Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 - Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3
MakssPl
Witam!!

Ja patcha zainstalowałem... i nadal wyskakuje błąd przy online!

piszcie jak u Was!
Bartolek
dziala ten patch na piratach i napiszcie co dokladnie poprawia :] wink.gif
Dragon177
czemu mi posta wyrzuciliscie ?
Spytac sie nie wolno ?
LOL
padaka
Nie mogę zainstalować tego patcha. Wyskakuje jakiś błąd. W czym tkwi problem. Trzeba mieć płytkę orginalną czy co??
Bartolek
kurde myslalem ze mi pomoze na piracie i usunie te scinanie sie w polu karnym :/
lufi
Ja zainstalowałem i chce wlączyc pesa a tu mi pisze Conflict With Disc Emulator Software Detected.Wie ktos o co chodzi pokobinowałem troche z emulacja w deamon tools ale dalej mi to wyskakuje.Wie ktos o co chodzi
olivier
Co zawiera ten patch co poprawia tylko online?
Dawidi
Mam oryginał, łatka mi sie zainstalowała, ale network działa jak działał czyli grać się da, ale na pewno nie jest to zadowalające. Nadal są lagi po 3k. Ale jedynym plusem jaki widzę to to, że w polu karnym ścina się jak na reszcie boiska.

W singlu nie testowałem jeszcze.

A jak ktoś nie może zainstalować na piracie to dobrze mu tak tongue.gif.
MakssPl
Trochę!! ale na prawdę trochę poprawili te zacinki w polu karnym!!
seba
Patch zmienia plik wykonywalny exe., więc posiadacze tzw. piratów mogą go sobie darować.
Zainstalowanie patcha na piracie jest na pewno możliwe, ale gra się nie uruchomi gdyż patch zmienia plik PES.exe.
Levuss
QUOTE(seba @ Nov 1 2007, 20:04:32) *
Patch zmienia plik wykonywalny exe., więc posiadacze tzw. piratów mogą go sobie darować.
Zainstalowanie patcha na piracie jest na pewno możliwe, ale gra się nie uruchomi gdyż patch zmienia plik PES.exe.

patcha na piracie zainstalujesz i to bez problemów tylko, trzeba mieć cracka do wersji 1.1 bo do takiej gra się aktualizuje więc jeszcze chwilka i taki crack się pojawi i można będzie instalować to na piracie
Dragon177
Cytat(mexx @ Nov 1 2007, 18:02:55) *
Trochę!! ale na prawdę trochę poprawili te zacinki w polu karnym!!

patch nic nie pomoże jak masz za słabego kompa blink.gif
seba
Cytat(Levuss @ Nov 1 2007, 18:09:28) *
patcha na piracie zainstalujesz i to bez problemów tylko, trzeba mieć cracka do wersji 1.1 bo do takiej gra się aktualizuje więc jeszcze chwilka i taki crack się pojawi i można będzie instalować to na piracie

Dokładnie tak!
A jeśli chodzi o przycinki w sytuacjach zagęszczenia to patch na pewno niewiele pomoże, jeśli wogóle cokolwiek.
Pomoże natomiast zmiana kart graficznej.
Gra powinna działać płynnie na high i bez przycinek z kartami 7600 gt lub lepszych, ewentualnie 7600 gs ddr3 (chyba Palit wypuszczał taką serię)
lufi
A kiedy ten crack wyjdzie,bedzie jakies info ze juz wyszedł itd ???
leszek124
hejka a mi online wogole nie dzila nie moge wejsc do zadnego pokoju ciagle jest ten interuppted lub cos podbnego !!!!! nie wiem co zrobi patch nie pomog! na czacie to chyba do samego siebie moge popisac.....

co zrobic? nie moge wejsc do zadnego pokoju
MakssPl
Mam to samo... poczekajmy!!
lufi nie przesadzaj... to nie forum WAREZ...
leszek124
no tak......... tylko niektorzy z tego co widze to graja online wiec moze cos trzba zrobic jeszcze nie wiem...
lookass
Dragon177 ma rację Nie pierdolcie o przycinkach tylko kupcie sobie lepszego kompa.
POL
QUOTE(lookass @ Nov 1 2007, 20:32:51) *
Dragon177 ma rację Nie pierdolcie o przycinkach tylko kupcie sobie lepszego kompa.

W wielu przypadkach PES8 zwalnia z powodu złej współpracy z kartą dzwiękową (np SB Audigy)

Blue_Fanatic
Sorry ale raczej tu nikt nie "pierdoli na temat przycinek" ! Ja mam 7900GT,1GB ram,athlona 3000@2,5Ghz i mam to samo, to wynika z samej gry a nie ze sprzętu.
Abedi_Pele
Trza czekac na kit servera ja mam dobrego sprzeciora wiec pes mnie chodzi na max bez przyciny rolleyes.gif
siano
Cytat(lufi @ Nov 1 2007, 18:22:54) *
A kiedy ten crack wyjdzie,bedzie jakies info ze juz wyszedł itd ???

