Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Instalacja Piłek - Mały Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Problemy z edycją
Koleś93
Witam.
Pobrałem sobie pack piłek do PESA 2009. Znajdują się w nim takie foldery: cv01.img, cv05.img, names. Pliki z dwóch pierwszych folderów zainstalowałem poprawnie za pomocą programu AFS Explorer. W folderze names natomiast jest plik tekstowy odpowiadający za nazwy tych piłek. Jak zainstalować ten plik? Nigdzie w folderze z zainstalowanym PES'em nie znalazłem folderu names ani żadnego podobnego. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Corhydron
Musisz użyć Kitservera, tam masz odpowiedni katalog "names" gdzie wrzucasz ten plik tekstowy balls.txt. Katalogi cv ... .img także powinieneś umieścić w katalogach KS.
Pzdr
Koleś93
Taa, gdybym umiał obsługiwać ten kitserver smile.gif
No trudno, bede grał z innymi nazwami piłek i też jakoś będzie...

EDIT: OK udało mi się. Mam jeszcze jedno pytanko: czy jesli usunę teraz coś z folderu img w kitserverze, to wszystko wróci do stanu z przed edycji czy coś się zepsuje?smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.