Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Berbatov W Man Utd
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Maarcin80
witam posiada ktos jakis dodatek do pes 6 zebym mial berbatova w grze i w on -line tez zeby byl pozdrawiam
Credt
CYTAT(Maarcin80 @ Oct 5 2008, 18:08) *
witam posiada ktos jakis dodatek do pes 6 zebym mial berbatova w grze i w on -line tez zeby byl pozdrawiam

huh.gif A co, normalnie w grze go nie ma??
barman_2000
pewnie mu chodzi zeby w ManU był wink.gif wink.gif
Maarcin80
tak chodzi mi o to ze chce miec go w składzie happy.gif
Credt
CYTAT(Maarcin80 @ Oct 5 2008, 18:29) *
tak chodzi mi o to ze chce miec go w składzie happy.gif

No to sobie wejdź w Edit i go przerzuć z Tottenhamu do Manchesteru, co za problem laugh.gif
bananowy macgivera
Taaa, wejdzie w Edit Mode i bedzie go miał w online, czytaj dokladniej albo pomysl zanim napisszesz...Jesli o mnie chodzi to nie znam takiego dodatku
Credt
CYTAT(bananowy macgivera @ Oct 5 2008, 19:15) *
Taaa, wejdzie w Edit Mode i bedzie go miał w online, czytaj dokladniej albo pomysl zanim napisszesz...Jesli o mnie chodzi to nie znam takiego dodatku

Swoje słowa możesz skierować do siebie (głównie te o dokładniejszym czytaniu).
Gość prosił o to - cytuję - "żeby miał Berbatova w grze i w online też żeby był".
TEŻ, czyli TAKŻE, RÓWNIEŻ. Zatem mój sposób jest dobry. A to, że Berby nie będzie w online, to inna sprawa. Teraz już niewiele wychodzi takich patchów do PESa 6 z oczywistych względów, choć mnie to lekko dziwi, bo nadal jest wielu fanów gry wieloosobowej w starszą część. To tak, jakby w październiku szukać w kioskach numeru sierpniowego jakiegoś pisma...
Orange_91
CYTAT(Maarcin80 @ Oct 5 2008, 18:08) *

Aktualizacja składów online jest tam także Berbatov http://rapidshare.com/files/143090000/Spoo...8_V1.0.rar.html
Jak chcesz mieć także w normalnej grze Berbatova to możesz usunąć z Moich dokumentów swojego OFa i włączyć grę. Ale jak tak zrobisz to będzie Ci brakowało wielu graczy więc lepiej ściągnij jakiegoś ofa np tego: http://rapidshare.com/files/144961252/KONA...N32PES6OPT.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.