Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Numery (adidas,nike,umbro,puma,diadora)
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
windu
Witam!

A więc poszukuje patchy z numerami widniejącymi na tyle trykotòw piłkarzy w pes4. Chciałbym ,żebyście zamieszczali tu wszystkie linki do numbers'òw jakie znacie. Z gòry dzięki za pomoc.

Oto link znaleziony przeze mnie dzisiaj na forum soccergaming.tv:

http://rapidshare.de/files/744405/no_flag_...umbers.rar.html

pozdawiam
Jocker
Nie qmam :? To my mamy ci pisać np. Beckham 23 ??
kosa
tez nie czaje, moze ktos mnie oswiecic... Ja zrozumialem ze gosciu chce linki do patchy ktore zawierają numery na koszulkach piłkarzy.
dzenda_dzenda
a może chodzi o to co w poście jest napisane...że numery danej firmy? np. adasia?...niewiem też nie czaje... :?
kemot
Kolega cjhce linki do roznych rodzajow, roznych firm napisow na tyle koszulki np. Umbro, Puma, Diadora, Nike , Adidas itd.

Ode mnie tyle ze oprocz for zagranicznych bedzie ciezko to znalezc bo ostatnio sporo stron padlo jak muchi biggrin.gif
windu
Cytat
Kolega cjhce linki do roznych rodzajow, roznych firm napisow na tyle koszulki np. Umbro, Puma, Diadora, Nike , Adidas itd.

Ode mnie tyle ze oprocz for zagranicznych bedzie ciezko to znalezc bo ostatnio sporo stron padlo jak muchi biggrin.gif

no dokładnie o to chodzi
_kamil_
Cytat

wlasnie kemot, dlaczego? przeciez temty zwiazane z pesem sa chyba jesli nie na topie, to gorace. No i mam zwiazane z tym tematem pytanie. jakie sa jeszcze (oprocz issonline ofkoz :wink: ) z dodatkami do pesa?
bits
ściągnełem ten patch z Pes Pc-Files i go nie testowałem a oto link:
http://lite.tcz.pl/~x-men/pes/numbers_pack...,nike,umbro.zip
kemot
_kamil_ nie mam pojecia dlaczego padly (szczegolnie pespc-files.com, ktore mialo swiatowa renome) poza tym ostatnio zaniedbalem pes4 wiec moze odzyli na innym adresie, ale watpie...

PS: co do adresow stronek zawsze znajdziecie takie na forach soccergaming i evo-web...
thC!?
dziwie się czemu połowa z tych osòb nie z czaiła o co chodzi z tymi numerami tongue.gif

A swoją drogą to też zauwarzyłem że ostatnio gdzie coś można dostać do pesa to tylko fora a strony znikają jak ufo ......... :?

ciekawa sprawa ;]
Wròbeleq
Ludzie jesli ktos ma numery Premier League to niech mi wysle swoj plik bin z numerami etc_ee.bin chyba. PLEASE szukalem ich wszedzie!!!!
klejoo
Wszędzie :?: :roll:

cool.gif/Premiership-Big.gif' border='0' alt='user posted image'>

cool.gif/Premiership-Small.gif' border='0' alt='user posted image'>
Wròbeleq
No takie to mam ale one sa lipne i nie chodza jak je przenosze przez graphic studio :?
klejoo
działają, użyj WEPictureDecoder
Wròbeleq
zrobilem tak i te moje numery cos tak jakby przezroczyste sa :?
klejoo
Zanim je wrzucisz do pliku, musisz zapisać paletę z oryginalnych. Potem wrzucasz te numerki, wczytujesz paletę, zapisujesz. Powinno być OK. :wink:

Pozdro.
Wròbeleq
;D no wlasnie tak zrobilem!! kur** ja to mam pecha. A masz moze ty na swoim PES-ie te numery?? Jak tak to podeslij mi ten plik etc_ee_tex na maila ok?? Mi to cos nie idzie jestem chyba za tepy:D

[email protected]
boberto
a ja zrobilem tak jak napisal klejoo i mnie dzialaja spruboj jeszcze raz :wink:
Wròbeleq
OK zrobie raz jeszcze. Przeciez nie moze tylko mi nie wychodzic!!!!!!!!!
klejoo
Pewnie paleta w twoim pliku jest już zmieniona i dlatego. Poszukaj w sieci obojętnie jakiej paczki z numerami i spròbuj na niej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.