Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak Komentarza W Grze...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Dominoz
No właśnie...zainstalowałem PESa, komentarz w opcjach jest włączony...a w grze go nie ma. Cisza...reszta dźwięków ok.
Pozdrawiam, prosze o odpowiedź.
Kubbas
Niektórzy nie mają dźwięku gwizdka i kopnięcia piłki w tym ja ...
ksych
Ja na początku miałem komentarz, a wlasnie patrze [tzn. slucham biggrin.gif ] czegos mi brakuje... komentatorzy umilkli...
Dominoz
I co można z tym zrobić?
falcon87pl
CYTAT(Dominoz @ Oct 19 2008, 18:16) *
No właśnie...zainstalowałem PESa, komentarz w opcjach jest włączony...a w grze go nie ma. Cisza...reszta dźwięków ok.
Pozdrawiam, prosze o odpowiedź.

pozmieniaj w opcjach karty graficznej ilosc glosnikow z jakiej korzystasz. Ja np mam 5.1 a kiedys mialem ustawione ze korzystam z 2 glosnikow i przez to komentarza nie mialem. ( w PES 6 i PES 2008) to pomagalo wink.gif
EjPii
Mi też czasami się zacinają albo w ogóle nic nie mówią. Nie wiem dlaczego, ale mi to nie przeszkadza bo i tak nie lubię komentarza cool.gif
Dominoz
No ja mam głośniki Creative 5.1 i tak też mam ustawione w opcjach karty dźwiękowej.
donaspl
CYTAT(Dominoz @ Oct 19 2008, 18:43) *
No ja mam głośniki Creative 5.1 i tak też mam ustawione w opcjach karty dźwiękowej.

a Może masz wersje rip gry ? to wtedy nie ma kometarza o ilę się nie myle.
jan17
Witam ! Ja mam takie same problemy, a mianowicie : Komentarz mi się zacina i odblokowuje się po jakiejś akcji oraz czasami wogóle komentatorzy milkną i powracają po bramce lub przy jakiejś akcji ! Co można z tym zrobić ?

Jeszcze jedno panowie. W też tak macie że tak jakby radość komentatora i stadionowa po golu jest trochę opóźniona w porównaniu do poprzednich części ?
tutus16
tak

widocznie masz ripa gry
cristians
Czy w Settings>Audio po wciśnięciu jakiegokolwiek przycisku słyszycie jakiś dźwięk?
jan17
A na orginale komentarz się nie tnie ? Ta opóźniona radość stadionowa też ma miejsce w orginale czy nie ?
falcon87pl
CYTAT(jan17 @ Oct 21 2008, 16:59) *
A na orginale komentarz się nie tnie ? Ta opóźniona radość stadionowa też ma miejsce w orginale czy nie ?

ja mam oryginal i u mnie z komentarzem, radoscia stadionowa, z BaL, z LM wszystko jest w porzadku. Nic mi sie nie zacina, nie wyrzuca mnie. O wszystkim sie dowiaduje z forum ze cos takiego sie dzieje. Ale czytalem na forum ze ludzie z oryginalami tez maja jakies problemy tego typu chyba ( moze to wina systemu ?).
force01
Siema! Ja miałem też tak na początku że raz miałem komentarz a raz nie . . . tez myslalem kurna no cos sie zwalilo ;x i chodzilem po forum i szukalem czegos az tu wpadl mi jeden pomysl. . . wszedlem w KONAMI/PES2009/Settings i tam w zakladke Audio i mialem zaznaczone STEREO a grałem na głośnikach normalnie (5.1) i nei bylo komentarza . . . jak gralem na sluchawkach to był a potem jak zmieniłem z Stereo na Surround to jak gram na głośnikach to wszsytko elegancko na centralnym jest komentator na bocznych efekty pilki gwizdek itp a w tylnych kibice : ) zaje****y jest ten dzwiek na 5.1 <3 wiec mysle ze to tez moze byc powodem problemów niektórych z Was ! Pzdr ^^
Serkowskipes6
Najlepszy komentarz w pes 09 to NIEMIECKI !!! Naprawde polecam koles wymiata :smile.gif
cristians
CYTAT(Serkowskipes6 @ Oct 22 2008, 09:45) *
Najlepszy komentarz w pes 09 to NIEMIECKI !!! Naprawde polecam koles wymiata :smile.gif

blink.gif
jedyny komentarz który odznaczyłem przy instalacji i bardzo ciesze, że w ogóle była taka możliwość smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.