Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Pes 2009 Działa Na Laptopach?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
agregat
Witam!
Mam pytanie tak jak w temacie, byłem dzi¶ w Media Markt i przeczytałem tekst w stylu,: gra nie obsługuje wyżej wymienionych modeli kart graficznych do laptopów.

Z tego też względumam pytanie do Was, czy kto¶ próbował/grał już na laptopie? Czy jednak nie ma mozliwo¶ći grania na laptopach?
Dla u¶ci¶lenia podam, że ma lapa HP Pavilion dv5 z GF9600GT

Pozdrawiam i dzięki z odpowiedzi mellow.gif
muayfan
Proponuję kolego sciagn±ć demko i się przekonasz. Ja osobi¶cie mam paviliona DV7 z t± sam± co Ty kart± i demko ¶miga na maksymalnych ustawieniach bez najmniejszego zajaknięcia w maksymalnej dla lapka rozdziałce 1440 x 900.
Oskarek_89
Oczywiscie ze dziala i to bardzo dobrze smile.gif
Pisze ze nie obsluguje kart itd ale dziala i grafika cud ;p
Gujet
To¶ka Sat. A210-128 - ¶miga na max detalach jak szalone:)
agregat
Dzięki Panowie, szczególnie dla muayfan'a, bo Twój lap nie powinien się różnić od mojego (no poza rozmiarem) także wiem, że mogę ¶miało kupić PES-ka smile.gif
agregat
Pisze dla informacji innych tak na przyszłó¶ć, otóż PES 2009 Działa na laptopach i informacja na opakowaniu jest Ľle zinterpretowana ("Wymienione modele kart graficznych do laptopów nie spełniaja wymagań gry"). Kupiłem, zainstalowałem i ¶miga, testowałem j± na dwóch laptopach z GeForce'ami 8600GS i 9600GT. Pozdrawiam
Jimmy Floyd
Mi ¶miga płynnie na Lapku ze zintegrowan± graf± i to na MEDIUM !!! - odsyłam wszystkich do swojego postu w "WYMAGANIACH SPRZĘTOWYCH" gdzie opisałem wydajno¶ć sprzętu na poszczególnych ustawieniach.
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.