Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy! Problem Z Karta Graficzna
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
NeoNH
Witam. Mam problem z karta Geforce 7600GS. Otoz gralem sobie w PESA 09 i nagle ekran sie zawiesil i nie reagowal na nic po resecie kompa wszystko szlo ok i juz po ladowaniu windy zamiast pokazac niebieskie tlo powitalne monitor takjakby stracil kontakt z kompem po prostu tak jakbym wylonczyl kompa ale komputer dziala i byla muzyczka powitalna. Myslalem ze to klopot z monitorem ale podlonczylem go do starego kompa i dziala bo wlasnie z niego teraz pisze
prosze was o pomoc

Karta : Geforce 7600 GS
Plyta Gl : Asus m2n-e
Procesor : AMD Athlon 64 3500+
1gb ram
Mortin
CYTAT(NeoNH @ Oct 28 2008, 18:27) *
Witam. Mam problem z karta Geforce 7600GS. Otoz gralem sobie w PESA 09 i nagle ekran sie zawiesil i nie reagowal na nic po resecie kompa wszystko szlo ok i juz po ladowaniu windy zamiast pokazac niebieskie tlo powitalne monitor takjakby stracil kontakt z kompem po prostu tak jakbym wylonczyl kompa ale komputer dziala i byla muzyczka powitalna. Myslalem ze to klopot z monitorem ale podlonczylem go do starego kompa i dziala bo wlasnie z niego teraz pisze
prosze was o pomoc

Karta : Geforce 7600 GS
Plyta Gl : Asus m2n-e
Procesor : AMD Athlon 64 3500+
1gb ram

karta graficzna sie spalila. ot co..
NeoNH
no ale tak od przegrzania czy z mojej winy czy poprostu sama od siebie?
Foley
Wiesz co ja miałem taką samą kartę graficzną i miałem paski na monitorze jak windowsa włączałem, i okazało się że karta się spaliła oddałem na gwarancji i wymienili mi na GF 8600GT.
Mortin
trudno powiedziec czemu. Jezeli nic przy niej nie majstrowales to z Twojej przyczyny napewno sie nie spalila. Mozliwe, ze wina moze byc przegrzanie.
Idz do serwisu i gwarancyjnie wymienia Ci karte
pozdro
JuveR
CYTAT(Pitek001 @ Oct 29 2008, 16:08) *
Wiesz co ja miałem taką samą kartę graficzną i miałem paski na monitorze jak windowsa włączałem, i okazało się że karta się spaliła oddałem na gwarancji i wymienili mi na GF 8600GT.

Widze ze nie tylko ja padłem ofiarą PESa 2009 biggrin.gif Z tym że ja miałem 7600GT, była na gwarancji więc bez problemu przysłali mi 8600GT 512MB smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.