Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Roberthinio
Na pewnej stronie przeczytałem ze twarze z pes 2008 wchodza do pes 2009 a wiec mam twarz leonardo (ajax) do pes 2008 i wiem ze twarze w pes 2009 sa w cv06.img lecz orginalnie leonardo nie ma swojej twarzy w pes 2009 a wiec mam pytanie za jaki plik podmienic w cv06.img ten plik z twarza leonardo aby miec ja w pes 2009?

pozdrawiam i z góry dziękuje

who_me
Twarze z 2008 nie wchodza do 2009 .,,,,, Ktos ci podal zle info.
Roberthinio
CYTAT(who_me @ Nov 1 2008, 19:09) *
Twarze z 2008 nie wchodza do 2009 .,,,,, Ktos ci podal zle info.

strona

info mam stad u gory w opisie jest to napisane
Ar2r
Kto wie w jaki sposób mogę sobie wrzucić twarz do pesa ? Chodzi mi twarz Rogera z tej strony http://pes2008editing.blogspot.com/2008/11...bartek-brt.html

Twarz jest nie przypisana do żadnego pliku BIN/FACE dlatego mam problem ?
Ronni1010
A jak przypisac model twarzy do zawodnika który nie ma modelu?
W tamtej wersji pesa robiłem to za pomoca programów typu PES ARG Editor,ale nie wiem czy teraz takie sa do najnowszego pesa
Ar2r
Dokładnie, ja robiłem identycznie. Próbowałem się pobawić tym programem w pes'ie 09 mając nadzieję, że będzie działał, niestety program nie daje sobie rady z nowym pesem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.