Nie będzie info, będzie bananik.
Abedi_Pele
dostałem 2 ostrzerzenia za humor na forum laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Igła
Mam palita 7300 gt ddr 3 i wszystko płynnie działa.(190 zł) Napiszcie lepiej czy ten path cos zmienia w gameplayu.Bo ja w to grac nie moge (3 samobuje w jednym meczu) zenada.
k0rdian
Albo mi sie zdaje, albo gra sie troche trudniej.

P.S
Jeśli jeszcze ktos napisze czy działa na piracie, a juz wogole: "czy ktos napisze ze wyszedl crack?", to chyba osobiście go powiesze tongue.gif
leszek124
no ale kurna .... niektorzy chcociaz sobie graja online.... a ja bym chcial wiedziec co zrobc zeby sie dostac do jakiegos pokoju lub cos ......ciagle mi wysakuje jaki interpuuted lub cos podbnego moze jaks pomoc patcz nic nie zmienil
rapen
niektorzy moga do mnie wejsc a niektorzy nie i ja tak samo. qmpel ma neostrade ja kablowke i ani on do mnie nie moze wejsc ani ja do niego sad.gif
MakssPl
Patch poprawia np. savowanie.. nie trzeba już mieć pada jako cont. 1!!
Swoją drogą co z online?? będzie jeszcze jakiś patch??!! bo do żadnego pokoju sie nie moge podlaczyc...
kevin54
Czy ten patch coś zmienia, a mianowicie chodzi mi o poziom trudności, czy zauważyliście jakieś zmiany??
zagroo
jak mam go zainstalowac? bo wyskakuje mi jakis blad podczas instalacji ?

aha ok juz wiem smile.gif
Simi93
Mam nadzieje że poprawia interwencje bramkarzy, bo te w nowym PESie są fatalne... dry.gif

master070788
Chcecie mieć patch na pirata???Nic bardziej prostszego, przed istalacja patcha skopiujcie np. na pulpit swoj exe. zainstalujcie a pozniej skopiujcie z powrotem .exe do folderu z gra tongue.gif pozdro
Andzi
Cytat(Simi93 @ Nov 1 2007, 21:47:27) *
Mam nadzieje że poprawia interwencje bramkarzy, bo te w nowym PESie są fatalne... dry.gif

Jakoś wierzyć mi się nie chcę, żeby mogli teraz z tym cokolwiek zrobić.
kevin54
Ej to w końcu ten patch zmienia coś w poziomie trudności czy nie ??
MakssPl
Chyba tylko w demo graliście... w full np. w MasterLeague interwencje są bardzo dobre, a często ciężko jest strzelić bramkę!!
trane
Zainstalowałem, ale niestety dalej zwalnia w polu karnym. Ba. Nawet bardziej zwalnia. Podczas rzutów wolnych nie da się grać biggrin.gif

Zepsuto idealną grę...
Simi93
Cytat(mexx @ Nov 1 2007, 22:02:25) *
Chyba tylko w demo graliście... w full np. w MasterLeague interwencje są bardzo dobre, a często ciężko jest strzelić bramkę!!

No tak... ale chodzi mi bardziej o szmaty... popełniają zbyt często błędy, które nie wyglądają zbyt realistycznie...

trane
Cytat(Simi93 @ Nov 1 2007, 22:10:22) *
No tak... ale chodzi mi bardziej o szmaty... popełniają zbyt często błędy, które nie wyglądają zbyt realistycznie...

Też to mam. Piłka leci dosyć słabo po ziemi. Goalie zamiast ją złapać, to piąstkuje przed siebie, wprost pod nogi przeciwnika. I... Wiadomo co potem. Brama w plecy. :/
norek
Szczerze to wala mnie te wszystkie sprzetowe sprawy bo patch 1.1 zmienia nic i to w doslownym tego slowa znaczeniu. Grac ONLINE w sposob przyzwoicie normalny sie nie da i to jest niestety bolesna prawda. PES 2008 ONLINE ssie;)
trane
Dla ludzi pirackich - polecam: albo kupić oryginał (22 listpada. Pogrzało dystrybutorów.) albo poczekać na crack v .1.1 - Tutaj. Warto sprawdzać co parę godzin, bo pojawić się może w każdej chwili smile.gif
Chris de la Rosa
Witam ! ja po zainstalowaniu patcha jednak dostrzeglem zmiany... bramkarze lepiej chwytaja pilke i czesciej ... i nie popelniaja glupich bledów wiekszosc ciezkich pilek wybijaja na rozny a nie przed siebie co zdecydowanie jest poprawa... aha no i ogolnie gameplay jest szybszy... teraz pilkarze zasówaja po murawie a nie sie slimacza ... strzaly tez wydaja na silniejsze... no i ja nie mam zadnych zacinek mam nowego kompa ... nie bede sie rozpisywal jaka konfiguracja ale gram na fill detalch i rozdzialce i smiga bez zadnego laga... szkoda tylko trybu online ze dalej nie mozna wejsc do zadnego roomu.. Moze nastempny patch cos poprawi w trybie online... ale dobrze ze najpierw poprawili gameplay... Pozdro i czekam teraz na online ;]

