Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Seriale
board.issonline.pl > Inne > Filmy & Seriale
kostek
Ogląda ktoś jakieś seriale, które mógłby polecić?

Oczywiście wyłączając dreszczowce pokroju Klanu, M jak miłość, tudzież Na wspólnej.

Osobiście oglądnąłem wszystkie serie Lost i Prison Break - oba wciągające.
Wczoraj skończyłem Odwróconych - miażdżący serial jak na polskie realia.
Widziałem też Herosów i zrezygnowałem dość szybko. Jakoś mnie nie wciągnął...

Ma ktoś, coś do polecenia oprócz w/w tytułów?
BartekRym
Dawno mnie nie było;P

Z polskich seriali to Glina moim zdaniem wymiata. ,
postac Gajewskiego genialna.

Z zagranicznych to Dexter, a także ponoc dobry (sam jeszcze nie widziałem, tylko słyszałem) jest serial OZ.
Krzysiu12
kostek a oglądałeś/oglądasz "4400"?
ja oglądam i mi bardzo przypadł do gustu smile.gif
artysta germanista
Odwroćeni,nowy serial Determinator (TVP1 Piątek 20:20) Przyjaciele- bijący rekordy oglądalności amerykański serial komediowy biggrin.gif W11 xD i Kryminalni
Tomak
Ja polecam Grey's Anatomy. Dla mnie bomba, szybko mnie wciągnęło i przyjemnie się ogląda + obsada miła dla oka wink.gif
Z polskich to kiedyś oglądałem Falę Zbrodni, ostatnio jednak coraz rzadziej..

Z komedii to nieśmiertelny "Świat wg Bundych", poprostu majstersztyk ^.^
LeszaKSD
Doktor House....CSIMiami CSI NY....Skazany na Smierc...
mdk66
Z dreszczowców, to mogę polecić Modę na Sukces, jak chcesz info to do mojej babci.
A tak na poważnie to Przyjaciele, kolega wyżej wymienił, no i tyle.

@LeszaKSD, przecież napisał, że oglądał już Skazanego na Śmierć...

Pozdro.
Bo0os
Dexter

ronaldo_9
Z polskich: Odwróceni i kiedyś Kiepscy
Z zagranicznych: Prison(dzisiaj 3x11 biggrin.gif ) i Bundy.
Nie chce oglądać więcej bo to cholernie wciąga, pozdro.
siano
To ja polecę coś brytyjskiego:

Skins, Shameless
shady1990
czy boisz sie ciemnosci dry.gif dry.gif to jest dopiero serial pamieta ktos?
michup
Dla mnie Ekstradycja, Odwróceni - 2 najlepsze seriale. A jeszcze troszke lubie fale zbrodni.
perONE
ja codziennie Pierwsza Miłość tongue.gif tongue.gif
JuveR
Cytat(mdk66 @ Feb 4 2008, 16:02:39) *
Z dreszczowców, to mogę polecić Modę na Sukces, jak chcesz info to do mojej babci.
A tak na poważnie to Przyjaciele, kolega wyżej wymienił, no i tyle.

@LeszaKSD, przecież napisał, że oglądał już Skazanego na Śmierć...

Pozdro.

hah laugh.gif Pamiętam jak miałem z 5 lat i moja babcia też to oglądała i ogląda do dzisiaj huh.gif Widać wciągający ten serial, ale chyba by życia brakło żeby cały oglądnąć biggrin.gif
A tak dla mnie to Prison, Przyjaciele no i jeszcze czasami Fala zbrodni. Kiedyś oglądałem Włatcy Móch, ale już powoli schodzi na psy sad.gif
Bo0os
Cytat(shady1990 @ Feb 4 2008, 17:43:43) *
czy boisz sie ciemnosci dry.gif dry.gif to jest dopiero serial pamieta ktos?

to bylo chyba na rtl'u siedem

leciało to po dragon ballach ^^

to byly czasy biggrin.gif
shady1990
Cytat(Bo0os @ Feb 4 2008, 21:09:28) *
to bylo chyba na rtl'u siedem

leciało to po dragon ballach ^^

to byly czasy biggrin.gif

dokładnie biggrin.gif wracałem ze szkoły włączałem rtl i najpierw patrzyłem na dragon balla a potem o 18 na to biggrin.gif:D poogladałbym jescze ale nie ma na necie nigdzie do sciagniecia;(
Flisak
A mi się wyjątkowo podoba serial "Tajemnice Smallville". Uważam, że historia młodego supermana jest naprawdę ciekawa. No i CSI oczywiście, szczególnie Miami. Kiedyś jeszcze oglądałem "Życie na fali". Ogólnie takie młodzieżowe przypadają mi do gustu
kostek
Cytat(siano @ Feb 4 2008, 17:09:32) *
To ja polecę coś brytyjskiego:

Skins, Shameless

Zacząłem oglądać Skins, całkiem fajny.
had2
Dr. House jest super naprawdę polecam na TVP2 i Prison Break:) oglądałem na FOXie ale potem dostałem wszystkie sezony na DVD:)
Raffels
Pitbull, Glina, Twarzą w twarz(nic rewelacyjnego ale porządny serial), Tajemnica Twierdzy Szyfrów. Zagraniczne mnie jakos mało interesują po za 1 serią Dr. House i ew. Lostem.
Jocker
QUOTE(had2 @ Mar 14 2008, 00:58:25) *
Dr. House jest super naprawdę polecam na TVP2 [...]

