares
Na tym patchu gra mi sie zacina nieziemsko :/. Wczytywanie do meczu trwa trzy razy dluzej niz zawsze, a mecz to pokaz slajdow :/. Bardzo mnie to zniechecilo do grania.

Gaucho
jedno co mnie odrzuca to bootpack straszny shit + niedopracowane zdjęcia botów ...
Cracovia i inne druzyny w champions league wszystko pięknie ale bez przesady ...
Ogólnie patch nie dopracowany...
Tranceshine

Tranceshine Patch 2.2 (update)

Co zatem znajdziemy w update 2.2?
- nowe twarze (Pogrebnyak,Gilardino,Cacau,Sessegnon,Hugo Almeida,Neuer,Niang,Amauri)
- aktualne transfery na 14.01.09
- poprawiony Emirates Stadium
- usunięcie kolorowych kibiców
- usunięcie chorągiewki Champions League w naroźniakch boisk (rożne)
- najnowsze bandy reklamowe
- stadion Artemio Franchi (Fiorentina) za White Hart Lane (Tottenham)
- nowe piosenki w Menu (Europe - Final Countdown,hip-hopowa piosenka Lecha oraz utwór z gat.Black Music)

POBIERZ update 2.2

Instrukcja instalacji update 2.2:
1) update tylko na pełną wersję patcha czyli z 2.0->2.1 i teraz dopiero wgrywamy 2.2
2) wchodząc do naszego folderu kitserver->img-> wykonujemy następujące czynności:
wchodzimy do folderu cv09.img i usuwamy tam następujące pliki: unnamed_914, unnamed_11, unnamed_12, unnamed_14, unnamed_15, unnamed_17, unnamed_18, unnamed_21
3) teraz rozpakowywujemy pobrany update 2.2 i wklejamy folder kitserver do naszego foldera kitserver w grze, podmieniamy (cały czas TAK)
4) folder KONAMI kopiujemy i podmieniamy do->Moje dokumenty

podziękowania:
za małą pomoc dla wojtekk5, jak narazie jedyna osoba która mi w czymś pomogła,dziękuje smile.gif
Paw3l3k92
Jak usunąć z tego patcha stadiony??
yapi yapo
jakiś błąd i nie można pobrać pliku....;/
Paw3l3k92
I jak pomoże ktoś??
gryzek16
Kurcze link do upad 2,2 nie działa naprawcie to
Kimon
Link do update 2.2 nie działa.
Proponuję zaaktualizować składy według tej ( http://90minut.pl/transfery.php?id_sezon=73&runda=2 ) strony, bo jest wiele niedociągnięć (m.in jakiś Popiel w Górniku Zabrze)
Jeśli chcesz Tranceshine mogę Ci pomóc w poprawnej edycji Górnika Zabrze. Statystyki, numery, skład etc.
Kamiloxx
Działające linki do Update:
2.1:
KOD
http://files.filefront.com/Tranceshine+Patch+update+21/;12942966;/fileinfo.html

2.2:
KOD
http://files.filefront.com/TranceshinePatch+update+v22/;12973283;/fileinfo.html

i 2.3:
Co zatem znajdziemy w update 2.3?
- aktualne transfery na 19.01.09 (min. Pennant,Pazzini,Wiltord,Givet,Makakula)
- 2 nowe stadiony (Vicente Calderon oraz Easy Credit Stadion)
- nowe przyśpiewki dla Hamburger SV, Schalke 04, VfB Stuttgart
- nowe flagi dla reprezentacji
KOD
http://files.filefront.com/Tranceshine+Patch+update+v23/;13018936;/fileinfo.html

Miłej gry!
19on08
Jak mam 2.0 i chce miec update 2.3 to musze sciagac wszystkie update 2.1 , 2.2 i 2.3 czy moge samo 2.3??
Kamiloxx
Musisz wszystko po kolei instalować wink.gif
19on08
No dobra po kolei.....mam 1.0......2.0.....i update 2.3 i musze update 2.1 i 2.2 tez??
Kamiloxx
Tak,musisz mieć 2.1 i 2.2 ale musisz po kolei 2.1 potem 2.2 i na koncu 2.3 Pozdro!
Kimon
Przy 2.3 nie trzeba nic usuwać z folderu kitserver ?
_DaRkNeS_
Niestety ale błąd Nie wysyłaj wink.gif

Ps.Gra oczywiście oryginalna testowane na spaczowanej i nie spaczowanej wersji ;/

Edit: Gra wykracza sie dopiero po wgraniu Patcha 2.2 podczas gry na 2.1 jest wszystko ok.
cuba1986
da się jakoś odinstalować pacha 2.2 i 2.3 bo przez nie nie mogę grac, cały czas wywala mnie do windowsa.
pomóżcie prosze bo jestem w kropce, chciałbym wrócić do stanu z pacha 2.1 sad.gif
Nalep
Wielkie brawa dla twórców tego patcha nie zainstalowałem go jeszcze ,ale już czuję ,że będzie lepszy od EP ;]

Tak na marginesie ściągam go ,ponieważ chcę grać w ML & BaL bez tego loga Ekstraklasa i teraz jak będę miał ochotę na granie w Ekstraklasie to sobie pogram;] 3majcie się all ;]
redbox
moglbym prosic o sound track wersji 2.2 nie wiem czy 2,3 jest taki sam dlatego prosze o 2,2 .... i mi rowniez nie dzialaja wersje 2,2/2,3 podczas wczytywania meczu cryt.
amardo
AHA chcialem sie zapytac jak sciagam nowe twarze to do jakiego filderu trzeba je wkleic ?? Prosze o szybka ODP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.