Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy Patch?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
mapp
Dobra, ostatnio każdy kto mógł wydał, lub zapowiedział prace na patchem, ale powiedzmy sobie szczerze - który teraz jest najlepszy? Na którym wy gracie? Ja przyznam się, że nie posiadam żadnego sad.gif
Roberthinio
Ja gram na Downtown Patch beta 0.6 lecz i tak patch jest slaby bardzo slabe wykonanie kitsów mellow.gif jedynym plusem są nowe buty ale ja wciąż czekam na porządny patch który zmieni wszystko w grze
JuveR
Ja póki co gram na PES 2009 Revolution Patch i ogólnie nie jest źle. Trzeba tylko poczekać na skończenie Bundesligi i wsio biggrin.gif
marcin_p
Dla mnie najlepsze sa Burgun patch v0.25, Revolution patch 1.1, Gamingaccess patch v0.2
Pelajs
Prosze o to abyscie mi podali linka albo cos gdzie mozna sciagnac jakis patch albo cos, aby byly uaktualnione transfery i koszulki, nazwy i herby druzyn. Tylko nie piszcie ze mam sam poszukac. Wiem ze jest to na wielu anielskich forach czy stronkach, ale z moim angielskim srednio wiec chce abyscie podali gdzie to moge znalezc.
Pzdr
marcin_p
CYTAT(Pelajs @ Oct 26 2008, 19:18) *
Prosze o to abyscie mi podali linka albo cos gdzie mozna sciagnac jakis patch albo cos, aby byly uaktualnione transfery i koszulki, nazwy i herby druzyn. Tylko nie piszcie ze mam sam poszukac. Wiem ze jest to na wielu anielskich forach czy stronkach, ale z moim angielskim srednio wiec chce abyscie podali gdzie to moge znalezc.
Pzdr

gamingaccess.com i chyba az tak slabo z twoim ang nie jest zebys nie umial skapowac banalnej instrukcji instalacji
Kamson
Ja narazie jade na gamingaccess 0.2 i czekam na jego nowsze wersje.
courteneycox
Rzeczywiscie Revo 1.1 wydaje sie byc ciekawy, ale czy ktos orientuje sie, ze jak skoncza Bundeslige (czyli dodadza stroje plus czesc zawodnikow), to trzeba bedzie na nowo sciagac caly patch (np. 1.2) i instalowac? Nie bedzie to sie gryzlo z wersja 1.1, bo za bardzo nie ma tam opcji unistall czy cos w ten desen... (chyba, ze wystarczy usunac ten katalog "kitserver" oraz plik .bin z "moich dokumentow" [tego ostatniego mam oczywiscie backup oryginalnej gry;)
Oran
Wklejasz patcha i on nadpisze pliki które zostały zmienione - jedyne co możesz utracić to dane np. z edit mode jezeli sam coś pozmieniasz bo pewno of inny będzie, a tak to wklejasz pliki, od nowa w kitserverze klikasz install i jazda.
kris15j
Sprawdzam ten Revo 1.1

Za chwilę opiszę moje wrażenia z gry.

EDIT\\

A więc zainstalowałem - działa bez zarzutów

Zagrałem ładnie wygłada, nowe herby, kitsy, loga lig i bundesliga, ale moim zdaniem twórca patcha to fan barcelony bo umiejętności graczy REALU są zaniżone w porównaniu do podstawki a prędkość napastników Barcy jest w czerwonym kolorze czyli ponad 95, to jest błąd, każdy mecz przeciw nim to arcytrudne spotkanie!!!

Jeżeli miał bym oceniać ten patch w skali 5 punktowej to dałbym 4, ale mimo tych niedoskonałości polecam!

LINK:

http://rapidshare.com/files/158401476/PES_..._PATCH_V1.1.rar
totek7
można jakies linki gdzie sa te patche... z kad je mozna sciągnąc?i który prezentuje sie najlpeiej.. ?>>
Pelajs
A czy w patchu Revolution patch V1.1 sa aktualne transfery, herby, stroje i nazwy druzyn?
mavachi
http://downloads.gamingaccess.com/index.ph...32500#vb_images tutaj jest doskonaly patch ze strojami oryginalnymi wszystkich druzyn,transfery i pily, tylko herby w menu sa stare niewiem czemu :/ moze wam beda dzialac oryginalne. Po wypakowaniu mamy kitserver ktory wklejamy do folderu z glownym pesem i instalujemy i flder KONAMI gdzie sa stroje i wklejamy je do folderu z sav'ami wink.gif
kris15j
Wiem że się powtarzam ale oto link do Revolution Patch 1.1

http://rapidshare.com/files/158401476/PES_..._PATCH_V1.1.rar
damian376
Jak odinstalowywać patchy normalnie tylko katalogi usunąć czy coś więcej?
brtek00
Najlepszy patch?

Burgum Patch v0.30 to zdecydowanie najlepszy patch jaki ukazał się do PESA 2009. Patch wprowadza następujące zmiany w grze:

-wszystkie loga drużyn, pucharów, lig
-wszystkie realne stadiony, nazwy pucharów
-wszystkie realne nazwy dla zawodników reprezentacji narodowych
-wszystkie drużyny Ligi Mistrzów oraz Pucharu UEFA (Lech Poznań)
-100% EPL, Serie A, Ligue 1, La Liga, (składy, nazwy i t.p
-Bundesliga (wersja beta) zamiast Eredivisie
-100% składów i transferów dla zespołów z Other A
-nowe piłki
- i wiele wiele więcej smile.gif

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32502
JnR
a jak mam burgum 0.25 to jak zainstaluje 0.30 to mi znikie save ?? czy da się go jakoś zachować jakby co ?
mapp
ej no lipa, że bundesliga zastąpi eredivisie, ja chce to i to :x
Pelajs
A czy w tym patchu sa poprawione nazwy, herby i stroje druzyn?