Zgadzam się. Bardzo ciekawy serial, a i całkiem śmieszny wink.gif) Ostro mnie wciągnął. rolleyes.gif
kksm
Ja byłem bardzo ale to bardzo wciągnięty serialem twarzą w twarz. Miał tylko 11 odcinków x 1 godzin, ale był zarąbisty. Wszystkie prawie oglądałem w interneci bo nie mogłem czekać całęgo tygodnia na następny.
bartek-brt
Ja przech chwilą skończyłem oglądać 10 sezon amerkańskiego serialu "Friends"(Przyjaciele). Co jak co sciągnałem 25gb i kosztowało wiele wyżeczeń ale bardzo warto. A tak na codzień to tylko Na wspólnej i Pierwsza Miłość.
T-Mac
"Married... with Children" i oczywiscie "South Park" a ulubiony odcinki to "Woodland Critter Christmas" oraz "Make Love, Not Warcraft"
polecam jak ktos nie widzial ale pewnie malo takich jest osob smile.gif
BadNewz
"Teraz albo nigdy" niedziela około 22.00 TVN
Bartek1027
39 i pól TVN
M jak Miłośc TVP 2
TheUnitedVibe
Dr. House no i czekam na 3 serię Prison Breaka i jeszcze 39 i pół.
kaczy7777
LOST, 39 i pół oraz PIT BULL.Kiedys ogladalem Mode na Sukces:p
kostek
Ma ktoś namiar na jakiś dobry serial?

Oglądnąłem ostatnio w dość krótki czasie wszystkie serie Dextera - muszę przyznać, że bardzo fajny.
PB, Lost, Skins oglądałem...

Ma ktoś, coś godnego polecenia?
Pelas
Californication:D
smile.gif
bartek-brt
Może coś z Polskich? Czas Honoru? Musiałem się tydzień przygotowywać mentalnie bo nie trawie za bardzo polskich filmów wojennych ale jak dla mnie serial kozak tongue.gif
Damian.
CSI: Kryminalne zagadki Miami, Nowego Jorku , Los Angeles
Z tych lepszych to jeszcze Chirurdzy bodaj
Detektyw Monk też zajebisty xD

Pozdrawiam
Tomak
Grey's Anatomy, Californication, Dexter, Weeds ; )
lukasz44
Prison Break 4, Lost- kapitalne seriale zwłaszcza ten pierwszy
A tak na co dzień Pierwsza Miłość, Świat według Bundych, i Detektyw Monk są spoko.
perONE
Californication jest zajefajne wink.gif
damiank9
e czyli jeszcze ktos jest kto oglada Prison Break'a wink.gif
myślałem ze juz to sam ogladam,kazdy mówi ze to nuda a ja sie wciągnąłem.
A tak pozatym to Nie z tego świata,Pierwsza Miłość,ŚWK i RFR smile.gif
tomaj
Przewinęło się tu wiele seriali. Także tych co oglądam Prison Break oraz South Park.
Ale nie ma jednego, już dość starego serialu, który już nie leci w polskiej telewizji ale wychodzi z jednym z programów telewizyjnych. A jest to: "Drużyna A" ze znanym chyba większości M.R. T - według mnie jest to serial godny polecenia smile.gif
robien92
mała brytania, zwariowany swiat malcolma, hotel babylon biggrin.gif
Rivaldinho
Skins, zdecydowanie - w trzecim sezonie nie było jeszcze odcinka bez dragów :-)

Lost piąty sezon również trzyma fason, dużo lepszy niż czwarty - ogląda się świetnie.

Californication, dobre - ale tylko w wersji oryginalnej - bez lektora który niszczy arcyzm tego serialu.

On, ona i dzieciaki - potrafię się na tym solidnie uchahać :-)
Przemek23
Chłopaki z baraków, Hoży Doktorzy, Miami Ink, South Park i Family Guy. To chyba wszystko, każdy z tych seriali to mistrzostwo świata dla mnie.
Bakel
Przebojem ostatnich tygodni jest dla mnie serial Two and a Half Men (Dwóch i pół) z rewelacyjnymi dialogami i fantastyczną rolą Charliego Sheena.
Dobrym serialem komediowym jest także Malcolm in the Middle (Zwariowany świat Malcolma) gdzie rozbrajającą postacią jest owładnięty obsesjami ojciec Malcolma.

Z nieco poważniejszego, choć nie całkiem gatunku mogę wymienić Dextera oraz Californication.

W zasadzie Prison Break'a i Lost'ów oglądam tylko dlatego, że poświęciłem tym produkcjom sporo czasu i chciałbym zobaczyć jak te historie się kończą. Choć oba seriale są skrajnie niespójne i przekoloryzowane.

Bulwion
hmm najbardziej wciagnąął mnie Predator
nikopl
39 i pół,Dr House,Teraz albo nigdy,The Simpsons i Sout Park
zip
Sleeper Cell - rzadzi! cool.gif
siano
A możesz napisać o tym serialu coś wiecej?
bartek-brt
Ostatnio jestem na etapie South Parku. Mistrzowski serial. Mam za sobą już 5 sezonów i puki co najlepszy był odcinek Scott Tenorman Must Die. Kozak po prostu.
MYSZa7
Ostatnio tylko Dexter ;P
lowrider
Zacząłem dzisiaj moją przygodę z serialem "Mental". Wciąga nieziemsko smile.gif W głównej roli Chris Vance (Whistler z PB)
Również tematyka szpitalna jak w House, konkretnie leczenie pacjentów z chorobami psychicznymi.
Polecam ;]
siwers99
po oglądnięciu pilota stwierdzam że ten serial jest w miare wink.gif
monstrum
Breaking Bad - najlepszy serial jaki oglądałem. Bez przegięć, historia chemika który dowiaduje się o śmiertelnej chorobie. I aby zapewnić byt rodzinie po swojej śmierci wykorzystuje swoją wiedzę na temat chemii smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.