Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komentarze Na Temat Ekstraklasa Patch, Oraz Błędy W Nim Znalezione.
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
Orange_91
W tym temacie możecie wyrazić swoje zdanie na temat naszego najnowszego patcha. Prosimy o dłuższe wypowiedzi, w których napiszecie co wam się podoba a co nie, wypiszecie wszelkie braki, błędy oraz niedopatrzenia znalezione w patchu. Wszelkie wypowiedzi nic nie wnoszące do tematu będą usuwane a ich autorzy nagradzani ostrzeżeniem.
WKS
Jesli kiedys tam bedzie EP 6.0 i nie wydacie to ostrzegam ze sie wieszam biggrin.gif biggrin.gif a na poważnie sciagnalem calego patcha i normalnie cud miód i wogóle nie da sie tego opisac , pes 2009 idzie na pułke a ja witam stara poczciwa 6 super moja ocena patcha 10/10
frodo998
Patch śmiga aż miło. Jednak zastanowił mnie brak nazwisk na koszulkach drużyn narodowych podczas meczu towarzyskiego. Czy było to zamierzone podczas tworzenia patcha, czy może jest to jakiś błąd? Nie sprawdzałem jeszcze jak to się ma w spotkaniu międzynarodowym albo w lidze...
perONE
Wydaję mi się, że nie wszystko repry mają nazwiska zawodników na koszulce.
frodo998
ale np. Holandia lub Czechy na każdy mecz mają koszulki z nazwiskami, do tego okolicznościowe flagi swoją i rywali a Holandia w grze nie ma rownież nazwisk:/ podobnie Niemcy
lukasz44
Ja ocenię komentarz- po rozegraniu kilku spotkań mogę powiedzieć że może i jest lepszy ale jest opóżniony a co do zawartości kitservera to słabo brakuje dużo twarzy ogólnie, ładnie wyglądają stroje wink.gif - ocena- 7,5\10
Jamnik
Ja powiem tak: nie wszystkie repry mają nazwiska na koszulkach to raz. Brakuje trochę mordek, których są dobre wersje (np. Welbeck w Manchesterze United, czy Aaron Ramsey z Arsenalu). Także koszulki w Edit Mode nie wszędzie są dobre. Cóż jeszcze: komentarz jest opóźniony. No i po połowie meczu mam czarny ekran.

Co na plus ? Na pewno grafika jest fajna (jak w kazdej wersji) no i oczywiście OF jest dopracowany.

Pozdrawiam
torin
Co do koszulek, to ani na jednej reprezentacyjnej nie bedzie nazwisk, od jakiegos czasu w meczach miedzynarodowych mozna zaobserwowac taka sytucje. Chocby ostatnie mecze eliminacyjne do mundialu w RPA. Dlatego wylaczylem nazwiska.
Kamiloxx
Brawo za patcha! 1000000/10 ten patch smile.gif Mam nadzieję że wyjdzie za pół roku 6.0 smile.gif Gratulacje dla ludzi którzy tworzyli patcha smile.gif Mi tam nie przeszkadza komenatrz a kitserver najlepszy jaki widziałem. Ponawiam ocenę 1000000/10 smile.gif
PS.
CYTAT
Jesli kiedys tam bedzie EP 6.0 i nie wydacie to ostrzegam ze sie wieszam

+1 smile.gif
CzApA
Patch super. Graficznie ekstra zrobiony biggrin.gif Intro też pierwsza klasa biggrin.gif
Jednak brakuje mi kilku przyśpiewek kibiców ale to da się znieść. Pierwszy raz gram na OE patchu i muszę powiedzieć, że milej się gra przy komentarzu Szpaka i przyśpiewkach kibiców niż przy bezbarwnym i pozbawionym emocji komentarzu Borka mellow.gif W folderze z butami brakowało mi kilka najnowszych teksturek ale to każdy może uzupełnić

