Nie było mnie przez tydzień na kompie, bo go wymieniałem i widzę że kilka już uaktualnionych ofów i dodatków wyszło do PES 2009 i czy moglibyście zapodać mi najlepszy waszym zdaniem i jak go zainstalować

z góry dzięki
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32357Sa tu wisla i legia koszulki i herby ang i hiszp i pelne nazwy ( KOSZULKI REprezentacji tez sa)
rafael91
Oct 26 2008, 11:51
Nie instaluj tego, te koszulki są bardzo słabej jakości wyraźnie widać, że część koszulek na barkach różni się od reszty. Ja gram na patchu Burgum 0.25 znajdziesz go na GA. Według mnie jest zdecydowanie lepszy. Chociaż możesz też sprawdzić Superpatcha i Revolution patcha, które nie dawno wyszły. Wszystko na GA
Fakt ten Burgum 0.25 jest super.. tylko jak ja mam go zainstalować ?? bo nie za bardzo rozumiem robie tak jak jest w instrukcji ale coś jest nie tak
rafael91
Oct 26 2008, 13:44
Problem jest w tym że jest zrobiony na starym kitserverze, a nowy patch od konami nie dziala z nim. Więc musisz wypakować go i folder img z patcha skopiowac do najnowszego kitserwera i zainstalowac. Pozatym oczywiscie jeszcze zgrac ofa.
tylko ja mam taki problem bo nie używałem nigdy kit servera i nie wiem jak się instaluje to wszystko w nim

herby i transfer i nazwy są ale koszulki mam całe czarne
.alien
Oct 26 2008, 14:52
pelno patchy na gaming access. napisze ktos jak sie to wgrywa ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.