Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes 08] Kits By Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Kits Edit
Flisak
Zaczynam robić stroje do najnowszej odsłony pesa, dlatego zakładam ten temat. Liczę na oceny i komentarze.
Na początek Korona Kielce away (wszyscy robią, to czemu nie ja tongue.gif )
seba
Moim zdaniem najlepsza Korona do pes 2008 jaka dotąd powstała (widziałem oesa i dorina).

Można złożyć małe zamówienie?
barman_2000
to nie jest strój domowy Korony tylko wyjazdowy, ale nareszcie jest dobrze odwzorowany, najlepszy jaki powstał do tej pory, a zrobisz cały komplet????
Flisak
Cytat(seba @ Feb 27 2008, 15:13:06) *
Moim zdaniem najlepsza Korona do pes 2008 jaka dotąd powstała (widziałem oesa i dorina).

Można złożyć małe zamówienie?

Na razie nie mam wprawy, więc będę robił co będzie łatwe i będzie mi potrzebne (np. korona czy inne kluby polskie)

Cytat(barman_2000 @ Feb 27 2008, 15:43:15) *
to nie jest strój domowy Korony tylko wyjazdowy, ale nareszcie jest dobrze odwzorowany, najlepszy jaki powstał do tej pory, a zrobisz cały komplet????

OO Sory za niedopatrzenie. Home na pewno zrobię, a bramkarz pewnie też, ale w późniejszym terminie

Od razu zaznaczam, że wersja, którą tu umieściłem nie jest w 100% skończona
czarekb
fajny strój Korony ale widać, ze nie masz wprawy. Powinieneś zmienić nasycenie kolorów na 256 bo inaczej kitserver nie obsługuje. bynajmniej u mnie tak jest
BJS
Sproboj zrobic ŁKS bo widze ze znasz sie na rzeczy, a stroj eŁKSy jest duzym wyzwaniem.
Flisak
Cytat(czarekb @ Feb 27 2008, 16:46:49) *
fajny strój Korony ale widać, ze nie masz wprawy. Powinieneś zmienić nasycenie kolorów na 256 bo inaczej kitserver nie obsługuje. bynajmniej u mnie tak jest

Mi wszystko chodzi ok. Zawsze sprawdzam moje "produkty" w grze.

Cytat(BJS @ Feb 27 2008, 16:55:59) *
Sproboj zrobic ŁKS bo widze ze znasz sie na rzeczy, a stroj eŁKSy jest duzym wyzwaniem.

Pożyjemy, zobaczymy wink.gif

PS Zarzuciłby ktoś fotami strojów bramkarskich Korony? I od razu tych nowych Wisły Kraków
barman_2000
sa takie same jak te Torina z OE patcha, ale masz kilka

jakby Ci było wiecej potrzebnych to pisz
Kriss91
Bardzo ładna i estetyczna praca. Mógłbyś jednak poprawić napis "Kolporter" bo chyba nie jest taki wielki w rzeczywistości wink.gif

PZDR
Flisak
Dokończyłem Koronę Away i dodaj Groclin Home. Liczę na komenty wink.gif
model = 19 collar = on

model = 19 collar = on
RockSpeaker
Kity wysmienite. Tak trzymaj!
Kubus91
Fajne oba stroje, ładne i etstetyczne. Masz zamiar wydać jakiegoś packa OE moze?
Vadiim
Przydalyby sie jakies screeny wink.gif
Znaczniej latwiej bylo by ocenic poszczegolne elementy, poszczegolne rozstawienie logosow, szyc itp wink.gif
buzka;**
kostek
Zgadzam się z Vadimem.
Akurat stroje do 08 ciężko ocenić poprzez ich teksturę.
Daj jakiegoś skrina na high detalach.
Flisak
Dzięki za komenty biggrin.gif

Cytat(kostek @ Mar 12 2008, 18:16:51) *
Zgadzam się z Vadimem.
Akurat stroje do 08 ciężko ocenić poprzez ich teksturę.
Daj jakiegoś skrina na high detalach.

Chciałbym, ale mój komputer nie odpali PESa w najlepszych detalach :/ Może któryś z forumowiczów mógłby zrobić screena?
Hal
Bardzo ladne prace wink.gif
Flisak
Oto previewy stroju bramkarskiego UMBRO. Moje ustawienia to 800x600, jakość średnia.

