Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zachować Zaimportowaną Twarz?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
R9 Ronnie
Kiedy importuję twarz ze zdjęcia, ustawiam wszystko, model, kolor skóry itd., później zapisuję ustawienia, po wyjściu z gry i ponownym uruchomieniu piłkarz, któremu zaimportowałem tę twarz, ma czarną skórę zamiast twarzy blink.gif Ma ktoś na to sposób?
Ronnie-10
Slyszalem ze patch 1.20 to zmienia...ale nie wiem na 100%(nie instalowalem patcha,nie robilem nigdy twarzy w ten sposob)...pozdro
R9 Ronnie
Próbowałem pobierać tego patcha z dwóch źródeł, jednak podczas instalacji wywala mi błąd. Ale dzięki za sugestię. Proszę o więcej odpowiedzi!
Ronnie-10
Znalazlem cos takiego..
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=10488
Wyglada na to ze potrzebujesz pada smile.gif ale pewnie go masz bo jak mozna grac w PES'a Na Klawie..pozdro
R9 Ronnie
Faktycznie, to ten sam problem, bardzo dziękuję smile.gif Chociaż mnie to wcale nie pociesza, bo jednak, jak się okazuje, chyba można grać w pesa na klawie, skoro nigdy nie grałem na padzie, a gram już dość długo w PESy. Trudno, dzięki za pomoc.

Mam jednak jeszcze inny problem, otóż próbując zainstalować jakikolwiek patch do PESa, wyskakuje mi następujący błąd:

Wie ktoś może, o co chodzi?
R9 Ronnie
No ludzie, pomózcie, bo czekam i czekam! Na pewno ktoś zna rozwiązanie!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.