Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Evo League Patch Wydany
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3
oposq3
Co za spaniały dzień dla użytkowników www.issonline.pl dziś użytkownik o nicku herubq3 wraz z innymi użtkownikami w śród nich lasek,Arczi1,HRD stworzyli Evo League Patcha
jest to oficjalny patch pesleague który dokładnie nazywa się Evo League Patch by Pesleague
Postaram się opisać co zawiera ten patch.Tak naprawde to nie dam rady wszystkiego wymienić bo jest tego bardzo dużo.Zawartość Patcha :

Stroje :
-Dla wszystkich drużyn w patchu
-premierleague,bundesliga,La Liga,Seria A,League 1,Others A-B,National team
-Koszylki dla najlepszych drużyn w Europie na sezon 08/09
-poprawione fonts oraz wiele innych drobnych elemetów

Buty :
-Cały zestaw butów na nowy sezon 08/09

Piłki :
-12 piłek na nowy sezon 08/09

Nowe drużyny i Statystyki :
-Wprowadzono nowe drużyny beniaminek do każdej ligi w patchu
-dodano nowe drużyny zenit petersburg,Legia Warszawa,Vit Guimares,Lech Poznań
-Dodano również nowe statystyki dla wielu zawodników
-Przeprowadzono wiekszość transferów na dzień 6.08.2008

Dzwięk :
-Dodano nową ścieżke dziwiękową
-Dodano przyśpiewki drużyn
-Dodano Polski komentarz D.Szpakowski &W.Szaranowicz by HRD

Faces :
-Dodano ponad 400 nowych twarzy
-oraz sporą ilość włosów

Stadiony :
-Wprowadzono Wiele nowych stadionów(stadiumserver)
-Hala Fustal
-Stadion Śląski Chorzów
-Oraz wiele innych zagranicznych

Elementy Graficzne :
-Nowa oprawa graficzna
-Nowe logosy HD
-Nowe Wzory stadionowe
-scoreborad champions league Nsport
-Wprowadzone Bandy reklamowe(w tym dużo PL)
-Rękawice Bramkarzy
-Oraz pozostałe elementy graficzne w menu oraz w meczu

Inne :
-Nowy filmik początkowy
-Zmieniono Nazwy lig na Poprawne
-Kitserver z najnowszymi modułami

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7

SCREENY SĄ NA PESLEAGUE
Lasek
Pomoge ci kolego w OF-ie smile.gif
barman_2000
rozsmieszyły mnie bandy z fify 08 laugh.gif laugh.gif laugh.gif a po drugie zamien groclin bo juz nie istnieje
oposq3
jak to nie istnieje ?
a co to się stało a pozatym to to te bandy ja robiłem z wyjątkiem chyba 5-8 których nie podmieniłem
Jak groclin nie istnieje to trzeba bedzie dac lech poznań
qwerte
groclin się połączył z Polonią Warszawa i wystepuje jako Polonia
oposq3
to zapodam Lech Poznań w takim razie
snake
popraw nazwe tematu lepiej w pierwszej kolejności.
oposq3
a ktoś umnie pożądkować przyśpiewki właśnie taka osoba mi jest najbardziej potrzebna no i przy of ale mam juz jednego pomocnika
Arczi1
Ile będzie polskich druzyn??
Ja proponuję Wisle Legie Lecha Polonie Górnika BOT.
A co do zagranicznych zespołów to napisz jakie zespoły mniej wiecej beda oprocz tych z lig angieslkiej,hiszpańskiej,włoskiej, niemieckiej.
Tez chetnie pomoge przy Ofie wink.gif
Pisz jakby co na gg 777593
oposq3
Super mi się spółpracuje z tobą polceam tego użytkownika smile.gif
plny
CYTAT(oposq3 @ Jul 29 2008, 10:24) *

w allegro sie bawisz?
oposq3
nie
Lasek
oto screen z patcha oposq3 podesłał mi go w tajemnicy ale postanowiłem go wrzucic tutaj
screen

pozdr
Lasek
oto screen z patcha oposq3 podesłał mi go w tajemnicy ale postanowiłem go wrzucic tutaj

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bdeb0b87a1d65331.html
pozdr
herubq3
nawet fajny screen
oposq3
Oficjalne info od opsoq3

Patch prawdopodobnie wyjdzie czwartek 7.08.2008 Jeżeli ktoś mi pomoże uporządkować kitsy bo przy niektórych wywala do windowsa
zwracam się do takich osób jak paweli czy seba
poza tym wszystko juz jest na ukończeniu mówie zostały mi te zasrane kitsy bez kogoś doświadczonego nie dam rady
w patchu znajdzie się komentarz PL by hojrak & inni 80% przyśpiewki dla najepszych drużyn,spora ilość kitsów 08/09(jeśli mi ktoś pomoże uporządkować),
nowa oprawa graficzna,ścieżka dziwiękowa,nowe intro,bootspack wykonanie ,12 faces zrobionych przez ze mnie,ballpack,logosy HD,Polska Klasyczna,scoreborad,
,OF zaktualizowany na dzień 3.08.2008.Przeprowadzona większa ilość transferow faceserver z 400 nowymi twarzami,& oraz wiele innych fajnych dodatków