ps. liczę w styczniu na update OF'a po zakończeniu transferów

Pozdrawiam
BadNewz
Chciałbym powiedzieć, że jest to pierwszy patch od baaardzo dawna, którego zainstalowałem (wrzuciłem/podmieniłem biggrin.gif) i jestem najprawdę zadowolony z tego co tam zobaczyłem. Jest sporo twarzy, oprawa graficzna super. Jednak jest też kilka błędów. Mam też zastrzeżenia co do "twarzowej" selekcji... Myślę, że czasem lepiej jest się kierować jakością twarzy (ogół twarzy, włosy), a nie tym przez kogo została wykonana (jest parę bardziej lub mniej rażących przypadków). Drugą kwestią są ustawienia fizyczne zawodników w grze... Niektórzy zawodnicy są po prostu "przekoksowani", inni mają też dziwne ustawienia głowy przez co czasem wygląda to nadzwyczaj nienaturalnie. Co do wymienionych 'kwestii' to to jest tylko moja opinia, niemniej jednak patch jest naprawdę bardzo dobry, kawał świetnej roboty.
Kamilbialego
No patch dobry ale parę błędów jest np. Bosacki w pierwszym składzie Lecha zamiast Tanevskiego, Łatka z Jagi nie za bardzo podobny do siebie, Stadion Śląska niedokończony (niebo szare). Ale ogólnie spoko. PS Jak macie zamiar wydawać aktualkę na wiosnę to dajcie samego ofa i parę stroi (te co się zmienią, wiem że np kadra ma grać w strojach Nike), bo robić przyśpiewki i muzę od nowa dla mnie nie ma sensu, lepiej skupić się najlepszym odwzorowaniu drużyn. Wtedy by nie trzeba było tyle tego pobierać, a i aktualka byłaby szybciej. A patch tak dla mnie 8/10 głównie ze względu że już robi się nieaktualny (żeby nikt mnie źle nie zrozumiał nie mam do nikogo pretensji z tego powodu). Tak więc panowie lepiej wg mnie zrobić aktualkę do 5.0, niż 6.0 patch.
marcin_p
Patch świetny, oprawa graficzna 10/10, są drobne błędy w formacjach drużyn, ale to każdy może sam sobie zmienić. Jednak mam dziwne uczucie, ze gdy piłka jest w górze dziwnie zwalnia i wygląda jakby szybowała( np przy dośrodkowaniach ). U was też tak jest?
kostek
Więc tak:

-Kocot z Zagłębia po raz kolejny nie jest Polakiem, acz Chorwatem.
-Nhemoinesu bardzo dobrze wprowadził się do zespołu lidera (po walkowerze v-ce) 1. ligi i myślę, że staty 'obrońcy' powinien mieć nieco podniesione. Jest silny i ambitny. Nie odpuszcza.
- Janusz Gol celn. krótk. podań około 75-76, szybkość 74-75. Jego największa zaleta (o czym sam mówi w wywiadach) to dobry odbiór i szybkie przekazanie piłki do najbliższego partnera.
- Sebastian Dudek to nieco niedoceniano DMF, celn.krótk. podan i dokł. dryblingu nieco w góre o 1 lub 2.
- Tadeusz Socha niezłe przegięcie. Chłopak zrobił spory postęp a wg tygodnika piłka nożna w obecnej rundzie był 5 prawym obrońca ligi. Tylko za Mynerem, Wojtkowiakiem, Jarzą i Rzeźniczakiem. Reprez. młodzieżówki. Obrona 66?! --> 73,75... wytrzymałość ok 75-76 , równowaga 73-74, przysp i prędko +1,2, reakcje ok 72-73, zwinność 73, głowa +2,3 agresja +2,3
- Wołczek niedoceniany. obrona 60? --> 70 równowaga 73
- Cebanu z Wisły nie ma żadnej narodowości.
- Sobolewski to jeden z większych brutali w lidze. Agresja 67? jak dla mnie 85-86
- Fabus świetnia gra głową, jeden z lepszych w lidze w tym aspekcie. +2,3 głowa i skok
- Darek Dudka szybkość +1, Celn. krotk. podan +3
- Wasilewski łapie tylko kartek, ze szok. zawsze gra na pograniczu faulu, ostro. Agresja 85-86. Obrona z 73 na 75
- Kowalczyk i Piszczek w reprezentacji? Kowalewski?!
- Zamiast niektórych drużyn z others można by dać te z LM.
- Możnaby zrobić taki myk, żeby U-23 polski też było... Wiem, że zabawa z flagami itp, ale da się zrobić chyba.
- Lech brak stroju: nibieska koszulka, białe spodenki. Są tylko jedniolite nieb i białe.

No, to tylko co wyłapałem.

