Katalonczyk10
Mar 26 2008, 23:28
Witam:) Mozecie Mi powiedziec jak sie wgrywa twarze d0 pesa 2008?
sharkerblue
Apr 8 2008, 21:20
jest tyle tego na necie . google nie gryzą
RaaDeeK
Apr 30 2008, 20:24
na necie tego nie ma. dzieki za taka "profesjonalna" pomoc mistrzu
BadNewz
Apr 30 2008, 20:34
Chłopie widziałeś datę ostatnich dwóch postów?
RaaDeeK
Apr 30 2008, 20:42
chlopie zamiast pisac takie glupoty to napisalbys jak zainstalowac te twarze.a jezeli nie to nie pisz takich pierdol.
btw. nie widzialem daty postow. wiem ze wiele osob ma problemy z instalacja twarzy
BadNewz
Apr 30 2008, 21:10
No to może nie będę Ci pisał bo jeszcze napiszę jakąś "pierdolę"
Żegnam.
RaaDeeK
Apr 30 2008, 21:35
kk. dzieki za pomoc
Czasami to aż nie chce się czytać entych tematów na temat wgrywania twarzy
@ RaaDeeK - z łaski swojej nie nabijaj postów
A twarze wgrywamy programem AFS Explorer, z tym że jeżeli dany gracz nie ma twarzy w PESie to wcześniej przypisujemy ją w (bodajże) PES 2008 Editor OF (nie jestem pewien bo nie gram w wersję 2008).
RaaDeeK
May 1 2008, 10:34
Sam sobie poradzilem. Nabijanie postow mam gleboko w d. Teraz napisze szybciutko ja to sie robi:
sciagasz z fownloadu ze stronki program Game Graphic Studio. Po zainstalowaniu odpalasz go. Klikasz file->open-> otwierasz plik cv_0.img... pozniej jest jakies pytanie, ktorego nie rozumiem, ja kliknalem NO i dzialalo. Wokienku po lewej na dole pojawily sie rozne pliczki z rozszerzeiem .bin Teraz szukasz twarzy ktora chcesz podmienic. Oczywiscie wczesniej trzeba miec jakąś twarz sciagnietą... np. ja sciagnalem taka: faces_1690 Rooney.bin w takim przypadku szukalem w Game Graphic Studio pliku faces_1690.bin, nastepnie zaznaczasz te plik, klikasz prawym i wybierasz import a file over this one. twarz sie podmienia i jest gites, ale czasem jakis error wywala ze twarz za duzo zajmuje ;/ wiem ze wtedy kliknalem na gorze w deferred mode i dalo sie podmienic twarze, ale trzeba bylo pozniej zapisywac cly plik cv_0.img (zajmuje 1,5gb). Dodam tylko ze niektore twarze z Pes 2008 sa ladniejsze niz te zrobione przez zwyklych ludzi
Cytat(sharkerblue @ Apr 8 2008, 22:24:23)

jest tyle tego na necie . google nie gryzą
nie wyszyscy sa tacy madrzy i obcykani w kazdym temacie jak ty, uszanuj to.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.