Twórcy:
Oposq3 (menu,soundtrack,balls,logos,adborads,scoreborad,faces,chants,nets,texture stadiums, real name,new team)

Arczi1&lasek
(new transfers and complete formations )

Bo0s ( Montaż intra ,Oposq3 konwersja )

Sharkerblue (boots & kits)

SCREENS:

Przepraszam wszystkich ale napisalem nie tym co użytkownikiem i musaiłem zmienić i od nowa napisać
Bartek10
Czy to będzie takie coś typu WENCE Patch tylko po polsku
oposq3
Juz mówiłem to nie jest żaden rip patch jest robiony od początku
z nowymi statystykami itd.Patch bedzie w 87% po polsku

Acha chodzi ci czy będzie podobny ?
No Ja wiem ? No Jeśli chodzi o porównanie pierszej wersji to jest lepszy może troche mniej przyśpiewek
a drugiej części nie pobieralem to nie wiem ale tu jest więcej dodatków graficznych
Wydaje mi się że WENCE jest jedynie lepszy w przyśpiewkach a reszte moim zdaniem jest lepsze tutaj
PL komentarz i wogóle
Bartek10
Mam pytanie kiedy jest planowana data wydania patcha i czy będzie w formacie .exe I czy mógłbyś podać jakąs bliższą informacje na temat co tam będzie się znajdował
Bracia tashibana
Brazylijski atak Edson/Roger Grzelak w pomocy i Astiz który już wrócił do Osasuny
Bartek10
CYTAT(Bracia tashibana @ Aug 4 2008, 09:46) *
Brazylijski atak Edson/Roger Grzelak w pomocy i Astiz który już wrócił do Osasuny

yyyyy co to ma do tematu ?? blink.gif
seba
CYTAT(oposq3 @ Jul 31 2008, 23:15) *
Oficjalne info od opsoq3

Patch prawdopodobnie wyjdzie czwartek 7.08.2008 Jeżeli ktoś mi pomoże uporządkować kitsy bo przy niektórych wywala do windowsa
zwracam się do takich osób jak paweli czy seba

Jesłi dalej macie problem to proszę o kontakt na PW. Mam chwilę czasu i mogę pomóc.
oposq3
CYTAT

CYTAT
PS.Oto filmik jak się prezentuje patch http://pl.youtube.com/watch?v=94k7E6Y0SHc Niestey nagrywałem ten filmik jeszcze wtedy gdy nie miałem transferów porobionych

Najpierw przeczytaj całą treść tematu
Lasek
nooo wkoncu jest wink.gif
oposq3
no jak mowie to dotrzymuje słowa
falcon87pl
Właśnie jestem w polowie sciagania patcha smile.gif Mam pytanie czy te pliki pozniej normalnie podmieniac za pomoca AFS Explorer ? wiem wiem ze nikt nie jest za tym programem tongue.gif ale nauczylem sie za jego pomoca podmieniac pliki i z lenistwa nie uzywam innych smile.gif jeszcze kiedys za pomoca GGS podmienialem. Z tego co wiem to za pomoca kit serwera najlepiej podmieniac. Moglby mi ktos zwiezle wytlumaczyc jak to zrobic ?

Jeszcze jedno, czy w tym patchu jest stadion z nawierzchnia z hali ??!! biggrin.gif bo widze plik futsal (podmienilem pliki z tego jednego folderu ale nie mam hali albo nie wiem pod ktorym stadionem sie kryje - stare obrazki stadionow sa )Czekam na szybka odpowiedz smile.gif bo patch wyglada rewelacyjnie. Pozdro!! smile.gif

Co do Kit Serwera... wystarczy podmieniac pliki w folderze GDB ? stadiums, faces itd
oposq3
na pesleague jest instrukcja video jak wgrać
falcon87pl
CYTAT(oposq3 @ Aug 8 2008, 19:55) *

dzieki za szybka odpowiedz smile.gif
barman_2000
patch dobry, ale przy OFie moglibyscie jeszcze posiedziec bo to co zobaczyłem to jest po prostu smiech, transfery te największe i tez nie wszystkie a reprezentacja Polski to nie wspomne, tylko Roger dodany, wiec wydajcie aktualizacje lepiej
rafael91
Ja też czekam na aktualizacje, jako fan Legii rzucił mi się w oczy brak Grzelaka, Aruabareneny. A w składzie legi jest Burghardt, a na dodatek ciemnoskóry biggrin.gif . Koniecznie zrób coś też z Kahnem, bo jest tylko jego sylwetka w czarnym kolorze, a pozatym zakonczyl on już karierę. Brak Farfana w Schalke. To narazie tyle po 5 minutach sprawdzania, licze na szybki update. Pozatym nie mogę przestawić konta kamery, mogłeś zostawić standartowy. Używam camera twek i nie umiem tego zmienić mellow.gif
shady1990
CYTAT(oposq3 @ Jul 29 2008, 10:24) *

w allegro sie bawisz?

