Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Afsexplorer - Rebuild Problem:/
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Tools
Cafe_Del_Qmac
mam problem mianowicie chcialem sobie dodac nowe bandy odpalilem afsexplorer 3.7 zaladowalem cv_1 daje import i pojawia sie pytanie o rebuild to reserved more space klikam tak i mi wyskauje..couldn't insert file.check afs file is not protected and there is enough reserved space for this file. mam 5gb wolnego miejsca pomozcie bo moze cos zle robie:/
Yearman
Ja mam to samo przy probie wgrania patcha
MakssPl
Szukajcie! Dużo tego już tutaj było!
Yearman
Uzywalem szukajki i niestety nic nie znalazlem. Kozystajac z tutoriala na zachodniej stronce probowalem mu(afs) zwiekszyc ta ilosc miejsca przez finkcje zaawansowane w AFS ale gry probuje oryginalny plik .img zastapic innym to wyskakuje info ze plik jest uzywany lub chroniony w zwiazku z czym nie moge podmienic plikow.
whan
Cytat(Yearman @ Nov 12 2007, 09:07:20) *
Uzywalem szukajki i niestety nic nie znalazlem. Kozystajac z tutoriala na zachodniej stronce probowalem mu(afs) zwiekszyc ta ilosc miejsca przez finkcje zaawansowane w AFS ale gry probuje oryginalny plik .img zastapic innym to wyskakuje info ze plik jest uzywany lub chroniony w zwiazku z czym nie moge podmienic plikow.

bo napisujesz stary plik, musisz stworzyć 2 - nowy.
Yearman
No chyba rzeczywiscie cos zle robie

otwieram plik .img np cv1. kozysajac z opcji asf advance przebudowywuje go i tworze nowy cv1.imgnew. Wtedy probuje oryginalny plik usunac zeby zmienic nazwe w nowym i sie nie da ani go usunac ani podmienic.
whan
Cytat(Yearman @ Nov 12 2007, 10:43:38) *
No chyba rzeczywiscie cos zle robie

otwieram plik .img np cv1. kozysajac z opcji asf advance przebudowywuje go i tworze nowy cv1.imgnew. Wtedy probuje oryginalny plik usunac zeby zmienic nazwe w nowym i sie nie da ani go usunac ani podmienic.

a zamykasz afs explorera? wiadomo ze jak jest otwarty plik cv1 to nie można zmienić mu w tym czasie nazt ani go usunąć.

/temat przeniesiony do działu edit...
sucat
przy otwieraniu nowego pliku daj NO... i niech Ci wyswietli wszystkie pliki... wrzuc do niego te pliki, co chcesz spatchowac i jak zapyta Cie, czy ma zrobic REBUILT, to daj tak i zapisz plik jako np. cv_0_r.img wybierajac nizej All Files. (tworzysz nowy plik w tym momencie) I niech tam sie robi i robi co trzeba... jak skonczy, to wylacz AFX Explorera... wejdz do katalogu ...\img i usun plik cv_0.img i zmien nazwe pliku z cv_0_r.img na cv_0.img

Powinno dzialac

Jezeli pracujesz to plikach rv_e czy cv_1... postepujesz identycznie.
Yearman
Cytat(sucat @ Nov 12 2007, 12:58:53) *
przy otwieraniu nowego pliku daj NO... i niech Ci wyswietli wszystkie pliki... wrzuc do niego te pliki, co chcesz spatchowac

No wlasnie w tym problem...
gdy chce zaimportowac te(nowe)pliki wyskakuje informacja:

couldn't insert file.check afs file is not protected and there is enough reserved space for this file
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.