Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Lekko Spóźnia Przy Podłączonych 2 Padach
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Kfiatulla
Witam, mam nietypowy problem. Nie wiem czy ktoś miał coś podobnego. Chodzi generalnie o to, że gdy podłączam 2 pada aby zagrac z kolega i gramy mecz, gra reaguje lekko spozniajac (np. po wcisnieciu podania zawodnik podaje po krotkiej chwili). Gdy gram z komputerem i mam podlaczonego 1 pada, gra "chodzi" plynnie. Czy moze to byc wina wejscia USB (podłączam 2 pady z przodu) czy po prostu tak juz jest w tej grze. Probowalem podlaczyc 2 pada do wejsc USB umieszczonych z tylu ale nie ma roznicy. Prosze o fachowa rade.
2pac
Może ci się zdaje, albo sprawdź FPS ile masz. Z kolei jak ja gram z kolegą to na jednym padzie wciskając i trzymając R1 zawodnik nie tylko biegnie sprintem, ale bardzo daleko wyrzuca sobie pilkę. Na moim padzie tak nie jest...
Kfiatulla
Jakim prgramem to sprawdzic? I kiedy poznam ze cos jest nie tak? Gdy liczba fps bedzie niska przy podłączonych 2 padach?
wajsik1978
CYTAT(Kfiatulla @ Oct 27 2008, 23:04) *
Jakim prgramem to sprawdzic? I kiedy poznam ze cos jest nie tak? Gdy liczba fps bedzie niska przy podłączonych 2 padach?

Program FRAPS.
A grasz na 2 pady w jednym zespole czy przeciwko sobie? (wiem ze towarzyski sie da ale puchar lub lige juz nie bo u mnie nie da sie kontrolować drużyny przeciwnej)...
Kfiatulla
CYTAT(wajsik1978 @ Oct 28 2008, 23:15) *
Program FRAPS.
A grasz na 2 pady w jednym zespole czy przeciwko sobie? (wiem ze towarzyski sie da ale puchar lub lige juz nie bo u mnie nie da sie kontrolować drużyny przeciwnej)...

Gram towarzyskie, przeciwko. I z kumplem stwierdzilismy ze naprawde przy 2 podlaczonych padach "muli" lekko....Coś w stylu lagów w grze online. O co tu moze chodzic? Jutro sprawdze FPS-y programem Fraps. Tylko za bardzo nie wiem jak to potem zinterpretowac...smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.