Poza tym patch jest po prostu wyśmienity.
Znakomity kitserver, masa polskich twarzy, fajny komentarz.
Oprawa graficzna super, kawałki muzyczne super dobrane.
Intro miodne.
Staty świetnie wyważone.
Przyśpiewki fajne.

Moim zdaniem najlepszy patch jaki wyszedł do PES6.

kostek
Tolox11
I tested few times but is great patch as always pure top quality.

About t-shirts with names, must have names in all official competitions, leagues or cups like eurocup or WC, due they have to have delimited team, while in friendly and qualyifying to WC players can be changed, so is impossible to give a number to each player.

A little question is will be a new update of Option File due to winter transfer?

Kubbas
CYTAT(kostek @ Dec 21 2008, 23:01) *
- Sobolewski to jeden z większych brutali w lidze. Agresja 67? jak dla mnie 85-86

W PES'ie 6 agresja to zupełnie coś innego niż to za co można ją brać na początku, agresja to nie brutalność itd tylko częstotliwość z jaką gracz włącza się do ataków drużyny, agresywność w poczynaniach ofensywnych gracza.

Patcha nie oceniam bo nie ściągam rolleyes.gif
unikat
Zamiast flag GKS Katowice są flagi Derby jak to zmienić ??
Monk3y
Ja znalazłem błąd prze Alanie Dzagojevie on ma 19 lat a nie 23 jak w patchu.
kostek
CYTAT(Kubbas @ Dec 22 2008, 12:13) *
W PES'ie 6 agresja to zupełnie coś innego niż to za co można ją brać na początku, agresja to nie brutalność itd tylko częstotliwość z jaką gracz włącza się do ataków drużyny, agresywność w poczynaniach ofensywnych gracza.

Patcha nie oceniam bo nie ściągam rolleyes.gif

No chyba, że tak.
Ja kierowałem się tym, co pisało bodajże w edit mode tam na tym ruchomym pasku.
torin
...
- Lech brak stroju: nibieska koszulka, białe spodenki. Są tylko jedniolite nieb i białe.
...

To akurat moja dzialka biggrin.gif Prawie kazdy zespol z Polski ma wiecej niz dwa komplety kitsow, zarowno z pola jak i bramkarskich. Zajrzyj do katalogu uni. Lech ma dodatkowo nawet 3 czarny, i wszystkie komplety w wersji UEFA. W grze zmieniasz R1 i R2. Pozdrawiam.
Kubbas
CYTAT(kostek @ Dec 22 2008, 15:56) *
No chyba, że tak.
Ja kierowałem się tym, co pisało bodajże w edit mode tam na tym ruchomym pasku.

Wiem, to jest mylące wink.gif
Damian.
- Cebanu z Wisły nie ma żadnej narodowości.

Dokładnie o to samo pytałem E9 wink.gif

Cebanu jest z Mołdawii , a w grze nie ma jego narodowości
Podobnie jest z Yusinoglu (czy jak to sie pisze) i typkiem z Lorient wink.gif