Dorin
Jak narazie bardzo dobrze tylko zapomniles o jednym szczegule na prawym ramieniu... pozdro smile.gif
Flisak
Cytat(Dorin @ Mar 18 2008, 11:54:42) *
Jak narazie bardzo dobrze tylko zapomniles o jednym szczegule na prawym ramieniu... pozdro smile.gif

A o jakim?? Pokaż mi foty, bo nie mam zbyt dużo własnych wink.gif
Flisak
Sory, że post pod postem, ale Dorin mi nie odpowiedział. Mam kolejne screeny. Tym razem prawie ukończonego stroju bramkarskiego Korony. Zapraszam do oceniania wink.gif

Dorin
Cytat(Flisak @ Mar 18 2008, 17:17:02) *
A o jakim?? Pokaż mi foty, bo nie mam zbyt dużo własnych wink.gif

Sory... mój błąd, zwracam honor.... smile.gif
Vadiim
Dawaj screeny już gotowych kitsów, nie potrzebnie się trudzisz i wykonujesz screeny po dodaniu każdego nowego loga wink.gif
Jak już skończysz, dopieścisz swój strój, wtedy postaraj się go pokazac bo tak to nie ma co oceniać wink.gif

Druga sprawa ..
Dawaj koniecznie screeny z HIGH! wink.gif
Jeżeli Ty nie posiadasz na tyle mocnego kompa, aby Ci udźwignął PRo 08 na High ..
To poproś kogoś zaufanego o stworzenie kilku zrzutów z gry, gdyż w Twoim przypadku, ocenianie strojów na medium to po prostu non-sens, ponieważ stroje wyglądają niczym z FIFA 03 wink.gif

Zdaje sobie sprawę, że defaultowy template w 08, nie daje nam możliwości zbyt wielkich pokazów umiejętności jeżeli chodzi o składanie strojów..
No, ale tą możliwość pokazania swojej pracy z punktu widzenia HIGH, trzeba po prostu posiadać, ponieważ jak już pisałem - z medium naprawdę nie można dużo wyciągnąć wink.gif wink.gif

strzałeczka.
Flisak
Vadiim, na pewno masz rację, ale nie wiem, kogo zapytać w tej sprawie sad.gif Poszukam jeszcze, bo już skończyłem ten strój bramkarski
Flisak
No to skończyłem w końcu na dobre ten strój bramkarski. Uff... ależ się narobiłem.
Oto wyniki mojej pracy.
Model = 0 Collar = no

A tu screeny
>>> http://gallery.filefront.com/Flisak7/131845/ <<<

To ostatnie zdjęcia, które mi przysłano, są super.
http://images23.fotosik.pl/180/4d64e7faee71b212.jpg
http://images34.fotosik.pl/189/4891fc30674ac14b.jpg
http://images34.fotosik.pl/189/ed66b727dcf8dde5.jpg
Hal
Bardzo ladny i estetyczny stroj. Widze, ze forma nie spada. Swietnie. Oby tak dalej.
cnb
osobiście uważam, ze fenomenalna praca, w grze wygląda miodzio biggrin.gif
BJS
dasz rade zrobic w takich kolorach?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1ccb459a3305f202.html
Bym sobie zmienil logo i by bylo dla ŁKS.
artysta germanista
stroje dosyć fajne ale nienawidze pesa 2008 x]
Flisak
Cytat(BJS @ Mar 23 2008, 18:04:52) *
dasz rade zrobic w takich kolorach?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1ccb459a3305f202.html
Bym sobie zmienil logo i by bylo dla ŁKS.

Jeżeli chcesz i przychylą się do tego inni użytkownicy, to mogę zrobić cały fullset ŁKS
BJS
Cytat(Flisak @ Mar 24 2008, 10:39:07) *
Jeżeli chcesz i przychylą się do tego inni użytkownicy, to mogę zrobić cały fullset ŁKS

jasne ze chce moge ci dac wskazowki roznego rodzaju ze strojami eŁKSy, a co do innych mysle ze najbardziej to sie przyda do OE patcha.
Flisak
Jak na razie Korona GK home. Czekajcie na fullset
Dorin
piękne stroje smile.gif pozdrawiam
Felek?@1
śliczne stroje mógłbyś ocenic moje?
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Pulpit/widzew.png
Flisak
Cytat(Felek?@1 @ Mar 24 2008, 17:19:49) *
śliczne stroje mógłbyś ocenic moje?
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Pulpit/widzew.png

Stary, zły link wpisałeś tongue.gif
To chyba miał być ten kits

Nie będę co do niego dużo mówił, bo jest to po prostu dobra edycja stroju od konami. Załóż własny temat wink.gif
BJS
Zrób ten GK dla ŁKS. Masz tu scr

Flisak
Cytat(BJS @ Mar 25 2008, 21:17:42) *
Zrób ten GK dla ŁKS. Masz tu scr

Stary, wielkie dzięki za te zdjęcia. Dzięki nim mogę dopracować template. Jak masz podobnej wielkości zdjęcia innych zespołów OE to mi prześlij na PW, albo napisz w tym temacie wink.gif
BJS
Cytat(Flisak @ Mar 25 2008, 21:31:26) *
Stary, wielkie dzięki za te zdjęcia. Dzięki nim mogę dopracować template. Jak masz podobnej wielkości zdjęcia innych zespołów OE to mi prześlij na PW, albo napisz w tym temacie wink.gif

Nie dziękuj tylko zrób stroje ŁKS, bo sie naprawde przydadza a co do samego stroju to sam widzisz co poprawić w szczegolnosci ten znaczek X na koszulce bo jest za mały u ciebie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.