Aha co do tego ze gra jest spier... wedlug niektorych osob... poprostu Konami stworzylo nowy silnik... grafika jest teraz sliczna... no chyba ze sie gra na low... a czas ich gonił wiec wypuscili gre z bledami... ja jednak wiem ze za rok juz bedzie inaczej... zobaczcie ze pes 3 do pesa 6 byl na jednym silniku a jak on ewoluowal... z seri na serie bylo lepiej... a no i jeszcze jedno ... pamietajcie nigdy a nigdy komputer nie bedzie tak dobry i trudny do ogrania jak czlowiek... sztuczna inteligencja zachowuje sie powtarzalnie i dosc przewidywalnie... a my starzy wyjadacze pesa ... (Ci ktorzy grali jeszcze w iss na playstation) nie mozemy miec rownego przeciwnika w postaci komputera nawet na poziomie top player... Pozdrawiam
trane
Chris, nie w tym rzecz. Konami olało starsze GeForce'y. Tam się problem z lagowaniem pojawia. Ale to też jest zastanawiające. Po raz n-ty powtórzę. Demo chodziło elegancko. A pełna - nie. Gdyby to była kwestia grafiki, to od razu byłoby widać. Bo gra skacze nieco inaczej, jeżeli wychodzą problemy ze słabą grafiką. Heh. Na swoje nieszczęście mam pirata... Zastanawia mnie tylko, skąd ludzie mają org, skoro premiera w Polsce jest 22 listopada... (zacofanie :/ ).

Pzdr
Tomi84
QUOTE(norek @ Nov 2 2007, 00:22:09) *
Szczerze to wala mnie te wszystkie sprzetowe sprawy bo patch 1.1 zmienia nic i to w doslownym tego slowa znaczeniu. Grac ONLINE w sposob przyzwoicie normalny sie nie da i to jest niestety bolesna prawda. PES 2008 ONLINE ssie;)

Trudno się nie zgodzić.
Dawidi
Jak to skąd? Z Ultimy ( www.ultima.pl ) ja dostałem oryginał dzień przed premierą...
Chris de la Rosa
dokladnie 22 listopada jest polska premiera cd project... a ultima poprostu sprowadzila wersje UK ... ja tez mam z ultimy i dostalem w dzien premiery europejskiej 26 pazdziernika
PS. Co do grafiki ... to mysle ze idziemy do przodu i nie mozna caly czas brac pod uwage starego sprzetu... rozumiem rozgoryczenie ale jesli chcemy miec ladna grafike i plynnosc w nowych grach to tez musimy miec dobry sprzet... takie juz sa prawa rynku... coraz ladniejsza grafike w grach generalnie robi sie po to by sprzedawac ciagle to nowszy sprzet... a to ramy a to grafike a to procek... takie prawa rynku... a to ze demo lepiej chodzilo... to pewnie dlatego ze nie bylo komentatora... teraz jak jest komentarz to wiecej ramu ciagnie gra i kozysta bardziej z dzwieku... pozdro

PS2 Chcialem jeszcze dodac ze byc moze nie jestem neutralny w swojich wypowiedziach bo kocham PES'a i ISS'a i co za tym idzie Konami jak Pilke Nożna i Klub (nie chce wymieniac nazwy) dlatego tez czy na wozie czy pod wozem zawsze bede sercem z Konami i z PESem...

"Jedno serce jedno bicie...."
trane
Cytat(Dawidi @ Nov 1 2007, 23:15:11) *
Jak to skąd? Z Ultimy ( www.ultima.pl ) ja dostałem oryginał dzień przed premierą...

Lold. Na allegro same pre-ordery.

Pes zamówiony. Dzięki stary za namiary smile.gif
michal_f
Cytat(trane @ Nov 1 2007, 23:11:11) *
Zastanawia mnie tylko, skąd ludzie mają org, skoro premiera w Polsce jest 22 listopada... (zacofanie :/ ).