pozdrawiam
siwers99
Ryzhov z CSKA jest czarny a prawdziwie ma kolor skory biały , Dzagoev 23 lata ?? 18 lat ma;p choc występuja takie bledy patcha najlepszy ze wszystkich na Pesa 6;)
Jabol7
Patch jest super moja ocena to 10/10 ale na herbie Wisły Płock nie powinno być napisu "SSA"
master.7
Od długiego czasu śledzę uważnie forum issonline(nie znaczy to ze muszę być aktywny=wstyd), ale teraz przyszła chwila kiedy po prostu muszę się odezwać i bardzo podziękować za tego patcha. Oczekiwałem na niego z niecierpliwością, nawet w pewnej chwili zwątpiłem, za co jest mi teraz głupio i powinienem przeprosić. Do sedna. Jest to najlepszy jak do tej pory patch(z rodziny OE, zresztą nie tylko tongue.gif) wg mojej oceny. Do minusów wyłapanych podczas rozgrywki zaliczyłbym czasem troszeczkę spóźniający się dźwięk, składy z wiosny (myślę, że ktoś się podejmie aktualizacji), stadiony przez co trzeba się ręcznie bawić w przyporządkowywanie (chwała ci Boże za Player GDB Manager'a) osobiście używam stadiumservera z PES 6.5 Patch i brakuje naprawdę nielicznej ilości stadionów, które ściągnąłem z GA, ostatnią rzeczą jest również mniejsza ilość twarzy, które oczywiście można sobie samemu ściągnąć, pragnąc bardziej realistycznej rozgrywki. Co do plusów: oprawa graficzna (jak zwykle z resztą), grywalna polska liga w naszym ukochanym pesie i wspaniały doping co jest dla mnie sprawą nieziemską tongue.gif bo nigdy się nie łapałem w edycji przyśpiewek (szkoda że nie ma tego w Kitserverze). Jeszcze raz na koniec chciałbym podziękować twórcom patcha za tak wspaniałe dzieło i przyczynienie się do tego, że nie oderwę się od niego przez chyba pół roku tongue.gif Dziękuję ogromnie za tak wspaniały prezent na święta. Pozdrawiam wszystkich maniaków najlepszej z serii Pro Evolution Soccer. Wesołych Świąt smile.gif
karol1119
chce dodac wiecej stadionow niz tylko polskie, ktore mam teraz w kitserwerze. I nastepnie moc wcisnąć d aby wybrac domowy stadion np mancheseru united, tylko ze ja tego stadionu nie ma w map wtedy i nie wiem jaki ma numer skad wziac ten numer??
Kamilbialego
Tylko nie wiem czemu dajecie stroje dla takich reprezentacji jak np. Chiny, jak u mnie w grze w trybie spotkanie międzynarodowe nie ma drużyn azjatyckich.
unikat
To jak z tymi flagami ?
potter
No taka moja pierwsza refleksja na temat przyspiewek
Na plus to to, ze zostaly zaktualizaowane i zmienione w porownaniu ze starszymi wersjami patcha, nie ma juz nudnego Tanczymy Labada jak gramy Legia, czy ziewajacych WIsłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kibicow.
Na minus to to, ze troche za cicho w porownaniu do komentarza sa te przyspiewki, scisszylem darka ale tamci glosniej nie spiewaja. Takze na minus ze niektore przyspiewki sa niewyrazne, ale widocznie lepszych nie mieliscie. I taka mala drobnostka bo zagralem Legia na Lechu i od poczatku bylo: "Jazda z kurwami, Kolejorz jazda z kurwami". Wiem, ze oni tak spiewaja, ale na moja Legie jak to robia to tego nie lubie tongue.gif
Pzdr

P.S. Na temat innych rzeczy tez napisze, w swoim czasie
frodo998
Wrzuciłem już wszystkie częsci uni : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=13465 wreszcie udało mi się pograć trochę dłużej w PESa. Patch wyśmienity, już musiałem chodzić do 4 osób i im instalować po tym jak zobaczyli u mnie:) Teraz czas podłączyć się pod 37'' i sprawić żeby się pad zagrzał pożądnie. Najlepszy Patch do Pes 6!!! Zdecydowanie! O dziwo nie wystąpiły żadne problemy, a instalowałem już ok 10 razy na różnych kompach, ale zawsze na czystą, od nowa zainstalowaną gre.
perONE
Frodo a możesz podać kolejność przekopiowywania plików? Bo js nadal mam problemy :/
HALA MADRID wink.gif
krzych1921
Panowie moglibyście wrzucić tu Stadiony z najnowszej części Patcha ?
karol1119
przydalby sie map ze stadionami druzyn znajdujacych sie w patchu. rolleyes.gif Jak ktos ma to niech go tu wrzuci
artysta germanista
CYTAT(Rzepa7 @ Dec 22 2008, 21:01) *
To jak z tymi flagami ?

Z tego co pamiętam to teamy z others b nie maja slotow na flagi
Koronas
CYTAT(19(M)50 @ Dec 23 2008, 17:30) *
Z tego co pamiętam to teamy z others b nie maja slotow na flagi

mad.gif Ja zagrałem Widzewem to także nie miałem flag Widzewa, tylko jakieś typu "Fair Play" "No Racism" itp. Czy na pewno nie idzie tego jakoś zmienić? mad.gif
unikat
*Gdy grałem Koroną miałem Greckie przyśpiewki
*Drużyny 1 ligi Polskiej nie mają swoich flag są źle dopasowane najwidoczniej, jak to zmienić??
*Wolfsburg nie ma swojego stroju
*Bayer Leverkusen ma flagi Kaiserslautern

