Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes Nie Dziala
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
czubinho
Cześć, mam taki problem.
Zainstalowałem sobie Pesa 2009 , instalacja poszła bez problemów, wszystko git , a gdy chce uruchomic nowe dzieło KONAMI ogladam tylko czarny ekran.
Mógłby mi ktoś pomóc. Z góry dziex.
Ronni1010
Sprobuj zainstalowac pesa jeszcze raz
czubinho
CYTAT(Bojan10 @ Oct 27 2008, 20:59) *
Sprobuj zainstalowac pesa jeszcze raz

Przeinstalowałem, ale jest to samo. Prosze o pomoc bo chcialbym wyprobowac tego Pesa
Tomak
Podaj może konfigurację Twojego komputera, bo jak na razie to ciężko cokolwiek powiedzieć. Być może się nie odpala, gdyż masz za słabego kompa ?

A w ogóle to na forum jest już temat, w którym opisujemy problemy z nowym PESem.
KuSh4
powiem ci ze mialem to samo i u mnie wystarczylo ze wylaczylem firewalla i pomoglo sparwadz i ty:))
czubinho
CYTAT(KuSh4 @ Oct 28 2008, 02:35) *
powiem ci ze mialem to samo i u mnie wystarczylo ze wylaczylem firewalla i pomoglo sparwadz i ty:))

gdzie to sie wchodzi zeby wylaczyc??

Tomak: mi tam tylko pisze ze mam za slaby ram .a tak to wszystko ok
w demku nie przeszkadzalo
mapp
a) pożycz kość ramów od kogoś i sprawdz czy pójdzie
cool.gif ściagnij nowe stery do karty graficznej
c) jak masz antyvira z firewallem to najcześciej klikasz prawym na jego ikonke i tam powinieneś znaleść wink.gif
czubinho
mam avasta klikam ppm i tam nic nie ma takiego
foamy
a może masz za słabą grafe (poniżej ps 3.0) i zaznaczyłeś detale na high? tongue.gif (ofcoz przy pomocy kitservera)
czubinho
wszystki jest na najnizszych detalach
mapp
Jak masz avasta to ppm->zatrzymaj ochrone dostepowa
costly94
co ma avast do tego czy gra chodzi czy nie >.< ?
to samo z zaslabym kompem, i pixel sheaderem ... gdyby było coś z tego to nawet by mu sie nie właczyl ten czarny ekran -.-
jezeli masz pirata to poprobuj z Crackiem jak z Oryg to nie wiem ;]
foamy
mają dużo
np. po zaznaczeniu high dla karty która nie obsługuje wymaganych ps gra sie ładuje, ale jest czarny ekran (przynajmniej tak było w 8) rolleyes.gif
Ciasteczkowy
Mam nieco inny problem w trakcie gry/zaladunku gra wywala mi do windowsa ale nie wyskakuje blad exe(po wgraniu patcha nie wyskakuje bo wczesniej wyskakiwal) macie jakies pomysly jak temu zaradzic? spostrzezenia w czym moze tkwic problem?

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.