nie no ten tekst mnie rozwalił biggrin.gif:D:D biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
oposq3
CYTAT(shady1990 @ Aug 9 2008, 19:26) *
nie no ten tekst mnie rozwalił biggrin.gif biggrin.gif:D biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ale który barddziej mój czy jego ?
barman_2000
weż dopracuj OF to wtedy bedzie super patch
oposq3
Nowy OF bedzie w wtorek
kristoffpes
na patcha sie napalilem a tu zonk:

serwer twierdzi ze nie masz pozwolenia na sciagniecie tego pliku
szczegóły: HTTP/1.1 403 Access Forbidden

jakieś pomysły? można znaleźć ten patch na torrentach?
barman_2000
CYTAT(oposq3 @ Aug 10 2008, 13:56) *
Nowy OF bedzie w wtorek

no to super bo oprócz tego wszystko jest git biggrin.gif
kristoffpes
CYTAT(oposq3 @ Aug 8 2008, 19:55) *

czy może ktoś dać link z instrukcją do tego patcha bo jestem stosunkowo świezy i nie moge znaleźć tego pesleague smile.gif
wanted92
Instrukcja video:

http://pl.youtube.com/watch?v=wTys0sNZ7Es&...w.pesleague.pl/
Ma106
Witam mam wielka prosbe odnośnie filmu pokazujacego instalowanie Evo league Patch .. tam prawie nic nie widac gdzie co w klejic lub zamienic sad.gif Czy mozna poprosic o bardziej wyrazny film lub napisac tutaj na forum jak zainstalowac bedzie lepiej myśle pozdro dla Wszystkich !!!
rafael91
Musisz poprostu wszystko powklejać w odpowiednie miejsca. kitserver do folderu z grą , folder img tez do folderu z gra, plik exe tez folder z gra i OF do moich dokumentów. Będzie dzisiaj update ??
barman_2000
no dzisiaj wtorek, miał być update OFa, czekam z niecierpliwoscia
oposq3
POBIERZ UPDATE
rafael91
No niestety nie dostaniesz pochwały za ten update. Sprawdzilem pare najlepszych klubow i państw znalazlem zawodników nie na swoich pozycjach m.in. w Arsenalu, Romie, Polsce, Valencii, Holandii, Totenhamie, a Chelsea to wygląda wręcz komicznie. Popracuj jeszcze nad Of oraz sprawdz go dokladnie zanim wydasz
HOOLTRAS
Wita,zrobiłęm wszystko jak na filmiku i chuj jajo.Wszystko jest ok oprócz komentarza(gosc dalej napierdala po angielsku).Nie wiecie o co kaman?.A i jeszcze jedno czy w tym paczu jest Hala?bo jak tak to jej tez nei mam;/.Z góry dzx prosze o szybka odpowiedz
HOOLTRAS
CYTAT(HOOLTRAS @ Aug 12 2008, 19:02) *
Wita,zrobiłęm wszystko jak na filmiku i chuj jajo.Wszystko jest ok oprócz komentarza(gosc dalej napierdala po angielsku).Nie wiecie o co kaman?.A i jeszcze jedno czy w tym paczu jest Hala?bo jak tak to jej tez nei mam;/.Z góry dzx prosze o szybka odpowiedz
Ma106
CYTAT(HOOLTRAS @ Aug 12 2008, 19:02) *

Proste napewno tak zrobileś czy wszystkie pliki wkleiłes tam gdzie trzeba, Ja wkelilem tam gdzie trzeba i smiga bez problemu wink.gif Musiałes cos pomylić wystarycz wkleic np.kitserver , plik tittle , i powninno grac
Ma106
CYTAT(Ma106 @ Aug 12 2008, 19:14) *
Proste napewno tak zrobileś czy wszystkie pliki wkleiłes tam gdzie trzeba, Ja wkelilem tam gdzie trzeba i smiga bez problemu wink.gif Musiałes cos pomylić wystarycz wkleic np.kitserver , plik tittle , i powninno grac

Hala jest na 100 %
Ma106
CYTAT(Ma106 @ Aug 12 2008, 19:15) *
Hala jest na 100 %

Sprubuj w ustawieniach w Pesie odswierzyc komentarz czyli wybrac w ustawieniach polski jezyk komentarza powinno pomoc ..pozdro
HOOLTRAS
Nie pomogło,a jak właczyc te nowe stadiony??
Ma106
CYTAT(HOOLTRAS @ Aug 12 2008, 19:29) *
Nie pomogło,a jak właczyc te nowe stadiony??

tak samo jak włanczales o ile sie nie myle to chyba od 8 - 0 lub page up ale nie jestem pewnien poklikaj na klawiaturze to napewno znajdziesz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.