Jak to zmienić ;]
artysta germanista
CYTAT(Koronas @ Dec 23 2008, 17:14) *
mad.gif Ja zagrałem Widzewem to także nie miałem flag Widzewa, tylko jakieś typu "Fair Play" "No Racism" itp. Czy na pewno nie idzie tego jakoś zmienić? mad.gif

wrzuc zamiast tych fer plej flagi Widzewa ale mogą wtedy też one ci wyskoczyc jak zagrasz inna druzyna z others a lub b, a najlepiej zamienic i np w miejsce Korony przeniesc Widzew
Filippo123321
"*Wolfsburg nie ma swojego stroju "

Ma smile.gif L1 i R1 sie zmienia stroje.
Pele77
Ja mam taki problem. Otóż pierwszy mecz Wisłą wszystko dobrze, ale jak już gram drugi mecz i kolejne to przyśpiewki są jakieś jakby portugalski czy tam hiszpańskie. Nie wiem też za bardzo jak zrobić to ze stadionami, co z tymi folderami zrobić, bo wkleiłem te foldery, ale stadiony za bardzo się nie zmieniły, to pewnie coś źle zrobiłem, bo nie wiem do końca jak te stadiony się robi. Jeszcze jedno, taki niewielki szczegół, Brożkowie i Źieńczuk są łysi, nie żeby mi to przeszkadzało, ale trochę dziwnie to wygląda. Ale co by nie mówić kapitalna robota. Tylko please doradźcie mi coś w tych problemach, które przedstawiłem wyżej.
Robcio
Właśnie ściągnełem patcha i wrażenia są niezłe ale boli mnie ilość mordek zajrzałem w kitserver i wydaje mi się że twarze są z OE v 4.0 bo były foldery Groclin czy np.Jean Paulista w Wiśle unsure.gif Lecz To Jedyne Na Minus Reszta Bardzo Dobra . Stadiony Już miałem swoje więc z tym niebyło problemu . Lecz i Tak napewno jest to najlepszy patch w wykonaniu PolEvo biggrin.gif
maciag
Właśnie odkrytłem dlaczego tak jest że słychać Hiszpańskie przyśpiewki! Otóż chodzi tu o częstotliwość śpiewu kibiców jeśli częstotliwość obu zespołów ustawiona jest na 0 to wtedy słyszymy przyśpiewki neutralne w tym przypadku Hiszpańskie, więc najlepiej nie robić częstotliwości na random tylko w jednej z drużyn ustawić ją 1,2 lub 3 gwiazdki i powinno wszystko grać...
Pozdro biggrin.gif
Koronas
CYTAT(19(M)50 @ Dec 23 2008, 18:26) *
wrzuc zamiast tych fer plej flagi Widzewa ale mogą wtedy też one ci wyskoczyc jak zagrasz inna druzyna z others a lub b, a najlepiej zamienic i np w miejsce Korony przeniesc Widzew

Bardzo chętnie zamieniłbym miejscami widzew i koronę tylko nie wiem jak to zrobić, jest może do tego jakiś tutorial czy coś takiego?
Lub po prostu mi wytłumacz jeśli możesz.
T-Mac
CYTAT(Robcio @ Dec 23 2008, 19:16) *
Właśnie ściągnełem patcha i wrażenia są niezłe ale boli mnie ilość mordek zajrzałem w kitserver i wydaje mi się że twarze są z OE v 4.0 bo były foldery Groclin czy np.Jean Paulista w Wiśle unsure.gif Lecz To Jedyne Na Minus Reszta Bardzo Dobra . Stadiony Już miałem swoje więc z tym niebyło problemu . Lecz i Tak napewno jest to najlepszy patch w wykonaniu PolEvo biggrin.gif

ze one tam sa, to nie znaczy ze KS ich używa !!!!!!!
Robcio
CYTAT(T-Mac @ Dec 23 2008, 19:48) *
ze one tam sa, to nie znaczy ze KS ich używa !!!!!!!