Pzdr

bo na swiecie byla 28 pazdiernika, a ultima juz kilka dni przed swiatowa premiera zaczela wysylac gierki, poprostu oni maja wersje angielska
trane
Już wiem, już wiem biggrin.gif Zamówiłem już smile.gif Powinno być w sobotę/poniedziałek smile.gif
norek
Cytat(Chris de la Rosa @ Nov 1 2007, 23:01:13) *
Witam ! ja po zainstalowaniu patcha jednak dostrzeglem zmiany... bramkarze lepiej chwytaja pilke i czesciej ... i nie popelniaja glupich bledów wiekszosc ciezkich pilek wybijaja na rozny a nie przed siebie co zdecydowanie jest poprawa... aha no i ogolnie gameplay jest szybszy... teraz pilkarze zasówaja po murawie a nie sie slimacza ... strzaly tez wydaja na silniejsze... no i ja nie mam zadnych zacinek mam nowego kompa ... nie bede sie rozpisywal jaka konfiguracja ale gram na fill detalch i rozdzialce i smiga bez zadnego laga... szkoda tylko trybu online ze dalej nie mozna wejsc do zadnego roomu.. Moze nastempny patch cos poprawi w trybie online... ale dobrze ze najpierw poprawili gameplay... Pozdro i czekam teraz na online ;]

Aha co do tego ze gra jest spier... wedlug niektorych osob... poprostu Konami stworzylo nowy silnik... grafika jest teraz sliczna... no chyba ze sie gra na low... a czas ich gonił wiec wypuscili gre z bledami... ja jednak wiem ze za rok juz bedzie inaczej... zobaczcie ze pes 3 do pesa 6 byl na jednym silniku a jak on ewoluowal... z seri na serie bylo lepiej... a no i jeszcze jedno ... pamietajcie nigdy a nigdy komputer nie bedzie tak dobry i trudny do ogrania jak czlowiek... sztuczna inteligencja zachowuje sie powtarzalnie i dosc przewidywalnie... a my starzy wyjadacze pesa ... (Ci ktorzy grali jeszcze w iss na playstation) nie mozemy miec rownego przeciwnika w postaci komputera nawet na poziomie top player... Pozdrawiam

Chlopie pokaz mi w ktorym miejscu powiedzialem cos o zmianach patcha w opcjach gry nie zwiazanych z ONLINE. To ze stworzylo nowy silnik tez zdolalem zauwazyc. Nie mow mi ze komputer nie bedzie tak dobry i trudny do ogrania jak czlowiek bo to wiemy wszyscy, jednak w tej czesci granie online nie sprawia przyjemnosci. Z tego wzgledu ze wszystkie bramki wygladaja identycznie a ludzie wybieraja tylko i wylacznie (grajac mecz rankingowy) MU, Barce lub Inter. Wszystkie posty ktore pisze i odnosza sie do pes2008 sa kierowane do opcji ONLINE ktora niestety ale zostala tak skiepszczona ze tego nie da sie wyrazic slowami. Wystarczy zagrac jeden mecz aby zrozumiec co mialem zamiar przekazac w tym oraz powyzszym poscie.
Cytat(trane @ Nov 1 2007, 23:27:00) *
Już wiem, już wiem biggrin.gif Zamówiłem już smile.gif Powinno być w sobotę/poniedziałek smile.gif

Jesli kupujesz oryginal z celem pogrania ONLINE to szczerze wspolczuje.
Cytat(trane @ Nov 1 2007, 23:11:11) *
Chris, nie w tym rzecz. Konami olało starsze GeForce'y. Tam się problem z lagowaniem pojawia. Ale to też jest zastanawiające. Po raz n-ty powtórzę. Demo chodziło elegancko. A pełna - nie. Gdyby to była kwestia grafiki, to od razu byłoby widać. Bo gra skacze nieco inaczej, jeżeli wychodzą problemy ze słabą grafiką. Heh. Na swoje nieszczęście mam pirata... Zastanawia mnie tylko, skąd ludzie mają org, skoro premiera w Polsce jest 22 listopada... (zacofanie :/ ).

Pzdr

Jesli mowisz o formie lagowania ONLINE to jest to spowodowane serwerami KONAMI. Probowalem polaczyc sie z bratem on lacze 20mb moje 6mb. Lagi w meczu nie roznily sie niczym od meczy rozgrywanych na przypadkowych userow. Co do normalnego przycinania trzeba sie z tym pogodzic ze gra byla przygotowywana pod nowe geny i niestety ale potrzeba do tego nieco lepszego sprzetu aby chodzilo bez zarzutow. Odnosnie porownywania dema do wersji finalnej to tak jak porownywac faceta do kobiety. Demo a Final roznia sie znacznie, a wersja oddana do produkcji posiada duzo wiecej plikow wyswietlanych przez gre stad problem z przeskakiwaniem tudziez scinaniem.
Amen.
trane
Niezupełnie. I dlatego i dlatego. Na pirata nie wchodzi patch, który usprawnia grę. Obecnie bez patcha nie idzie grać. Po za tym, patch na online w końcu wyjdzie. I będzie luks smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.