CYTAT(brtek00 @ Oct 28 2008, 18:53) *
Najlepszy patch?

Burgum Patch v0.30 to zdecydowanie najlepszy patch jaki ukazał się do PESA 2009. Patch wprowadza następujące zmiany w grze:

-wszystkie loga drużyn, pucharów, lig
-wszystkie realne stadiony, nazwy pucharów
-wszystkie realne nazwy dla zawodników reprezentacji narodowych
-wszystkie drużyny Ligi Mistrzów oraz Pucharu UEFA (Lech Poznań)
-100% EPL, Serie A, Ligue 1, La Liga, (składy, nazwy i t.p
-Bundesliga (wersja beta) zamiast Eredivisie
-100% składów i transferów dla zespołów z Other A
-nowe piłki
- i wiele wiele więcej smile.gif

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32502

Czy Ty do licha ciężkiego umiesz czytać ?! // Tomak
mavachi
tak plejas jest wszystko zrobione masz transfery i wszystko dziala biggrin.gif
JnR
ponawiam pytanie

mam burgum 0.25 to jak zainstaluje 0.30 to mi znikie save ?? czy da się go jakoś zachować jakby co ?
Randone
No i ch... po zainstalowaniu burguma 0.30 rozegrlaem kilka gier, wylaczylem PESa, uruchamiam i mam to:
Zywy
Ktore pliki odpowiadaja za pilki, buty i stroje bo chce sobie skleic patch bo z kazdego podoba mi sie cos innego
Kubcak
A czy burgum działa na "nie czyste gry"??
jaredd18
Ja również mam problem z patchem. Mianowicie, wszystko co powinno dziala, poza jednym. Stroje, znane drużyny mają dobre np. Liverpool, Arsenal czy Barca. Problem pojaiwa sie przy Hull City, Portsmouth i Atletico (nie wiem przy jakich jeszcze, bo reszty nie sprawdzalem), ale te 3 druzyny, ktore wymienilem zamiast swoich maja cale czarne... Chyba nie musze dodawac, ze wyglada to okropnie. Ktoś wie co z tym zrobic?

P.S. Mam burgum patch v0.30

EDIT: Zeby uniknac odpowiedzi, ktore mi nie pomoga. Kitservera wkleilem tam gdzie trzeba i zainstalowalem. Pliki, które trzeba zamienic w moich dokumentach tez zamienilem.
Zywy
Ja wybrałem FKuyt Mix PatchV10 bardzo dobry OF, stroje, nie ma Bundesligi ale wole mieć holenderska niz polowe bundesligi, a buty i pilki sobie wgralem
agregat
Pytanie:
Czy istnieje patch który zmienia jedynie grafikę tych drużyn, które są na oryginalnej wersji oraz uaktualnia transfery?
Kubcak
Jak tego burguma wykasowac bo sie zdenerwowałem jak sie okazało że zamienia tamte identyczne druzyny wiecie A C J na jakies z pucharu UEFA a nie ma jak to granie nimi jak chce sie sprawdzic kto lepiej gra a nie kto miał lepszy zespółtongue.gif pzdr
marcin_p
CYTAT(Kubcak @ Oct 30 2008, 17:55) *
Jak tego burguma wykasowac bo sie zdenerwowałem jak sie okazało że zamienia tamte identyczne druzyny wiecie A C J na jakies z pucharu UEFA a nie ma jak to granie nimi jak chce sie sprawdzic kto lepiej gra a nie kto miał lepszy zespółtongue.gif pzdr

Zainstaluj sobie gaminaccess patch. Poprostu wklej kitserver zamiast tego co masz teraz i to samo zrob z of'em. Podmien te pliki i juz;)
Kubcak
A co zmienia ten gaminaccess patc
jacekz40
wink.gif A może ktoś by napisał coś o tych patchach, co dają co zmieniają?
Forza_Michal
Witam mógłby ktos dokładnie wytłumaczyć jak wgrać tego PAtcha 0.30?i czy dany patch usuwa dotychczasowe zapisy gry?
Expert
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12951

Tu macie mą przeróbkę różnych dodatków z Gaming Acces.
Jest tam wszystko co potrzeba oprócz Polskich drużyn.
Ściągać i cieszyć się wszystkimi kitsami.Gorzej sprawa wygląda z twarzami i składami.
tomky
Jaki patch zainstalować aby nie stracić sezonu BAL(gram w lidze francuskiej Nantes) a mieć aktualne składy nazwy drużyn oraz koszulki i herby?
Jak go instalować(kurcze mam z tym duży problem dlatego proszę o instrukcje).
toldek
Witam mam pytanie czy jest możliwość, że jakiś patch wcieli LM do Become a Legend i będzie można rozgrywać LM z tą całą oprawą w karierze, bo narazie to jest jakiś Europen Championship. I drugie pytanie czy jest możliwość aby w become a legend było więcej lig niż tylko 4 bo trzeba wybierać czy chce sie grac angielski wloska hiszpanska i holenderska, czy tez angielska wloska hiszpanska i francuska?
bartek1946
witam,czy wie ktoś może czy wyszedł jakiś patch z ligą portugalską napes 2009,bo ja nie mogę zaleść nigdzie:(
mavachi
toldek raczej nie mozna tak zrobic, a co do lig to jest tyle ile tam widzisz wink.gif.
Bartek7
Raz widziałem patch który zmnienia menu i te inne jaki to patch (jak wiecie to dajcie link)
1922lechpoznan1922
ten burgum 0.30 do dupy. wgralem kitservera i of'a, nazwiska sa albo z malej albo z duzej litery, formacje sa nie poustawiane ;/ ma ktos sposob zeby temu zaradzic?

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.