Tego niewiedziałem to ty T-Mac byłeś jednym z tch którzy tworzyli patcha więc wiesz lepiej lecz myślałem że to jest błąd sory
Pele77
CYTAT(maciag @ Dec 23 2008, 19:40) *
Właśnie odkrytłem dlaczego tak jest że słychać Hiszpańskie przyśpiewki! Otóż chodzi tu o częstotliwość śpiewu kibiców jeśli częstotliwość obu zespołów ustawiona jest na 0 to wtedy słyszymy przyśpiewki neutralne w tym przypadku Hiszpańskie, więc najlepiej nie robić częstotliwości na random tylko w jednej z drużyn ustawić ją 1,2 lub 3 gwiazdki i powinno wszystko grać...
Pozdro biggrin.gif

Dzięki zadziałało, a stadiony to chyba są dobrze, tylko że nazwy się nie zmieniają, np. Wisła gra na Anfield, tak jest w tym patchu czy mam coś źle zrobione?
frodo998
CYTAT(perONE @ Dec 23 2008, 13:56) *
Frodo a możesz podać kolejność przekopiowywania plików? Bo js nadal mam problemy :/
HALA MADRID wink.gif
gotowe pliki afs podmieniam po jednym, a nie wszystkie na raz, chyba kolejność nie ma znaczenia, nastepnie wrzucam of'a, exe, instaluje i ustawiam kitserver ----> wszystko ładnie śmiga (jak wrzuciłem swoje stroje to mam nazwiska na koszulkach drużyn narodowych)
torin
CYTAT(maciag @ Dec 23 2008, 19:40) *
Pozdro biggrin.gif

Rzeczywiscie odkryles Ameryke tongue.gif Temat walkowany z milion razy. Proponuje wszystkim zglaszajacym problemy najpierw zapoznac sie dobrze z ulubiona gra i zasadami jej funkcjonowania unsure.gif

CYTAT(frodo998 @ Dec 23 2008, 21:00) *
gotowe pliki afs podmieniam po jednym, a nie wszystkie na raz, chyba kolejność nie ma znaczenia, nastepnie wrzucam of'a, exe, instaluje i ustawiam kitserver ----> wszystko ładnie śmiga (jak wrzuciłem swoje stroje to mam nazwiska na koszulkach drużyn narodowych)

Nie ma znaczenia, nie przesadzajmy. Czasami mam wrazenie ze zyje na innej planecie rolleyes.gif ...Pewnie ze bedziesz mial nazwiska na koszulkach, skoro podmieniles foldery w uni. Cala sprawa rozbija sie o to ze w pliku konfiguracyjnym opcja name.location jest wlaczona lub nie, co mozna latwo ustawic w GDB Managerze. Na podstawie posiadanej wiedzy wylaczylem nazwiska we wszystkich narodowkach, jak sie komus nie podoba, pozmieniac sobie. Ta kwestie uwazam za zamknieta mad.gif . Natomiast co do niektorych nieaktualnych strojow, sprawa jest trywialna, nie bylo aktualnych lub jesli byly to fatalnej jakosci.
frodo998
Nie ma znaczenia, nie przesadzajmy. Czasami mam wrazenie ze zyje na innej planecie rolleyes.gif ...Pewnie ze bedziesz mial nazwiska na koszulkach, skoro podmieniles foldery w uni. Cala sprawa rozbija sie o to ze w pliku konfiguracyjnym opcja name.location jest wlaczona lub nie, co mozna latwo ustawic w GDB Managerze. Na podstawie posiadanej wiedzy wylaczylem nazwiska we wszystkich narodowkach, jak sie komus nie podoba, pozmieniac sobie. Ta kwestie uwazam za zamknieta mad.gif . Natomiast co do niektorych nieaktualnych strojow, sprawa jest trywialna, nie bylo aktualnych lub jesli byly to fatalnej jakosci.
[/quote]akurat aktualne stroje na ten sezon zespołów z Promera Divison (Mallorca, Recretivo etc.) były juz we wrześniu, albo nawet i wczesniej, nie pamiętam. Jakości bardzo dobrej:)
artysta germanista
gram mecz Legia-Piast a na miejscach kibiców Piasta wiszą flagi Polonii Bytom xD a po za tym dlaczego kibice wszystkich drużyn ubrani są na żółto?
djclanv1r00z
nic tylko dziękować za kolejną exstra wersje Patcha naszej ligi smile.gif

a błędy jakie narazie znalazłem to :

- w Klasycznych(czyli młodzieżówkach) niektórzy gracze mają inne narodowości niż kraj w jakim występują ...

- Południowa Afryka (chyba miało być Mali) gracze którzy pochodzą z Mali mają narodowość południowo-afrykańską (tak mam w OF-ie )

jak coś jeszcze znajdę to dopisze smile.gif

pozdro cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.